0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
Защо и как не ми се обърна менчето...
« -: Август 20, 2010, 23:02:31 pm »
Започвам с кратко начало. Преди 3,5 години, загубих бебето си в 4-ти месец. Точно преди да започна да усещам движенията му, пометнах в една софийска болница. Минах през Ада и Рая, през диагнози за миома, през диагнози за несъвместимост..който доктор ме хванеше ме изписваше с различна диагноза.  :wink:
Днес, 3,5 години по късно, не мога да забременея.
Помня деня на сватбата си като вчера.
http://www.dvart-team.com/index.php/video-gallery/honeymooners-2009
Любов и Николай
Не ми се обърна менчето, така, както бях сънувала. Бутнах го с ръба на роклята предварително и се разля. Диджея го оправи, но цвете не изпадна...
Точно както бях сънувала....

Сега, ходя при доктори разни. Откриха ми по ред, за месец и половина:
-тумор в десния яйчник, който вече е туш
-срастнат ляв яйчник
-лека хипоплазия на матката
-вероятно срастнати в основата, но проходими тръби
-инсулинова резистентност

То да ги бориш ли, да им плачеш ли.  :) Всичко ме боли, дори като седя, правиха ми наистина кошмарна снимка, да не кажа честно, че ме раздраха...

Не ми се обърна менчето...или ми се обръща живота?Въпроса е  изобщо, да се боря ли? Или да оставя всичко на произвола на съдбата? Смятам, да опиша Моята борба тук...
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Защо и как не ми се обърна менчето...
« Отговор #1 -: Август 20, 2010, 23:09:31 pm »
Я си вземи час за някоя свястна клиника (ако вече не си пациент де) и се радвай на жежкото лято!
Спри да мислиш за знаците на съдбата, спри да вярваш и за черната котка, усмихни се на изгрева! Утре ще е по-хубав от всякога! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #2 -: Август 20, 2010, 23:10:37 pm »
Разбира се, че ще се бориш! Съдбата понякога иска малко побутване от наша страна :wink:
А менчето....ех, това пусто менче...Мразя ги тея традиции.
Защо не си направиш дневник? Там можеш да изливаш душата си на воля, да описваш борбата си стъпка по стъпка. А ние ще коментираме в отделна тема. Така ще е и по-прегледно.
А тук пак си пиши. И други ще пишат. Стерилитът наистина преобръща живота ни....
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #3 -: Август 20, 2010, 23:11:52 pm »
буболина,  :bighug:.
За пръв път срещам, макар и виртуално, човек, на който му се е случило същото като на мен... Знаеш ли колко пъти съм си мислила, дали това е било знак или просто случайност. Има ли случайности?
Аз моето го ритнах, но то просто се премести и леко изпръска. Всички се смяхме... Ритнах го втори път и тогава вече се изля. Излязоха и двата цвята, и двата бяха червени. Някой не беше сложил бял. Ди джеят се пошегува, че ще са две момчета... Така ли ще бъде наистина...

Ще се бориш и още как! Ще се борим, докато успеем!  :D

Между другото, защо не си отвориш дневниче, вместо да описваш тук. Там може да бъдеш полезна на други момичета.
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #4 -: Август 20, 2010, 23:18:03 pm »
ще е проблем ли според модераторите, да е тук дневника? Ако трябва, биха ли го преместили  :)

Утре отивам на море...И някак се радвам, че ще мога да се откъсна поне за малко /така си мисля/, макар да изгарям от нетърпение да ме жигосат за пореден път в "Щерев"
Дали е съдба или просто намек Менчето...не зная, но вероятно щастието от сватбата личи по лицето ми  :D

*
« Отговор #5 -: Август 20, 2010, 23:24:11 pm »
Миличка и моето менче не се обърна.И през ум не ми е минавало,че не мога да забременея заради менчето.
Но ето-след 7 години борба аз гушкам дъщеря си :D
Ще се сбъдне и твоята мечта,както на всички тук.Аз вярвам!

п.п Аз също ходех при Щереви и въпреки,че опитите ми бяха неуспешни съм доволна от тях и тяхното отношение към пациентите!
От сърце ти желая успех!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #6 -: Август 20, 2010, 23:27:40 pm »
Цитат
Утре отивам на море...
Казах ли ти че утре ще е прекрасен деня? :lol:

Изобщо не си спомням за нашето менче, но чакахме Мими повече от 10 години... е струва си чакането! Кураж!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #7 -: Август 20, 2010, 23:30:15 pm »
Милички, благодаря ви на всичките  :bighug: Разбира се, като всеки трезвомислещ човек и аз не робувам на знаците на съдбата...

