Дано, Дай Боже по едно бебе на всяка от нас - не сме лакоми! Ще си пренеса отговора тук, макар да не ми се искаше, но не мога да публикувам в старата.
narnia - не само няма да те нахапя, ами и ще ти благодаря публично, че ми насочи мислите към Турция и определено намерих с какво да си успокоя нервите. Има изход и от тази ситуация, дори като го знаеш и си вече на 50% ОК!
Ще го издържа този опит, някакси, надявам се...пък за по -нататък ще те търся за повече подробности - Цун! Гуш!
Ох, тази по-възрастна секретарка, както казвам - дето ме кара да се чувствам като идиот и на която още не съм научила името , ама и това ще стане
mira_mimi, Дидомира - да, така е, умее да успокои доктора, спор за това няма, ама колко от нас могат да го видят, на колко от нас секретарката се прави на доктор и определя деня за преглед...това вече е твърде прекалено. Аз съм сериозен човек и като ми е казано 9-ти ден мръ да е тогава(изчислявах и записах веднага след хистерото на 22.09.), ама то не е математика...както и да е - дъвкали сме го. Аз избягах от Плевен, сега е прекалено късно и въобще невъзможно да бягам на др. място,предвид възрастта ми и заповедта от фонда. Хубаво беше да се помечтае , че държавата ще ни помогне финансово 3 пъти... Турция ще ми е едно извънредно скъпо начинание, осъществено с жесток заем, който навярно ще плащам до старини, но поне се успокоих, че има и др. опция. Момичетата отиват отчаяни и се връщат с бебета. Ако е писано ще съм една от тях! Дай Боже!