0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Извънматочна бременност
« -: Май 17, 2006, 21:26:36 pm »
Здравейте на всички,
Докато чакам отговор от касата за ин витро ми се случи това – извънматочна бременност. Закъсняваше ми 10 дни – направих два теста – и двата отрицателни. Диагностицира я д-р Йорданов в Тина Киркова и веднага ме прие по спешност. Плаках много...
Оперираха ме на следващия ден – лапароскопски – тръбата ми е запазена, махнат е само плода (бил е на 5 седмици).
Доктора каза, че не се знае дали следващият път няма да се получи пак същото, и ако стане така, тогава ще махне тръбата. Имам само един яйчник и една тръба (ограничено проходима). Много ме е страх!
И да знаете момичета, че незнам как стана, ама явно има наистина психологически елемент. Правила съм доста стимиулации с хапчета, после в уречения ден – секс – и нищо. От осем години се опитваме, и накрая решихме, че ще е инвитро. Подадох документите и явно се успокоих, защото съм забременяла без хапчета, без да следя кога ми е овулацията, без да броим дни, без да мислим...дори не си спомням кога сме правили секс.
Моля се всичко занапред да бъде наред!
Успехи на всички!
*
Извънматочна бременност
« Отговор #1 -: Май 17, 2006, 21:45:09 pm »
Съжелявам, мила.Дано това е последното лошо нещо което ти се случва. :bighug:
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
Извънматочна бременност
« Отговор #2 -: Май 17, 2006, 22:35:16 pm »
Миси, много съжалявам за случилото се.
Дано първия опит инвитро да ти е сполучлив и да забравиш лошото.
 :bighug:
 yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Извънматочна бременност
« Отговор #3 -: Май 17, 2006, 22:45:28 pm »
Миси миличка много много съжелявам за преживяното!!!От все сърце ти стискам палци  следващото нещо което трябва да преживееш да е новината за бременност и да чуеш пулца на бебока ....!!!!!!! :bighug:  :balk_21:
*
Извънматочна бременност
« Отговор #4 -: Май 18, 2006, 09:07:18 am »
Миси, мила, представям си след 8 години очакване какво ти е било  :cry:
Бъди смела и позитивно настроена и другия път ще е наред всичко
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
Извънматочна бременност
« Отговор #5 -: Май 18, 2006, 09:34:59 am »
Всичко ще бъде наред занапред миличка :balk_21:  
Зареди се с положителна енергия за предстоящото инвитро и се успокой.
Късмет! :crossfingers:
Извънматочна бременност
« Отговор #6 -: Май 18, 2006, 09:39:57 am »
Миси съжалявам за случилото се миличка!
Надявам се следващия път всичко да бъде наред!
Много късмет и успех ти желая!
*
Извънматочна бременност
« Отговор #7 -: Май 18, 2006, 09:52:26 am »
миси много касмет  :crossfingers:  :crossfingers:  :bighug:
Извънматочна бременност
« Отговор #8 -: Май 18, 2006, 10:59:28 am »
Съжалявам, че така се е получило, но важното е, че вече всичко е наред и е зад гърба ти, и дано успеете още от първия път с ин-витрото!!
Благодаря ти, Бени!

Re: Извънматочна бременност
« Отговор #9 -: Май 18, 2006, 11:02:26 am »
Миличка - много съжалявам и много те разбирам.  :cry:  Преди 2 год. и аз така - аха да почна ин витро и извънматочна (и аз не знам как стана). Сигурна съм, че следващия път всичко ще бъде наред. Много късмет ти пожелавам.  :kiss:
*
Извънматочна бременност
« Отговор #10 -: Май 18, 2006, 11:05:44 am »
Е защо трябва да става така......
 :cry:
Миличка много съжалявам.
Но имаме две добри новини:
1. Тръбата ти е цяла - ура ура ура!!!!
2. Можеш да забременяваш - пак ура!

Почини си сега и успех по-нататък
Целувам те
В очакване ....
*
Извънматочна бременност
« Отговор #11 -: Май 18, 2006, 12:50:43 pm »
Съжалаявам Миси,
но както и Фуси ти е казала, има и нещо положително в цялата история, имало е оплождане, което за едно инвитро е много обнадеждаващо. Явно при теб фактура си е чисто тубарен, което е най-лесно решимия проблем с инвитрото, така че нещата ще се получат, бъди сигурна.
Извънматочна бременност
« Отговор #12 -: Май 18, 2006, 14:18:27 pm »
миси как така теста не ти показа бременност???Сега вече се стряскам...Аз правих 2 и двата ми бяха положителни при извънматочната бременност.Но сега ми закъснява но тестовете са ми отрицателни....StefiZ на теб теста какво ти показа тогава или не си правила?

*
Извънматочна бременност
« Отговор #13 -: Май 18, 2006, 14:37:30 pm »
Правих два теста, един на 7 ден и и един на 9 и двата бяха с много бледа черта, но положителни.
Ти отивай на кръвен, няма нужда да чакаш и да правиш уринарни, стискам палци да е фалшива тревога.
Извънматочна бременност
« Отговор #14 -: Май 18, 2006, 15:59:10 pm »
благодаря ти StefiZ утре мисля да ида да си направя кръвен тест......

*

Anonymous

Извънматочна бременност
« Отговор #15 -: Май 18, 2006, 16:01:23 pm »
Първия ми тест беше с много бледа втора черта - едва забележима. В теста пишешеш ако се случи това да се направи втори след 24 часа. Втория имаше само една единствена черта, толкова се взирах да видя втора, ама уви - нямаше.
Като отидох на преглед и казах това на доктора и той се усъмни и ме прати на спешен кръвен тест. Резултатат беше готов след 30 мин. и беше категоричен, че има бременност.
А освен това има и други симптоми:
1. Гадеше ми се (но аз мислех, че е някакъв вирус)
2. Гърдите ми станаха доста твърди, болезнени и големи ( ама аз милсех, че е защото съм преди цикъл)
3. Боядисах се и боята не ме хвана - по-късно в болницата разбрах, че това се случва при бременните.
И така, моя съвет при най-малко опасение от такова нещо - иди на лекар или кръвен тест, защото не е шега работа и не бива да се отлага.
*

misi

• *
  • 1543
Извънматочна бременност
« Отговор #16 -: Май 18, 2006, 16:03:39 pm »
Извинете, аз съм госта.
Здравей!
« Отговор #17 -: Май 18, 2006, 16:22:58 pm »
Мisi,пожелавам ти следващия път всичко да е наред! :bighug:  yahoo_17  yahoo_17 yahoo_17  :
crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :balk_21:
Успех,миличка!

Любовта на човек към човека-това е може би най-трудното,което ни е дадено,крайността,последното изпитание и доказателство...
*

misi

• *
  • 1543
Извънматочна бременност
« Отговор #18 -: Май 18, 2006, 16:53:33 pm »
Благодаря на всички за милите думи, слава богу, че ви има!
Заради вас накарах мъжа ми да си купиме компютър и сега докато съм болнични това е единственото ми разнообразие. Много е важно да има с кого да споделиш болките и тревогите си.
Аз също се надявам следващият път всичко да е ОК!
Някой има ли представа колко време след извънматочна трябва да се пазим. Аз попитах доктора и той ми каза, че няма да се пазим изобщо - веднага ще опитаме пак - по естесвен път. Дано се получи!
Благодаря на всички!
 :thankyousign:  

:grouphug2:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Извънматочна бременност
« Отговор #19 -: Май 18, 2006, 17:00:02 pm »
Миси,
съжалявам душичко:(.Пожелавам ти скорошно възстановяване и дано бебчо скоро се получи:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6