bubulina,нямам опит със сраствания, но ми е трудно да повярвам,че няма абсолютно никакъв начин да се направи пункция.Мисля,че е задължително да се чуе мнението на поне още един специалист,примерно д-р Щерев.
П.П€ зНаеш ли, дали може по преценка на лекар да се мине директно на ИКСИ, или трябва първо 4-5 пъти да ....ме върнат от инсе?
Д-р Тимева е лекарката,с която съм се консултирала.В първия ни разговор тя ме изненада с предложението си за Инсеминация, в случай че има подобрение на спермограмата(в тази от м.май- 25% подвижни).С оглед на всичко прочетено,смятах че нашият вариант е ИКСИ на Спонтанен цикъл.За четири месеца съпругът ми изпи какво ли не...
Новата спермограма отчете увеличаване на общото количество,но подвижните са пак 25%
.При този резултат Док. се съгласи, че сме за ИКСИ.
От друга страна прочетох няколко вдъхновяващи лични истории за спонтанно забременяване при подобна на нашата спермограма, следя всеки месец овулацията и си пробваме......с вяра, че Чудеса се случват.
Благодаря,
twin,за споделения опит,желая ви много,много здраве!
Bubulina,от сърце ти желая успех!
Консултирай се с поне още един лекар,обмисли предварително всички възможни варианти, за да си готова с конкретни въпроси.В тази клиника лекарите са отворени за диалог,казвам го от личен опит.Вярвам,че ще намерите успешният начин за излизане от тази ситуация.Прегръщам те!