0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Златен дъжд
« Отговор #40 -: Ноември 05, 2010, 07:35:14 am »
Момичета, аз я карам на зиг-заг.Един ден висока БТ, друг ден ниска БТ.Това ми е много странно...Нормално ли е, термометъра ми си е нормален, живачен.

*
« Отговор #41 -: Ноември 05, 2010, 09:06:39 am »
Момичета, аз я карам на зиг-заг.Един ден висока БТ, друг ден ниска БТ.Това ми е много странно...Нормално ли е, термометъра ми си е нормален, живачен.

osi_10
*
« Отговор #42 -: Ноември 05, 2010, 10:32:20 am »
Дано,не те объркам нещо но съм чела,че при рязки криви може да има проблем с хормоните.Казвам ти го за да си обънеш повечко внимание и да посетиш доки.Надявам се да няма проблеми,но е по-добреда се консултираш с него.Каквото и да излезе НИЕ сме себ и всико е поправимо!
« Отговор #43 -: Ноември 05, 2010, 11:22:52 am »
А кой хормони трябва да се изследват.Поне да знам какво да кажа.Мисля, че Цибалаб ще ми дадат достоверни резултати.Но ми кажете кои хормони трябва да се проверят.Дано все пак всичко да е наред.Помня, че като преди години имах киста и ми бяха пускали някой хормони.По друг повод пак преди време пак бяхме пускали, с майка ми, но доколкото помня бяха TSH, LH и други.
http://www.cibalab.com/products.php

LH+FSH+Prolactin+Estradiol+Teststoteron   (ако не се лъжа, тези ми бяха пускали преди време, не когато беше за кистата).Мисля си, дали те трябва да се пуснат и сега.Май имаше и DHEA-S.Сега се сетих за FT3 и FT4, да ли пусна и тях.Мисля и цитомегаловирус IgM+IgG да ми проверят.Всичко ще излезе към 140лв, но мисля, че ще ми даде отговор, ако има нещо.Кажете ми, ако има нещо което е излишно да се изследва.Но мисля първо да изчакам да видя дали сме успяли тоя месец.

п.с: Само, че ми кажете по кое време на цикъла се изследват хормоните.
п.п.с: Току-що прочетох, че това колебание на БТ, може да е сигнал и за киста, а аз  вече съм имала веднъж.Също така понякога имам и кафеникаво течение около 24-25 число на месеца, миналия месец на 1.10 и 2.10 имаше за кратко, но този месец няма нищо.
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 11:34:56 am от Златен дъжд »

« Отговор #44 -: Ноември 05, 2010, 19:47:08 pm »
Най-добре е да се консултираш с лекар-специалист.Недей така на своя глава.Нека лекар да ти ги назначи и лекар да ти ги разчете после,та да каже трябва ли да се прави нещо и какво
[/url]
« Отговор #45 -: Ноември 06, 2010, 08:15:10 am »
Момичета, говорихме си с мъжа ми вчера, че ако не стане тоя месец, другия сме на лекар, ще си искам да ми се пуснат тези изследвания.Но като си гледам температурата, май няма защо да се надявам за тоя месец, освен ако доктора да не е довидял (помня какво ми каза).

« Отговор #46 -: Ноември 06, 2010, 08:41:28 am »
Не се втурвай така с притеснения, изследвания и т.н. Първо като завършиш този цикъл или преди това..както искаш--отиди на ехо да те види, вече тогава ще каже доктора какво да се направи, ако трябва и изследвания. И аз съм имала такива колебания за няколко дена, но нямам кисти, а единия ден съм се изпотила повече по време на сън, другия ме болеше леко гърлото..така че може да се дължи на много неща. Пожелавам ри всичко да е наред :):)

« Отговор #47 -: Ноември 07, 2010, 10:34:54 am »
Момичета, температурата ми мина в по-ниски граници, от преди положителните тестове.Предполагам е защото, не е станало тоя месец.Надявам се обаче другия месец да е мой.Мислих, ако съм минала между капките, да е недовидял лекаря, но нищо не показва, да съм забременяла.Прекалено ми е ниска температурата.Единствено едно зацапване, което се получава всеки месец почти сега го няма, но едва ли има значение.За следващия цикъл, ще се опитам малко да си преместя мислите в друга посока, та да видя дали ако успея да махна психологичния фактор, може да стане.

*
« Отговор #48 -: Ноември 07, 2010, 10:51:00 am »
Привет, дъжденце,

Прегледах ти подробно графиката.
Според мен О не е минала, но това не означава, че не предстои.
На прегледа не се е видял фоликул, което означава, че няма как да настъпи ову след 2-3 дни.
Тестовете са те подвели, скоро и при мен се получи така, щом са много бледи двете линии, отчитай резултата за отрицателен.
Все пак мисля, че щом БТ се движи на долу, може би се приближаваш към пика на ЛХ, съответно можем да си имаме късна овулация.
Ако имаш възможност и ако решиш направи една фоликуметрия.
Прави и тестове, като спазваш инструкциите, понякога за по-сигурно правя по два на ден - към обяд и привечер.
Стискам палци, мисля, че всичко е наред!
И най-важното - действайте си  :wink:
« Отговор #49 -: Ноември 07, 2010, 17:53:53 pm »
Момичета, гадене при липса на бременност може ли да има и на какво може да се дължи.
С тая температура ми е ясно, гледам че на бременните температурата им се вдига е дори над 37, в най-лоши случай е 36.8 или 36.9 (а моята е трагична).Мога да си направя утре един тест, мислите ли, че ще покаже реален резултат сега или е рано, ако има макар и много малък шанс, при липса на фоликул.

