Ами при това положение - на никой. Търси и други мнения, докато поне 2 от тях съвпаднат. Хайде да не сипя пак "мили" квалификации за лекарското съсловие, ама това пък на нищо не прилича да има 3 различни мнения по един проблем
И като ти се изцепи някой накрая, "ами все пак вие си решавате"...аз ако имах компетенциите "да си решавам сама", тоя лекар щеше да умре гладен от липса на работа бе! Наистина, единственият вариант, който виждам аз е да посетиш още специалисти, докато поне 2 мнения за вида лечение съвпаднат и тогава да решаваш. За съжаление, скоро преживях същия "филм" покрай мой близък с много агресивен меланом и мненията бяха от незабавна операция с отстраняване на близките лимфни възли до: "най-добре да не го пипаме, че то като се разбута и пръска клетки навсякъде и става по-лошо", а ние си блъскахме главите кого да послушаме... Пак се извинявам, че с нищо конкретно не мога да ти помогна, но пък те разбирам идеално в какво чудене си изпаднала, понеже ми мина и на мен през главата, въпреки , че не беше "на моя задник" както се казва.