Здравейте,
тъй като и на мен започна да ми прави впечатление, че номерата вървят доста непоследователно и неритмично, се разрових и открих имейла на една дама, за която на сайта на МЗ пише, че е контакт за въпроси, свързани с ФАР. Имам намерение да задам въпросите си към нея. Например, отговорите във форума защо във Варна се получават заповеди с 1100 номера по-напред, т.е.номера около 8100 /от жени, които са доста далече от 43 г./, за мен са крайно незадоволителни. Може да има разлика от 10-20 номера, но 1100 е прекалено. И, за да си получат заповедите тези жени, те трябва да са били изготвени, т.е. и заповедта на номер 7800, например, също трябва да е готова. И никой не може да ме убеди, че на ФАР са му необходими още 3-4 месеца, за да се обади на номер 7800/съдейки по темповете, с които се движат номерата/.
Искам да се презастраховам като отбележа, че нямам нищо против момичетата от Варна или начина на организация на някоя от клиниките там. Имам против това, в крайна сметка, някой да се ползва с предимство пред друг /независимо от причините, довели до това/.
Някое момиче случайно да е писала на следния имейл и да е получила отговор?:
mbgeorgieva@mh.government.bg
« Последна редакция: Днес в 11:48:50 от Lary75 »
Здравейте аз току що писах на тази жена дано само ми отговори ,защото и аз съм съгласна с всички момичета тук неможе аджеба да има такова разминаване с тия заповеди нее правилно само една клиника да се ползва с преференции ще пиша ако имам отговор