0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=VCUlC3l7PcQ

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ[/b]  :bfp:

Foveri - 26.10 :goodluck:
Гальонди - 27.10:goodluck:
Titibar - 01.11 :goodluck:
Snegina - ? :goodluck:
Krasi (ahiito) - ? :goodluck:

ЛОВУВАЩИ

Fe :00001754:
Жени :00001754:
Йоли :00001754:
Чоки :00001754:
Maria_81 :00001754:
renito86 :00001754:
Бжи :00001754:
Оливиа :00001754:
Галето :00001754:
Joya :00001754:
84maria :00001754:

Видяли + за месец Oктомври

Bebeshori preggo
Цвете preggo
bejkite preggo

Добро утро милички. Пожелавам си първата ми темичка да ви донесе много късмет и колкото се може повече от вас да видят така желани две черти.
Хубава седмица ви пожелавам и една доза  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 17:52:17 pm от petqst »

*
Добро утро дами!Браво Туци, дано се напълни с много  :bfp: :crossfingers:

ето и закуска :D и вирусчета естествено
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 08:27:22 am от moniks_s »

*
Хоооп, добро утро и от мен! :D
Туции, прекрасно се справи, мила! :wink:
Дано да е късметлииска темичката и да се напълни с много положителни тестчета! :D
Мони, веднага се нареждам до теб на масата! :D Благодаря! :D
Хайде сега всяка да си каже до къде е, за да подновим списъчето :wink:.
Лека и прекрасна седмица и от мен! :D
За всички  -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро мили щъркелчета. Да ни е честита новата прекрасна темичка-Туци разкошен бебок си ни "поднесла" тази сутрин  :P Мони аз се нахвърлям на чудесната закуска, защото от днес ще карам само на виртуални такива. Аз да ви се "похваля" вече ме познават и в спешното в Стара Загора. Снощи ходихме, надупчиха ми дупето яко и лошото е, че болките в бъбрека, кръста и целият гръб не минават-като стара баба съм.Освен това доктора каза, че му мяза на дискова херния хахахахха само това нямах. хаха-то беше в момент на истерия  :lol: И така, милото ми днес е първи ден на работа а аз вкъщи със свекито ми. Много е грижовна ама аз нали съм си спек и ... не питайте.
Хайде милички пожелавам ви един много спокоен дъждовен ден, и Пете аз незнам за кой списък съм, понеже сега и да ловуваме и да не ловуваме с толкова и най-различни болкоуспокояващи едва ли ще успеем да си направим бебо. Целувам ви

*
[Йоли,съжалявам ,че и през това трябва да минеш,но рано или късно,а по-добре рано  :wink:всичко ще се нареди мило :hug2:

*
Добро утроооооооо сладурки
Туцка страхотна темичка миличка, много добре като за първи път  :D, дано е много късметлийска и ни донесе много положителни емоции, като гледам списъка на ловуващите  :lol:
Мончи закуската е страхотна благодаря ти
Йолииииии абе душа, направо нямам думи как така все на теб ти се случват такива работи, дано не се окаже херния миличка и скоро да се оправиш, тя свекито ти ще се грижи за теб. Хммм Заралийска снаха, там поне има доста момичета и няма да ти е скучно по кафенца  :D
Спорна седмица душички и повечко слънце в сърцата ни да има
ПП аз съм в правилния списък, ще ловуваме, ако не запратят пак някъде мъжа ми :D
*
Добро утро, момичета!
Туци, чудесна темичка, благодарим!
Нека се изпълни с много хубави новини!
Стискам палци на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Мони, мммного вкусна закусчица.
И вируси си имаме в изобилие, суууупер!

Йоли, да не е от нерви, мила, то като гледам преместване и т.н., при мен обикновено като обиколя двама-трима доктори и като не могат да ми сложат диагноза и все ме изкарват на психическо основа  :lol: Хайде, скоро да се вземаш в ръце, абе както ти си знаеш, ще се справиш, знам :hug2:
Жени, лов разбира се, май моментът наближава.

Хубава седмица!
Добро утро маймунки :)
Да не забравя да се цопна под вирусчетата на нашите сладки бременелки...
П.С. Момичета, тази нощ сънувах че съм бременна.. това май не означавало нещо хубаво...Сънувах си се с коремчето..доста големичко..опипвах си го насън.. май почвам да психясвам.. :(

*
Добро утро и от мен .
Туци ,браво страхотна темичка ,Дано се изпълни с много щастливи новини .
Момичета благодарско и за днешната доза вирусчета - :bubblebath:
Хайде лека и спокойна седмица ви желая.
Мони тази сутрин си ни спретнала страхотна закуска ,но аз ще си взема от кафенцето само ,че.......
Жени графиката ти е страхотна ,а дано видиш двете чертички ,миличка .
Йоли,скорошно оздравяване и се пази

П.П Рени незнам ,и на мен ми се случи ден преди моя рожден ден сънувах ,че си правя тест и видях двете чертички .Дано е на хубаво тези сънища .Пожелавам ти го от сърце миличка -сънят ти да стане реалност .

« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 10:30:07 am от foveri »
Здравейте милички :) Много ви целувам всички.
Ренка, дано сънят ти се сбъдне скоро и да си определим най-после с теб една варненска среща на дебеланките ;)
Йоли, дано всичко мине леко, и скоро да продължите с опитите  :pleasantry:

Тъй като неискам да пропусна някого, ще кажа че силно ви прегръщаме и ви изпращаме от нашите немирни вируси  :lol:  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
П.П. Вчера станахме чичо и леля ;) английската ми пикла се появи цели 3кг и 50 см.
Добро утро и от мен :).
 Туции абе идеално си се справила с темичката ,браво ,вярвам че ще е пълна с ++++ чета :)).
 Йоли душа ти направо цепиш мрака с тези твой случки,ама спри се вече бре  8O :D,хайде дано тази да е последната ;).
 Жениии,абе и да го пратят ти с него там и по пътя няма тънга ,мънгаа  :lol: :lol: :lol:.
 На всички ви желая да видите двете чертички съвсем скоро  :P.
Ето и моята седмична доза вирусчета  :babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Вирусиииииииииииии немога да ги пропусна :lol: :lol: :lol:
Исе, няма как душата той пътува вече извън БГ и не се знае кога ще се прибере, пък сега сме в кампания, пък да не говорим за детето и кучето, че няма кой да гледа, абе ужас. Той се бъзика с мен и вика, че скоро време може и в лудница да вляза с всичките ангажименти, пък и кат го няма да ме забавлява - шоу ви казвам е у дома, ама поне не ми е скучно  :lol: :lol: :lol:.
Стиснати палци за всичкиииииии и целувки по муцунки на всичкииии
*
Здравейте и от мен
 :balk_64:
 много сладък бебок си сложила Туци.Браво! Доколкото разбрах за първи път правиш темичка :-) Дано да се напълно с мноого ++++++
Йоли, хайде оправяй се бързо и се залавяй за работа  :bed:
ППотапям се и аз в голямата вана пълна с вирусчета  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

Мацки, аз всъщност не знам докъде съм с мойто положение  - по принцип ми закъснява малко, ама като се има предвид, че последния ми МЦ беше 37 дни  :balk_113: :balk_132: :balk_133: Та не знам
Дано да е за хубаво  :balk_109:
Дала съм му срок до петък - не дойде ли влака - правя тестче  :D :D :D :D

Тони, нямям търпение за една варненска среща..нямам нищо против..:)
Фови, а дано...първо чакам да видя твоите 2 чертички, после се нареждам и аз :)

Привет момичета кокичета !
Малеее Туцинка страшна темичка си направила пу..пу..пу.. нека  :bfp: завалят от сега  :)че като гледам много обещаващи графики има тука  :)
Йолче ама мила мира не ти дават тия болежки  :bighug: хайде да е за последно това вече,пази се много и оздравявай бързо че кафенца ни чакат ейй :D
Тони честито ви бебенце,да е много здравичко и не много плачливичко  :)
Милички стискам палчета за всички ви  :crossfingers: :crossfingers: нечакащи и ловуващи
И да си ви понаръся мъничко който желае близнашки  :)
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Вярвам!!!!
*

И да си ви понаръся мъничко който желае близнашки  :)
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Не отказваме  :D

Мале, Бебешорче, правиш ни много щастливи с твойта двойна радост, пу-пу-пу!
 :balk_21:
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 15:16:09 pm от Snegina »
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Честита нова темичка! Бях ви "подкарала" една по една, но виждам, че списъкът е дълъг /тъкмо ще имаме повече ++++/, та днес си насочвам вирусчетата към Снежина и Иванита   :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:. Успех, момичета!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички "ловуващи" и прекрасна седмичка!
*
Е момичета, благодаря за хубавите думи. Радвам се че съм успяла да се справя добре  :wink:
Йоли, миличка спри се вече с тези болежки. Пожелавам ти от сега нататък да нямаш никакви оплаквания, освен свързани с липса на вещицата и последващите промени.
Жени, дано този път мъжа ти а си е тука и да наредите едни хубави сърчица.
Рени, да знаеш че преди да разбера че съм бременна същия месец и аз сънувах такъв сън. Дори моя мъж ми се скара, че много се втелясвам вече. Ама виж какво стана накрая :). Стискам палци и на теб съня ти да е пророчески.
Тони, честито племениче. Да е живо и здраво.
Ивенце, дано ти закъсняма поради положителна причина.
Ееее бебешори, много хубаво ми стана като прочетох, че пускаш близнашки вируси.
Леле дано от цялото изброяване не съм пропуснала някой. Много стиснати палчета на всички. Целувам ви и ви прегръщам. Засега това е от мен, че нещо дълъг стана моя пост :D

*
Бебешори ,браво на вас .Дано всичко вече е наред и след има няма 8 месеца си гушнеш двете сладки бебки
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Бебо браво още веднъж..дано всичко е наред  :wink:
Туцка супер тема мила.Ще ни донесе много късмет-сигурна съм :) Аз днес започнах работа и се чувствам добре.Ама за всеки случай няма да прекалявам :)
На всички ви мили дами да желая приятна вечер и на бременните мами да не се натоварват много че да не притесняват бебчовчетата :):)
Цунки мунки по муцунки (това го каза една мацка в Била :) )
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 20:11:59 pm от saraapl »