« Отговор #50 -: Ноември 07, 2010, 20:14:22 pm »
 още е много рано за тест, няма да отчете резултат дори и да си бременна. Трябва да минат поне 14 дни след овулация за да се направиш тест, така че почакай още малко и дано разултата е  :bfp1:
Ову предстой, не е отминала, а фоликул не се е видял може би защото е било много рано
Успех
« Отговор #51 -: Ноември 07, 2010, 20:52:06 pm »
Е не е ли късно за овулация вече, то до 10 дни го чакам да ми дойде.Пък и съм чела, че такива случай с къса лутеална фаза не са успешни...
Днес от мисли и притеснение чак главоболие получих.Но си мисля, че щом не става, значи има някаква причина.Днес ни бяха на гости хора, който имат 2 седмично бебе, след 5 години опити.После мъжа ми ми каза, че е пила някакви хапчета, а през Януари са й били някаква инжекция и е забременяла веднага явно, миналия месец е родила...
Та казах на мъжа ми да се обади да пита какви са били.Той ми каза, че не това било за телефон.Като се видят с мъжа, ще го пита...

*
« Отговор #52 -: Ноември 08, 2010, 09:47:17 am »
Здравей,Златен дъжд!Виждам, че много се притесняваш и затова ще си позволя да те посъветвам.Овулация може да ти предстои и в този цикъл, ако такава има цикълът ще ти се удължи , късната овулация няма да скъси лутеалната фаза.Мисля, че не можеш да имаш положителен тест за ову два дни след ехографския преглед, на който не са се видели фоликули/ т.е нещо грешиш в отчитането на положителните тестове за ову. Тогава ти писах да си направиш тест за ову след 9-10 дни , ако евентуално нарастнат по-късно фоликули.Ако цикълът все пак се окаже ановулаторен , не се отчайвай, защото това е съвсем нормално и в следващия можеш да си направиш проследяване с УЗИ/ щом си решила, че е време за изследвания, макар че опитите ти датират от скоро /, обикновено се започва 8-10 ден , но най-добре се чуй с лекар.
В заключение - до сега според мен не си имала овулация в този цикъл/или поне не се е потвърдила от покачване на БТ все още/ , но не го отписвай, можеш да си продължиш със сърчицата и да си следиш БТ.
Също така можеш да поискаш компетентното мнение на Денис в общата тема за графиките , там тя периодично отговаря на всички запитали я.Пожелавам ти успех!
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 10:01:33 am от zanza »
*
« Отговор #53 -: Ноември 08, 2010, 10:04:34 am »
Да, и не бързай да приемаш лекарства, само защото при някой друг са имали ефект.
Само след консулт с лекар и установен проблем.
« Отговор #54 -: Ноември 08, 2010, 15:25:36 pm »
Момичета, знам че не е тук мястото, но да кажа, че ми се появи светло червено зацапване, и преди 30 минути имах за кратко болки отдясно.Нито знам какво е, нито защо, но все пак ще следя дали ще спре или ще продължава и утре.Имам и болки в кръста, отзад.Вчера от притеснения 3 часа ме боля главата.А днес и това за капак.То мъжа ми ще го побъркам с моите проблеми.Вчера гадене и главоболие, днес кървене и болки в кръста.А той горкия само се притеснява.Може и на ненормална да ви приличам вече.

*
« Отговор #55 -: Ноември 08, 2010, 16:50:58 pm »
Може да е от Ову.
« Отговор #56 -: Ноември 08, 2010, 21:08:45 pm »
Момичета, знам че не е тук мястото, но да кажа, че ми се появи светло червено зацапване, и преди 30 минути имах за кратко болки отдясно.Нито знам какво е, нито защо, но все пак ще следя дали ще спре или ще продължава и утре.Имам и болки в кръста, отзад.Вчера от притеснения 3 часа ме боля главата.А днес и това за капак.То мъжа ми ще го побъркам с моите проблеми.Вчера гадене и главоболие, днес кървене и болки в кръста.А той горкия само се притеснява.Може и на ненормална да ви приличам вече.
Айде успокой се малко защото с нерви няма да се получи, трябва да си спокойна, тялото да е отпочинало и да не се напрегната. Тези нерви няма да те доведат до хубаво. Ако не стане този месец-горе главата и следващия пак продължавате опитите. Миличка, нали знаеш че от първия път става само по филмите, просто такъв е живота и за някой неща се изисква повече време и търпение

Прегръдки  :bighug:
*
« Отговор #57 -: Ноември 09, 2010, 08:07:25 am »
Изчакай малко и се пооспокой малко!Ако нее било ов.също може да нее нишо опасно.Жените имат месеци в които нямат ов.,може твоят да е тъкъв.Но ,ако не спреш да се вайкаш няма да се получи.Всичко е 50-50 здраве и това което ти е в главата.Трябва да мислиш позитивно,защото тези твои неразположение може да са от нерви и притеснения.Ще опиташ другият месец,когато ще и трябва да си по-спокойна.Ипреди всичко-НИЕ СМЕ С ТЕБ,НИЕ СМЕ ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО И ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ В ВСИЧКО!! :grouphug2:   :bighug:
« Отговор #58 -: Ноември 13, 2010, 17:54:01 pm »
според мен О може да е била 23-24 ден, дано да е станало
ти по-спокойна ли си вече?
 :bighug:
« Отговор #59 -: Ноември 13, 2010, 18:07:37 pm »
И аз съм за 23-ти ден  :crossfingers:
[/url]