0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Златен дъжд
« Отговор #60 -: Ноември 14, 2010, 22:16:43 pm »
Надявам се, няма признаци да ми идва.А от няколко дни зърната (както съм отбелязала в графиката - от 26-тия ден до сега, вече от 5-6 дни е така) са ми леко болезнени при допир и мъжа ми ми казва, че са ми наедрели гърдите (но може и да е от напълняването.Не знам защо, но пък температурата си е твърдо под 37 градуса.Ще видя до няколко дни какво ще стане.Друго няма, но пък доста напълнях.За последните 3-4 месеца съм качила 9 кила (направо ме е срам да го кажа), какво става с мен незнам.Вярно, че доста сладко ям, ама не вярвам само от това да е.Нищо ог това което ми ставаше през месец Юли сега не ми става...

п.с: отвреме на време имам болки в кръста и всяка вечер ставам до WC...

просто казвам какво е, а иначе го чакам до 2-3 дни да ми дойде
« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 22:27:21 pm от Златен дъжд »

« Отговор #61 -: Ноември 15, 2010, 12:01:44 pm »
Защо го чакаш до два - три дни, аз като гледам ову е била на 17-18 ден, а днес ти е 32 ден, направо си е време за тест, има усещането, че ще ни зарадваш.  :drunk:
« Отговор #62 -: Ноември 15, 2010, 13:27:37 pm »
Мисля да изчакам поне до 18-ти, пък и тестовете бяха страшно бледи, и 2-те черти, имаше мнения, че може да са отрицателни щом са толкова бледи.На 20 см. от лампа сме ги гледали с мъжа ми и съм го питала и него дали мисли че двете червени линийки са еднакви.Но наистина едва се забелязваха и 2-те.Ще си изчакам до 18-ти пък каквото е писано ще стане...
Пък да се надявам, ако се стигне до тест да ме зарадва с 2 чертички. :D
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 14:40:15 pm от Златен дъжд »

*
« Отговор #63 -: Ноември 15, 2010, 13:30:48 pm »
Стискам палци да е станало :-)

*
« Отговор #64 -: Ноември 16, 2010, 16:27:00 pm »
Здравей Златен Дъжд!Ти всяка сутрин по различно време ли измерваш температурата си,или на мен така ми се струва?-защото гледам,че за всеки ден си нанесла различен час(и така графиката няма да е точна),или ти си добавяш или изкарваш нужните единицици за правилното разчитане на графиката?Успех ти желая :crossfingers:

« Отговор #65 -: Ноември 16, 2010, 16:40:18 pm »
Добавям или вадя, доколкото знам е 1/10 градус за 30 минути.А иначе не си навивам часовник, когато стана тогава взимам и меря.Ама това нощно събуждане за WC ми е много странно, преди не съм ставала почти всяка вечер, както е сега...
Е вярно, има и няколко отделни дни който не съм го оправяла, но едва ли са повече от 3-4.

*
« Отговор #66 -: Ноември 16, 2010, 17:04:34 pm »
На всеки час се добавя 0.01',а на всеки по-ранен час се изважда 0.01'.Примерно ако в 7.00ч е 36.70' то значи в 8.00ч ще е 36.80',или в 6.00ч ще е 36.60.Ако мериш винаги в 6.00ч,но си се успала с два часа и Т'-ти в 8.00ч. покаже 36.80',то тогава вадиш за всеки час по 0.01 което означава,че в 6.00ч т' ще е 36.60'.И при мен имаше периоди в които мн.често ходих до ВЦ през ноща,но нямах бременност.Дано това при теб са симптоми на бременност,а също имаш и чувствителни зърна(но и това не винаги е признак на бременност).При всеки е различно,има бременност и без симптоми-всъшност идват много по-късно.Дано не се задържиш дълго тук :)

« Отговор #67 -: Ноември 16, 2010, 17:31:02 pm »
Считам 8.00ч за основен час, другите дни са единични.Дано господ да чуе думите ти и бързо да се преместя в 3-тия списък, не само да се лутам между 1-вия и 2-рия.Имам още 2 дни да чакам и на 18 или 19 ще си направя един тест, ако не ми е дошло до тогава.А относно температурата, може ли да е толкова ниска, твърдо е под 37, не би ли трябвало да е над 37 градуса, аз поне така мисля.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #68 -: Ноември 16, 2010, 18:18:05 pm »
Момичета, извинявайте, че се намесвам, но това с добавянето на градуси май не е много правилно и е заблуждаващо. Скоро се събудих в 3.30 ч. и БТ ми беше 37,1 след това я мерих в 7.30 и отново беше 37,1. Ако бях добавяла градуси - в 7.30 трябваше да е станала 37,5, а си беше същата. Може би е специфично за всеки организъм. Мисля, че е по-правилно да си нанасяте истински измерените градуси и да отбелязвате часа.

