0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI ноември
« Отговор #120 -: Ноември 12, 2010, 20:50:49 pm »
Здравейте, моят преглед мина днес. Имаме си едно плодно сакче, което се развива и е в 5 ГС. Много се радваме с моя мъж, дано всичко да се развие както трябва и да можем след 15 дни да чуем сърдечна дейност  osi_9
« Отговор #121 -: Ноември 12, 2010, 21:01:24 pm »
Radost3007 благодаря ти за инфото наистина се поуспокоих.Успех на всички
« Отговор #122 -: Ноември 12, 2010, 21:08:12 pm »
belief,мила, поздравления :balk_50:
Ние не живеем в БГ и сега съм в търсене на специалист,който да ми проследява бременността и още не съм била на преглед. На теб кога ти беше трансфера? Моя беше на 23 октомври. Ще мътим едновременно :D
« Отговор #123 -: Ноември 12, 2010, 21:52:19 pm »
Belief, чудесна новина!  osi_9

Честито на успелите и безпроблемна бременност!

Желая късмет на всички с предстоящи тестове. Бъдете търпеливи и позитивно настроени   :wink:

« Отговор #124 -: Ноември 13, 2010, 09:01:53 am »
Мравчица, трансферът беше на 25 октомври.  :D
« Отговор #125 -: Ноември 13, 2010, 19:46:06 pm »
Днес приключи и вторият ми опит. На 15-ти ден от трансфера отрицателен пиклив тест. Не можах и този път да видя  двете чертички :balk_145:
Успех на всички момичета с предстоящи тестове. Вашите успехи  ме карат да вярвам, че може би следващият път нещата ще се получат!
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #126 -: Ноември 13, 2010, 19:54:37 pm »
И те наистина ще се получат вярвай в това
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #127 -: Ноември 14, 2010, 09:16:59 am »
semiramida, кураж, миличка! Дано следващият ти опит да е успешен!  :crossfingers:
*
« Отговор #128 -: Ноември 14, 2010, 17:19:28 pm »
В какви случаи се пият противозачатъчни в месеца преди инвитро?

Имам цветна снимка от септември 2009-та. Нужно ли е да правя нова за инвитро януари-март 2011-та?

Ще си питам и доктора разбира се, но кроя план и се информирам, за да съм наясно за разговора с него.
« Отговор #129 -: Ноември 14, 2010, 17:36:52 pm »
Цигу, мисля че идеята на противозачатъчните преди ин витро е да се спукат всички яйцеклетки , да няма задържани за месеца на инвитрото, а за цветната снимка мисля че не е необходима нова-то там се вижда проходимостта на тръбите и едва ли за година и половина ще е настъпило изменение, но доктора ще ти каже най-добре.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #130 -: Ноември 15, 2010, 08:57:15 am »
В някои клиники се дават противозачатъчни за да се таймира цикъла според графиците на самата клиника, някъде ги изписват за да се подсигурят пациентката да не задържи фоликул, понякога се изписват по протокол..., общо взето ако пацинетката е или клони към ИЯР не е желателно да се приемат в месеца преди процедура въпреки че някъде се дават и тогава - в другите случай няма изненади от тях. :) Успех!

А цветна снимка - ако нямаш забележка по снимката, ако си нямала някаква инфекция в периода след самата ЦС, аборти, стимулации - няма смисъл да я повтаряш.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #131 -: Ноември 15, 2010, 09:21:09 am »
Любимата ми тема за противозачатъчните преди ин витро! :) Напълно подкрепям казаното от евро! Ако има проблеми с броя фоликули, получени при стимулация, добре е да не се взимат противозачатъчни в цикъла преди ин витрото. Много материали има из нет-а по този въпрос.
Поздрави и успех на всички!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #132 -: Ноември 15, 2010, 10:11:47 am »
8-ми ден от ЕТ съм и се върнах на работа, реших че така по-лесно ще докачам времето до теста.
*

.

• *
  • 26
« Отговор #133 -: Ноември 15, 2010, 13:24:28 pm »
Цигу, аз преди повече от година, преди още да започна да ходя по клиники за инвитро, реших на своя глава да се обадя и да питам информативно какво да правя, понеже искам да стартирам инвитро процедура. Отговориха ми, че по принцип са започва с противозачатъчни в предния цикъл /и аз реших, че итговарям на случая "по принцип":)))/. Така и направих и после, когато официално отидох в клиниката се оказа, че ФСХ ми е много повишено и три поредни месеци след това се повишаваше още повече. Затова наистина, ако има поблем с яйчниковия резерв, не е добре да се взимат, понеже потискат функцията на яйчниците и после компенсаторно се вдига ФСХ, за да ги накара да работят. Така че най-добре е да каже лекар, и то такъв, който ти знае случая.
« Отговор #134 -: Ноември 16, 2010, 21:26:56 pm »
Днес ми е 10-ти ден от трансфер и също ходя по няколко часа на работа. От време на време имам болки ниско долу и в кръста, притеснена съм, но ми остава малко до теста. Може ли някой да ми каже дали се ходи за кръвен тест в клиниката или си го правиш, където ти е удобно? Благодаря!
*
« Отговор #135 -: Ноември 16, 2010, 22:32:24 pm »
Irys-NewHope, по принцип може да си направиш теста, където ти е удобно - в клиниката или в друга лаборатория. И двете си имат своите преимущества и не толкова добри страни. Дано да имаш само преимуществата,  yahoo_17
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #136 -: Ноември 16, 2010, 23:39:28 pm »
Ирис, според мен не избързвай с теста, изчакай 14 дни и тогава, успех
« Отговор #137 -: Ноември 17, 2010, 12:17:13 pm »
Благодаря за отговора. Пожелавам успех на всички, които са в процедури в момента.
« Отговор #138 -: Ноември 17, 2010, 18:18:53 pm »
Привет мили дами,
да попитам и тук,че ми е нужен отговор. Имам си един мнооого полоителен тест и утре съм на преглед. Този преглед с вагинален трансюсер ли се прави или през корема? Извинете ме,ама не съм на ясно, а ми е важно.
« Отговор #139 -: Ноември 17, 2010, 18:20:46 pm »
Моят преглед беше вагинален, не съм убедена, че през корема се вижда. Успех!