0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Дидомира - аз за замразения трансфер отидох на 9-ти ден от цикъла за първи преглед. И то при положение че съм с къс цикъл от 26 дни и овулацията обикновено е около 11-12 ден. Не се притеснявай за това - ще стане твоята работа!!!
Здравейте момичета, знаете ли откога ще записват часове за януари месец?!
Здравейте момичета, знаете ли откога ще записват часове за януари месец?!Вчера бях там и ми казаха да се обадя на 10,12 и тогава ще ми кажат кога мога да запиша час за януари!!
Здравейте момичета искам малко помощ от вас престой ми хистеро имали отделна тема за тази процедура да прочета малко за нея.Благодаря ви предварително
ЦитатЗдравейте момичета, знаете ли откога ще записват часове за януари месец?!Вчера бях там и ми казаха да се обадя на 10,12 и тогава ще ми кажат кога мога да запиша час за януари!!На мен пък вчера в късния следобед ми казаха, че сменят системата за записване на часове и на секретарките им е забранено да записват до след нова година. Посъветваха ме да се обадя или да отида към 12-13 януари 2011 г., нищо че на ми трябва час за 10-ти.Останах безмълвна и нямам коментар, или по-скоро искам да си го запазя.
Момичета ,знам че е почти безмислено , но все пак да попитам и тук -дали има как да си разменим часовете за д-р Сигридов с някого , евентуално от София.Аз съм за 9.12 по обяд , но на 7.12 трябва да пътувам до София и да не бия 500 км през два дни , за това питам...
Момичета, от кога излиза в отпуск клиниката? Иска ми се да си взема копия от някои изследвания от досието и да се видя с имунолозите. Дали днес ще са там?