Моля, да ми помогне някой с каквото може! Значи имам голям проблем вчера ми се появи бледо кафяво течение, но аз реших, че няма нищо притеснително. Обаче, днес вечерта ми се появи голямо кафеникаво петно, а и сега продължавам да имам червено- кафяво течение, без никаква видима причина! Изключително съм притеснена ,за първи път ми се случва такова нещо! Искам също да кажа ,че пия противозачатъчни Ясмин от 1 година и половина,ако това може да има нещо общо! На 17 години съм също като информация! Моля Ви , дайте ми някакъв съвет! Случвало ли ви се е някога такова нещо? И също така ви моля, ако някой има познат гинеколог, частен,ако трябва да ми дадете някаква информация,защото мисля, че е необходимо да отида на преглед,защото съм много притеснена! До сега не съм ходила на гинеколог и имам малки притеснения по въпроса, също и защото нямам още 18 години! Ако някой има познат добър генеколог (по възможност жена) , ще съм му безкрайно благодарна да ми даде координати! От София съм! Моля ви , отговорете ми !!! Sad Exclamation Confused