0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гореща августовска тема 23.08 - 29.08 :)
« Отговор #20 -: Август 23, 2010, 12:39:44 pm »
Mомичета, моя проблем с ходенето по малка нужда си остава. Обадих се в клиниката и понеже моята лекарка я нямаше, друх лекар ми предписа Зинат 3х1. Майка ми го купи, но е от 500мг, сега виждам че имало и от 250мг. Аптекарката е била категорична за 2х1. И сега какво да правя. Просто ходя често до тоалетна, през 30мин и по-често и то не малко количество! Не ми пари, щипе и т.н Наистина незнам, пак да си потърся моята лекарка след 14 часа, освен :ask:
*
« Отговор #21 -: Август 23, 2010, 13:30:33 pm »
Петич много хубава темичка си пуснала !
Дано е късметлийска !
stoeka71 ако можеш да изтърпиш търси си твоята док да уточните дозата !
[/url]
« Отговор #22 -: Август 23, 2010, 14:08:49 pm »
Привет момичета!
Пете много хубавка темичка си направила
дано я напълним само с радости
и закуска и кафенце мерси  :balk_21:
Успешен ден на всички

Вярвам!!!!
« Отговор #23 -: Август 23, 2010, 15:05:40 pm »
Скоро не съм писала при вас, но с удоволствие идвам, за да пръсна малко :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:/моите са синички.../и да ви пожелая много сбъднати желания през новата седмица.
*
« Отговор #24 -: Август 23, 2010, 16:12:43 pm »
Честита нова тема - прекрасно офорена от Петето!!
Да се изпълни с много хубави новини ви пожелавам!!
Тихичко честито Тъци!!!
Стоека, аз съм пила Зинат 500мг 2х1 при бременност, но ако можеш да се свържеш с твоя лекар а уточняване на дозата ще е най-добре. Стискам ти палци и успех!!
розови вируси и от мен  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #25 -: Август 23, 2010, 19:01:50 pm »
Mомичета, моя проблем с ходенето по малка нужда си остава. Обадих се в клиниката и понеже моята лекарка я нямаше, друх лекар ми предписа Зинат 3х1. Майка ми го купи, но е от 500мг, сега виждам че имало и от 250мг. Аптекарката е била категорична за 2х1. И сега какво да правя. Просто ходя често до тоалетна, през 30мин и по-често и то не малко количество! Не ми пари, щипе и т.н Наистина незнам, пак да си потърся моята лекарка след 14 часа, освен :ask:

Stoeka71, Zinnat 500mg се пие на 12 часа по 1 табл. преди храна. Но както са ти казали и по-горе не бързай да го почваш, а се свържи с твоята лекарка. Може и да нямаш никакъв проблем, щом нямаш парене и болка като пишкаш. След трансфера и при мен бях забелязала, че пия много вода и ходя твърде често да пишкам. А отначало само няколко дни ме болеше като пишкам от гадния катетър по време на трасфера, с който ме изпишкват.  :balk_77:

*
« Отговор #26 -: Август 23, 2010, 19:24:31 pm »
Ами опитвам се да се свържа, ама безуспешно. В клиниката само ми казват оставете телефон за връзка. Вече три пъти звънях!. А проблема започна още от петък с болки в единия бъбрек, после отшумя, но това не - постоянно ходя до толетната и особенно се засилва след като поставя Утрогестана, става кошмар. А сега има и болка, макар, че преди близо 8 часа взех първата таблетка зинат. Утре отивам да си пусна стерилна урина и тогава пак ще пробвам да се свържа.

kartiche, трансфера ми беше на 13.08, не вярвам чак сега да започва да ме боли от катетъра.
*
« Отговор #27 -: Август 23, 2010, 22:20:27 pm »
Здравейте момичета редовно ви чета,но за съжаление пропускам да пиша...
Не знам дали някоя от вас ще си спомни като ви разпитвах за кафеникаво течение като шоколад... е момичета за съжаление пак имам такова отбелязвам го в календара като слаб цикъл но изобщо не съм сигурна дали е така...  :(
Когато ходих на преглед преди седмица му споменах, но той не откри причина за това да имам такова нещо.... какво да правя ??? Нервите са ми изпънати като въжета трудно търпя каквото и да е ... освен това така трудно мога да определя както Обулация така и следваща дата на цикъл, а от там и как се забременява при това положение.... моляви дайте ми съвет един месец го има един го няма и пак така....
Надявях с този месец да завърши по-възможно най-добрия начин и утре на Рождения Ден на моя съпруг да му бях поднесла и най-готиния подарък но уви.... според доктора няма нужда от притеснение и от изследвания каквито и да е защото сме млади хммм не ви ли се струва странно обяснение ?!?!?
Съжалявам,че ви товаря така с моите мисли и притеснения,но искрено се моля на някоя от вас да са и дали  обяснение, което е правдоподобно или поне знае за какво става дума и на какво се дължат тези тъмно кафяви течения,но според мен това не е цикъл или поне не е нормален  :( :x
« Последна редакция: Август 23, 2010, 22:24:49 pm от Бжи »

