Здравей,никакво отказване,смело напред!
И аз съм/ БЯХ/ като теб,много сходен случай/една нормална и напълно безпроблемна бременност завършила успешно/имам син вече на 5 годинки/.След като навърши годинка започнаха опитите за второ детенце,уви 3 години неуспешни,в смисъл такъв,че трудно забременявах,не на 1-2-ри месец,а след като видех +тест за бременност ,радостта ми приключваше 1-2 седмици след това.Имаше плоден сак,но към 6г.с.прокървявах и изхвърлях вече спрелият да се развива ембрион/а той отговаряше на 4 седмица/.
След дълго лутане,изследвания на хормони и щитовидна жлеза и накрая гинекологът ми каза- спрете временно с опитите ,починете си ,че ти много се измъчи психически,тогава имах вече 3 сп.аборта.Да ама аз не мирясах,имах си мечта за една малка ,сладка принцеска
задължително,много исках момиченце,бях решена ,че ще имам 2 деца,а ако и второто е момче щяхме пак да се пробваме и трети път за момиченце.И така започнах да се ровя в интернет и да чета много ,да се лутам и търся информация ,и попаднах на форумите бг мамма и зачатие в които много отзивчиви и по- запознати от мен момичета ме насочиха в правилната посока,а именно-ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ.Бях много нахъсана и решена докрай да си постигна мечтата за второ детенце,като това ,че вече имам едно ми даваше винаги сили и надежда да продължа напред.Споделих и естествено с мъжът ми и майка ми че вече имам насока и ще си правя изследвания,при това че не са и много евтини ,но вече бях решила да отхвърлим и това като вариант,дори имах спор и с майка ми,как ще вярвам на форуми и ще си поставям сама диагнози да си пръскам парите на вятъра за генетични изследвания,след като вече имам едно дете-било невъзможно това.Е да ама не-точно там се оказа проблемът и благодарение на назначената ми терапия от Доц.Конова вече мечтата ми е реалност-имам си така чаканото щастие -моята прекрасна дъщеря ДАРИЯ.
Стана много дълго ,пък и трябва да кърмя малката след малко,ако искаш още инфо ,пиши ми на лични.
Поздрави и успех,сигурна съм че ще постигнеш и ти своята мечта,не се отказвай така лесно.