0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля, да ми помогне някой с каквото може!
« -: Октомври 11, 2010, 00:09:57 am »
Моля, да ми помогне някой с каквото може! Значи имам голям проблем вчера ми се появи бледо кафяво течение, но аз реших, че няма нищо притеснително. Обаче, днес вечерта ми се появи голямо кафеникаво петно, а и сега продължавам да имам червено- кафяво течение, без никаква видима причина! Изключително съм притеснена ,за първи път ми се случва такова нещо! Искам също да кажа ,че пия противозачатъчни Ясмин от 1 година и половина,ако това може да има нещо общо! На 17 години съм също като информация! Моля Ви , дайте ми някакъв съвет! Случвало ли ви се е някога такова нещо? И също така ви моля, ако някой има познат гинеколог, частен,ако трябва да ми дадете някаква информация,защото мисля, че е необходимо да отида на преглед,защото съм много притеснена! До сега не съм ходила на гинеколог и имам малки притеснения по въпроса, също и защото нямам още 18 години! Ако някой има познат добър генеколог (по възможност жена) , ще съм му безкрайно благодарна да ми даде координати! От София съм! Моля ви , отговорете ми !!! Sad Exclamation Confused
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Моля, да ми помогне някой с каквото може!
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2010, 10:36:10 am »
Не се страхувай! Но трябва да отидеш на гинеколог - само лекар може да прецени какъв е проблемът при теб. Посещението при гинеколога не е страшно, не е неприятно и е задължително за жената поне веднъж годишно. Учудвам се, че пиеш противозачатъчни хапчета, които не са ти предписани от гинеколог.

Частни гинеколози в София има много. Виж например сайта на болница Вита - http://www.vita.bg/dkc.php?d=1. Там са посочени доста гинеколози, имат снимки даже - можеш да си избереш.

Един съвет - ако имаш притеснения, защо не посетите гинеколога заедно с майка ти? Сподели с нея какво ти се случва, няма смисъл да криеш.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2010, 10:44:46 am »
didencetyyy, възможно е течението ти да е причинено от приема на противозачатъчни, но на този въпрос категоричен отговор може да даде само лекар.
Трябвало е да посетиш по-рано гинеколог, да се посъветваш с него относно контрацептивите, а не да си ги назначаваш сама.
Още нещо - това, че приемаш противозачатъчни, не означава, че си решила проблема "безопасен секс". Неизползването на презерватив води до полово предавани болести, надявам се да си наясно с това.

Ето координати на клиники: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52

пп Ако държиш да те прегледа жена, не забравяй да го споменеш, когато си записваш час.
пп С jam сме писали заедно  :D
*
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2010, 10:56:42 am »
Един съвет - ако имаш притеснения, защо не посетите гинеколога заедно с майка ти? Сподели с нея какво ти се случва, няма смисъл да криеш.
Подкрепям!
Аз имам дъщеря на 15 г. и вече обсъдихме предстоящото посещение при гинеколог. Няма нищо притеснително да помолиш майка си да дойде с теб.

Всеки родител на 17-годишен е наясно, че е възможно детето му да е започнало да води сексуален живот на тази възраст, че и по-рано. Повярвай, притесненията на майката са по-скоро от здравословен характер - предпазване от полово предавани болести, отколкото от факта, че детето му е сексуално активно. Казвам ти го от опит, аз редовно разговарям с моята дъщеря по този въпрос и тя не се притеснява да споделя с мен.
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2010, 11:39:15 am »
Много ви благодаря! jam Искам да те попитам за тази клиника ,която ми предложи , ти ходила ли си там и можеш ли да ми препоръчаш нвкой от лекарите? И знаеш ли дали ми трябва направление от лекар за там?  :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2010, 11:41:50 am »
болница Вита не работи с направления. отзивите за лекарите там са добри, но аз лично не съм ходила там точно на гинеколог.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!