*
« Отговор #28 -: Август 24, 2010, 01:08:38 am »
Привет сладуранки :) Аз да мина набързо да ви нагледам и да се разпиша, защото няма да мога да ви чета или да пиша до другия Понеделник. Довечера заминаваме за така очаквания Лас Вегас и там ще са едни късни нощи, ставане и лягане по никое време, та и Бт няма да меря даже..ще разпускам!  :drunk:
Бжи, не знам доколко е нормално това кафяво течение, но на мен от няколко години ми идва М така. То не е и течение, ами по-скоро зацапване. Понякога е ден преди М, но в повечето случаи го имам 2-3 дена преди да дойде  :witch: с пълна сила..
Стоека, стискам палците за 27ми  :crossfingers:
До скоро момичета-кокичета..даHo сте залели темата от :bfp: :bfp: докато се върна!!  :bighug:

*
« Отговор #29 -: Август 24, 2010, 07:07:30 am »
Добро утро. Аз днес съм от работните. Лек ден и още +++++++++++ резултати.
« Последна редакция: Август 24, 2010, 07:12:04 am от bebo79 »
*
« Отговор #30 -: Август 24, 2010, 07:15:04 am »
Добро утро и от мен, сладурки! :D
Сервирам масата и ще ви чета :wink:

Лек и прохладен вторник! :D
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #31 -: Август 24, 2010, 07:22:24 am »
Добро утро. И аз да се запиша в новата ни темичка.
Честито на Тъци за радостната вест  :flower:
Гале, благородно ти завиждам за това, че отиваш в Лас Вегас  :D Няма да ти пожелавам приятно прекарване защото няма как да не си изкарате страхотно, даже СУПЕР! Като се върнеш да покажеш снимки, чу ли?
Лек ден на всички, на мен днес ми е някак уморено от сутринта  :( и доста ме мързи  :( но ще се стягам за работа, няма как.
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #32 -: Август 24, 2010, 07:45:08 am »
Добро утро, момичета!
Петенце, как не се измори да ги въртиш тези закуски всяка сутрин рано, рано, благодаря ти!  :flower:
Бжи, защо не отидеш при друг доктор за второ мнение, това, че сте млади е меко казано непрофесионално от страна на твоя док!
Лек и спорен ден на всички.  :sunshine:
« Отговор #33 -: Август 24, 2010, 07:48:25 am »
Добро утро на всички.
Вземам си от закуска,че днес нещо ми е много гладно,задължително си пийвам от кафенцето и изчезвам,че от работа ме пратиха на обучение.Чакам вече с нетърпени прегледа довечера да видим какво ще каже доки,а ако и милото се върне ще е супер-започваме с лова-дано,че иначе трябва да отпиша този месец.
Лек и успешен ден на всички! :)

*
« Отговор #34 -: Август 24, 2010, 08:00:49 am »
Добро утро.
Пете кога успяваш да я направиш тази закуска? Аз все се каня да стана по-рано, ама не става - не мога да си отворя очите сутрин. Все пак отново благодаря за закуската. Страхотна си. :D
Гальонди, да си изкарате много хубаво.
Мария, стискам палци прегледа днес да е с добри новини и мъжът ти да си дойде и да не се налага да отписваш месеца.
Хубав ден момичета. :D

*
« Отговор #35 -: Август 24, 2010, 08:09:18 am »
Такааа влизам и аз да ви нагледам дами :grouphug:
Пете,отново благодаря :hungry:
Мария,успех днес при док osi_9
Бжи,аз също мисля ,че "млади сте"не е обяснение.Отиди и при друг да те прегледа ,за да си по-спокойна
Гале искам и аз във Вегас :DЧакаме снимки после
Лек и успешен вторник

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #36 -: Август 24, 2010, 08:11:09 am »
Хубав и спокоен ден и от мен момичета.. и аз отивам на работа ама честно казано си ме мързи :) до после и дано има още +++ резултати..Пете страшна закуска  :wink:
« Отговор #37 -: Август 24, 2010, 08:18:30 am »
Добро утро милички :).
 Пете справила си се прекрасно с трапезата :).
 Бжи - аз така от такива приказки си загубих 3 години,докато стиган до човека в подписа ми :).Не си губи времето,само това мога да те посъветвам ;).
 Лек ден сладурки :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #38 -: Август 24, 2010, 08:21:59 am »
Здравейте милички,

Пожелавам ви ден, пълен с радости и  много ++ :)

Целувки на всички

*
« Отговор #39 -: Август 24, 2010, 08:31:31 am »
Здравейте момичета .
Както винаги  Петето е спретнала страхотна закуска .
Галенце пожелавам ви страхотно изкарване -и си знаеш за снимките ,очакваме ги .
Бжи ,и аз нямам обяснение ,но момичетата са ет посъветвали много добре -потърси второ мнение ,защото и на мен ми звучи странно това което е казал доктора ти .
Лек ден на всички работещи и на тези които са в отпуск.