но просто как се пор/Нареди всичко....Малшанс  :)

а и наистина се чувствам безкрайно уморена... :(

*
« Отговор #8 -: Август 20, 2010, 23:33:00 pm »
Буболина, майната му на менчето  :oops:
Приятно изкарване на морето!
« Отговор #9 -: Август 21, 2010, 00:13:31 am »
Буболина, майната му на менчето  :oops:
Приятно изкарване на морето!
Това е то приказка  :lol:
Моето менче така го "нацепих", че си обелих обувката и ако го бях засилила повечко някой от гостите ми щеше да е в спешното. Е, в моето нямаше цветя, имаше по него. Излях го с първия шут, но това не ми помогна да имам безпроблемно пътуване до появата на нашето магаре  :)
Изкарай си хубава почивка, зареди се с нови сили и започни в клиниката която си избрала с повече надежда. Ние ще сме тук и ще те подкрепяме !
Горе главата и смело напред :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Август 21, 2010, 01:06:21 am »
аз менче изобщо нямах :)

права е евро - отивай в добра клиника, инвитро е решението и спасение дебне отвсякъде :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #11 -: Август 21, 2010, 09:16:01 am »
Е моето менче като се обърна, голяма работа-с менче или без, пак щях да се разделя с мъжа си. Както ти е казала evro разкарай си от главата мисли за съдба, знаци и прочее. Защото всеки ден има хиляди неща, които можем да тълкуваме като знаци както ни е изгодно. Но уви, всичко е само в главите ни.
Наслаждавай се на лятото и успех! Пожелавам ти скоро да доведеш мечтата си докрай ;)
*
« Отговор #12 -: Август 21, 2010, 10:26:28 am »
аз менче изобщо нямах :)

... нито менче, нито клип, или пък рокля ...

Но пък мечтата ми е като твоята, като вашата.
Ако сега не се борим за нея, утре може би ще е късно ... и ще се упрекваме.

права е евро - отивай в добра клиника, инвитро е решението и спасение дебне отвсякъде :)
Да, слава богу :)

А моренцето, то е задължително!

:bighug:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #13 -: Август 21, 2010, 10:48:11 am »
Хей  :), днес клиниките, медицината като цяло в тази област и лекарите са толкова напред. Питаш ли ги преди 20 години какво им е било.
Избери си клиника и се лекувай. Нещата ще си дойдат на мястото.
Нали знаеш, ако все ни е добре, ще ни стане скучно и ще почнем да мислим за глупости  :)
Поздрави и дано скоро се сбъдне мечтата ти  :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #14 -: Август 21, 2010, 11:14:06 am »

Не помня за менчето,ама ако търсиш знаци винаги има и на надежда и на разочарование.По добре не търси....
Вземи само Надеждата и се бори!!!
Ние се борихме 10 дълги години!
Но стигнахме финала. Ето ни на вече сме четирима.Щастливи мама и тати на две малки принцеси!(вече разбойнички)
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #15 -: Август 21, 2010, 11:49:38 am »
Не се хващайте за думата...разбира се, че не търся знаци.  :) Кръстих темата си така, тъй като в момента гледах клипа от сватбата ни и си спомних, че наистина цяла нощ сънувах проклетото менче.  :? Всъщност аз съм от 7 години със съпруга си и с изключение на спонтанния аборт, бременност няма....В момент на слабост, всички изпадаме в мрачни периоди. Не съм се отказала, ще се боря! Казах само, че се чувствам толкова уморена....
Дано морето успее да повлияе на негативните емоции  :D Както винаги досега...

*
« Отговор #16 -: Август 21, 2010, 12:45:19 pm »
Моето менче се обърна, та чак оля няколко гости, изпаднаха и здравец и цветчета...само дето не го продъних - такъв шут му набих  :lol: Ама кел файда от това и аз почаках доста за двете чертички, а и голямото чакане сега започва пък как и дали ще завърши - никой не знае. Не се вторачвай в дивотии, иди си почини на морето, отпусни нервите и както се казва "наесен с песен" ;) Няма отказване, нормално е да има умора понякога, но като заредиш батериите - продължаваш и успехът ще дойде. Не спирай да вярваш в това!
Пожелавам ти успех и една страхотна ваканция!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #17 -: Август 21, 2010, 13:11:38 pm »
bubulina79, ще ти повлияе морето положително. Ще се заредиш с енергия и .... наесен с песен, както се казва. Всички минаваме през такива периоди, нормално е. Но ще се съвземеш и ще успееш.
А за менчето - моето едва го хлъзнах по пода, понеже бях с много отворени чехли и ме беше страх да не изхвърчат и те. Е почаках малко повече, но сбъднах мечтата си. Както ще я сбъднеш и ти и всички които се борят за това.
Лека и приятна почивка и успех!
« Отговор #18 -: Август 21, 2010, 15:33:21 pm »
А аз си нямах менче... :balk_144:
« Отговор #19 -: Август 22, 2010, 12:01:46 pm »
Моето менче си беше цял "котел" :lol:! Червеното цвете се защипа от дръжката,бялото изхвърча напред.Резултат до сега няма,но мисля ,че за нищо на света не трябва да се отказваме от мечтите си.Трудни моменти преживява всяка една от нас,но ще сме силни и ще успеем,наистина!Наслаждавай се на слънцето,попивай усмивките му и съм сигурна,че всичко ще си дойде на мястото!Успех и от мен! :D

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."