Златен дъжд, стискам палци да имаш успешна графика!
*
« Отговор #69 -: Ноември 16, 2010, 22:04:43 pm »
Най-добре попитай Денис за графиката си,тя ще ти отговори най-точно,ето в тази тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44029.40   Може да има и бременност с по-ниска от 37' лутеална фаза,мисля че по-нататъка тя се повишава,важното е да има двуфазност.Тук наскоро дори Женичка забременя с по-ниска от 37' втора фаза(лутеална)-а после се вдигана от 37' нагоре.И аз съм с ниска температура.

« Отговор #70 -: Ноември 18, 2010, 08:44:13 am »
Момичета, направих си днес тест, отрицателен е.
Но вече 3-ти ден ми закъснява, а някой от симптомите си продължават и днес.
Ако кажем е имало ову преди 10-тина дни както каза Денис, може ли да е рано за тест.

*
« Отговор #71 -: Ноември 18, 2010, 09:13:31 am »
Щом онази с метлата е няма  - значи има надежда.Не спирай да се надяваш :-)
Направи и утре тест -  :bfp1: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #72 -: Ноември 18, 2010, 12:51:06 pm »
Рано е за уринарен тест.Направи го след 4 дни / прави се обикновено 14 дни след ову/.
« Отговор #73 -: Ноември 18, 2010, 13:53:31 pm »
Момичета, 2-ра линия на тест за бременност може ли да се появи, макар и по-късно, при положение че е видяна след срока за отчитане.20-30 минути след като го направих.Реших да го погледна на по силна светлина (и се видя съвсем бледа 2-ра чертичка).Ако е отрицателен, може ли след време да се появи 2-ра черта или е изключено...

*
« Отговор #74 -: Ноември 18, 2010, 15:21:15 pm »
Мила, мисля че тестовете за бременност след даденото им време за отчитане стават невалиднi, и може да дадат грешен резултат. Виж какво пише за sure check например:

Начин на употреба:

Капнете 3-4 капки урина в малкото прозорче с помощта на пипетата.

Резултатът може да се отчете след 5 минути и не по-късно от 10-тата.

Наличието на контролна линия С показва, че тестът работи.

Наличието на цветна линия Т, в комбинация с линия С показва бременност.

*
« Отговор #75 -: Ноември 18, 2010, 17:59:08 pm »
Момичета, 2-ра линия на тест за бременност може ли да се появи, макар и по-късно, при положение че е видяна след срока за отчитане.20-30 минути след като го направих.Реших да го погледна на по силна светлина (и се видя съвсем бледа 2-ра чертичка).Ако е отрицателен, може ли след време да се появи 2-ра черта или е изключено...
Напълно е възможно това да е изпарителна линийка! Теста до 5тата минута не отчете ли, не го гледай повече. Аз така как се заблуждавах по едно време, мнооого отдавна :) Ама нали пусто, толкова се надяваме, че се хващаме за най-малкото, та дори било то изпарителна линийка... Според мен Ову-то ти е било доста по-късничко от 18ти ден, като гледам БТ ми прилича на 23ти ден.. А ако е така, е раничко за тест.. Повтори го след 2-3 дена поне! Успех, Златен Дъжд!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #76 -: Ноември 18, 2010, 18:08:06 pm »
Права си, сега като искаме да имаме деца, се хващаме като удавници за сламка, надявайки се и на най-малкото.Е, в такъв случай ще изчакам до Понеделник, ще се моля да не ми дойде и така.Но все си мисля, възможна ли е бременност с БТ под 37 градуса.
« Последна редакция: Ноември 18, 2010, 19:57:55 pm от Златен дъжд »

« Отговор #77 -: Ноември 18, 2010, 19:47:44 pm »
всичко е възможно, всеки организъм е различен
Успех мила
 :bighug:
« Отговор #78 -: Ноември 19, 2010, 08:25:44 am »
Ех, момичета закъсах го с кръста, всяка вечер сума ти време се намествам, та да си намеря място да не ме наболява кръста, по гръб ми е неприятно, настрани се напрягам и най-накрая се облягам на слънчицето и така успявам да заспя.Ама сутрин кръста пак се обажда.Дано да се дължи на нещо хубаво, ама не знам.Днес БТ скочи.Ще видим до Понеделник какво ще стане. :ask:

« Отговор #79 -: Ноември 19, 2010, 09:01:07 am »
Гледай ти каква хубава температурка си имаш днес.Дано остане така до понеделник. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: