0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Дайте мнението си и за моята графика
« -: Октомври 07, 2010, 12:06:22 pm »
Здравейте на всички.Дайте мнението си и за моята графика.Меря с обикновен 7-8мин.по едно и също време 9:00ч.Дано имам касмет тоя месец,за първи път се доверявам на тоя метод.Желая на всички ви успех
Re: Дайте мнението си и за моята графика
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2010, 12:29:40 pm »
Здравей, честита темичка от мен. Графиката ти изглежда много добре до тук...ако БТ се задържи още 4-5 дена така, мисля че ще е добре да направиш едно тестче с първата урина... Надявам се да е с много дебели 2 чертички :)

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #2 -: Октомври 07, 2010, 12:48:30 pm »
Благодаря ти от сърце РЕНИ.Дано чудото да е станало.Не мога да ти коментирам графиката ,не ми е много ясен тоя метод,но ти пожелавам успех.И все пак мисля че графиката ти изглежда добре
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2010, 15:39:36 pm »
Привет vitanova_1981 !
Графиката ти е много хубава,БТ се мери в по ранни часове до 08,00ч най-късно,дано още този месец видиш  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

Вярвам!!!!
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #4 -: Октомври 07, 2010, 17:14:30 pm »
Привет vitanova_1981 !
Графиката ти е много хубава,БТ се мери в по ранни часове до 08,00ч най-късно,дано още този месец видиш  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
Благодаря ти за пожеланието,незнаех че трябва да меря БТ в определени часове.Може ли да ми кажеш дали от утре да меря по-рано,няма ли това да се отрази по някакъв начин на графиката ми.Можеби ще е по добре да продължа по същия начин тоя месец
« Отговор #5 -: Октомври 07, 2010, 18:24:27 pm »

Може ли да ми кажеш дали от утре да меря по-рано,няма ли това да се отрази по някакъв начин на графиката ми.Можеби ще е по добре да продължа по същия начин тоя месец
Този месец си го изкарай така,от другия в по ранни часове,дано не се наложи де  :)
още този да видиш  :bfp:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #6 -: Октомври 07, 2010, 20:41:56 pm »
Привет Витанова,
Хубава графика се е заформила. И Ову си определила добре. Сега само ще почакаме няколко дена до теста. Дано не ти се налага да мериш повече! Успех!  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #7 -: Октомври 10, 2010, 08:17:11 am »
графиката ти е супер, дано скоро видиш  :bfp:
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #8 -: Октомври 10, 2010, 10:02:44 am »
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ПОДКРЕПАТА.МИСЛЯ УТРЕ ИЛИ ВЪВ ВТОРНИК(тогава брат ми има рожден ден)ДА СИ НАПРАВЯ ТЕСТ ПЪК ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ,АБЕ ВСИЧКО ЩЕ Е ОК
НЕЗНАМ ДАЛИ ОБАЧЕ ЩЕ СЕ СДЪРЖА ДО ВТОРНИК...
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И МНОГО ПОВЕЧЕ ПОВОДИ ОТ КОЙТО ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ЩАСТЛИВИ
« Отговор #9 -: Октомври 10, 2010, 10:43:33 am »
Много хубава графика. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за хубав финал

« Отговор #10 -: Октомври 10, 2010, 13:23:54 pm »
Стискам палци и за понеделник и вторник. Дано да е ++

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #11 -: Октомври 10, 2010, 13:46:18 pm »
Графиката ти до тук е супер - стискам палци :)

ПП. Когато пишеш с големи букви това означава, че крещиш - нямаш повод за това, нали :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #12 -: Октомври 10, 2010, 23:07:57 pm »
НЕЗНАМ ДАЛИ ОБАЧЕ ЩЕ СЕ СДЪРЖА ДО ВТОРНИК...
Това чувство ни е много познато на всички тук, и по-ранни тестчета сме правили...  :balk_48: To сърце не трай!  :lol:  Дано миличка, когато и да направиш тестчето, дано да е  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #13 -: Октомври 11, 2010, 10:52:50 am »
Здравейте момичета не знам какво да кажа БТ пада,теста е отрицателен и тоя месец май няма да е.Може би следващия.....дай БОЖЕ!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #14 -: Октомври 11, 2010, 12:09:44 pm »
Графиката ти все още е добре - може да е рано за тест :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #15 -: Октомври 11, 2010, 12:48:22 pm »
Графиката ти все още е добре - може да е рано за тест :)
Благодаря ти Дени за подкрепата,но не трябва ли БТ да се задържи 37,0-37,1?Някъде бях чела че щом падне няколко дни преди,в деня или два дни след като дойде значи няма бременност
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #16 -: Октомври 12, 2010, 13:44:42 pm »
Здравейте момичета туко що ми се появи някъкво зълтеникаво течение и днес БТ продължи да пада дали ще ми дойде или не?На какво може да се дължи това течение по принцип датата на която трябва да ми дойде е 13-14.10.2010г
Благодаря ви предварително.
*
« Отговор #17 -: Октомври 12, 2010, 14:15:39 pm »
Здравей миличка, ами при някои момичета това "жълтеникаво" течение се появава като предшественик на М., но 0,05 не е чак такава разлика в БТ ,за да мислиш, че ще ти дойде, а това ние неможем да ти кажем, дано не ти дойде М още около 9 месеца  :crossfingers:
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #18 -: Октомври 12, 2010, 14:46:49 pm »
Здравей миличка, ами при някои момичета това "жълтеникаво" течение се появава като предшественик на М., но 0,05 не е чак такава разлика в БТ ,за да мислиш, че ще ти дойде, а това ние неможем да ти кажем, дано не ти дойде М още около 9 месеца  :crossfingers:
Благодаря ти Женя!Еми то течението вече спря,даже какво ти течение по скоро бе зацапване,дано е на добро.
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #19 -: Октомври 14, 2010, 13:10:50 pm »
Момичета пак нещо ми е притеснено.Цикъла по принцип ми е оскъден но не чак толкова,идва на 31д. по 2-3дни,пия дофастон 2х1 от 15-25ден на цикъла,БТ днес се повиши нормално ли е това?Кървенето е мн.оскъдно и вече спря може ли да не е менстроация?Да си направя ли тест отново?
Благодаря