0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката- 7 тема!
« Отговор #240 -: Декември 29, 2010, 17:07:45 pm »
Дали ще повлияе Клостилбегита на тестовете за овулация?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #241 -: Декември 29, 2010, 18:02:43 pm »
Дали ще повлияе Клостилбегита на тестовете за овулация?

Може и  да повлияе / да не са точни тестовете / ако има повече от 1 фоликул

Спермограма и Изследване за проходимост на тръбите правени ли са?
Не Пий Клостилбегит ако не е - няма значение какво казва АГ - рисковано е

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #242 -: Декември 29, 2010, 18:20:16 pm »
Не са правени,ще изчакам и този месец да видим какво ще стане,а пък дано да не ми се налага да ги пия пак :PЗнам че са вредни,но засега имам доверие на този лекар(все пак е бил завеждащ родилното отделение и е бил добър специалист,сега е вече пенсионер)и се надявам да остана с такива впечатления от него.
« Последна редакция: Декември 29, 2010, 18:24:22 pm от presiana85 »
*
« Отговор #243 -: Декември 29, 2010, 19:36:40 pm »
Денис може ли да кажеш мнението си за това зацапване при мен днес. Имаше и нещо като съсиреци.На двама гинеколози бях, и двамата не видяха плоден сак. Ти какво мислиш?

« Отговор #244 -: Декември 30, 2010, 08:34:49 am »
Здравей Денис! :)Пак се обръщам към теб с въпрос :wink:ще погледнеш ли графиката ми,защо е такава температурата при полижение че съм неразположена.То малко и менструацията е откачила вчера беше по силна,но само като ходя да пишкам и се обърша,тогава имаше доста кръв ,но превръзката беше малко зацапана,и днес едвам е зацапана,и като се бърша почти няма кръв,все едно ми спира,незнам?А и този дигитален термометър :?не му вярвам,държа го 5 минути след сигнала.И аз незнам вече.Миналия месец пак пих Дуфастон за предизвикване на менструация и ми вървя 3 дена,но поне сменях превръзки,а сега те едвам са зацапани.да не карам някоя цветна бременност?Моля те за мнението ти .
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 09:54:51 am от presiana85 »
*
« Отговор #245 -: Декември 31, 2010, 12:41:59 pm »
Здравей Девис!Щеможеш ли да хвърлиш едно око на мойта полодяла графика.А и имам въпрос.Батерията на тернометъра ми се размества,даже някой път сам се включва нощем и пищи.Когато си меря температурата,придържам батерията и температурата е по-висока,а иначе е почти с един градус по-ниска.Та махнала съм капачето и си придържам батерията.И сега въпросо-Кой ,кого лъже?-*тернометъра мен или аз него?Коя според теб е върната температура ,а и може ли терн.да показва по-висока температура от реалната.
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И НЕКА БЪДЕ ПО-УСПЕШНА ОТ ТАЗИ!! mc101
« Отговор #246 -: Декември 31, 2010, 13:37:20 pm »
(все пак е бил завеждащ родилното отделение и е бил добър специалист,сега е вече пенсионер)
Преси този лекар кой е и от каде е?

А бихте ли коментирали и мойта графика :)
Весело посрещане на Новата година на всички :balk_21: :bighug: да има повече  :bfp: :bfp: :bfp: през нея
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 13:39:30 pm от sismondi »
« Отговор #247 -: Януари 01, 2011, 19:46:35 pm »
(все пак е бил завеждащ родилното отделение и е бил добър специалист,сега е вече пенсионер)

Весело посрещане на Новата година на всички :balk_21: :bighug: да има повече  :bfp: :bfp: :bfp: през нея
Д-р Петър Николов от Русе.
« Отговор #248 -: Януари 01, 2011, 23:49:04 pm »

Д-р Петър Николов от Русе.

aha az za6oto hodia vav Varna pri edin doktor koito ve4e e pensioner i za tova pitam  :balk_21:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #249 -: Януари 02, 2011, 17:24:51 pm »
Денис може ли да кажеш мнението си за това зацапване при мен днес. Имаше и нещо като съсиреци.На двама гинеколози бях, и двамата не видяха плоден сак. Ти какво мислиш?
Тихичко Честито!
Графиката ти е добре
Отиди пак на УЗ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #250 -: Януари 02, 2011, 17:28:16 pm »
Здравей Денис! :)Пак се обръщам към теб с въпрос :wink:ще погледнеш ли графиката ми,защо е такава температурата при полижение че съм неразположена.То малко и менструацията е откачила вчера беше по силна,но само като ходя да пишкам и се обърша,тогава имаше доста кръв ,но превръзката беше малко зацапана,и днес едвам е зацапана,и като се бърша почти няма кръв,все едно ми спира,незнам?А и този дигитален термометър :?не му вярвам,държа го 5 минути след сигнала.И аз незнам вече.Миналия месец пак пих Дуфастон за предизвикване на менструация и ми вървя 3 дена,но поне сменях превръзки,а сега те едвам са зацапани.да не карам някоя цветна бременност?Моля те за мнението ти .

БТ може да е по-висока по време на М. - не е проблем. След М. ще започне да се понижава.
М. може да е по-оскъдна, ако МЛигавица е била тънка.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #251 -: Януари 02, 2011, 17:29:56 pm »
................а и може ли терн.да показва по-висока температура от реалната.

много, много рядко се случва - по-скоро не :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #252 -: Януари 03, 2011, 08:44:29 am »
Благодаря ти Денис!Да се надяваме,че нее от тернометъра и скоро да видя :bfp: :bighug:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #253 -: Януари 03, 2011, 10:48:34 am »
Ч.Н.Г 2011г Дени!!!Пожелавам ти здраве-всичко друго идва в последствие.
Сега как ти се струва графиката ми,май идва гадината,според теб ову кога е,ако е на 14ден значи чакам 28ден нали?Благодаря ти
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #254 -: Януари 03, 2011, 16:10:37 pm »
vitanova_1981
О. трябва да е била на 14 или 13/14 ден от МЦ
До тук графиката е добре, дано да е станало :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #255 -: Януари 03, 2011, 21:06:44 pm »
Здравейте, пиша при вас за първи път , но много се обърквам с мойта температура. Принципно от няколко месеца нямам О., незнам какво да правя. За сега слушам какво казва доктора. В края на януари започвам стимулация , но ми се искаше да погледнете и моята графика и да си кажеш мнението Денис...
Благодаря предварително  :D

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=
« Отговор #257 -: Януари 04, 2011, 09:49:04 am »
здр.моми4ета.този месец вси4ко се обърка,мисля че нямам ову,а толкова се надявах.ако може някой да погледне и моята графика.благодаря предварително.
*
« Отговор #258 -: Януари 04, 2011, 10:12:09 am »
Лора, за да се придобие истинска представа от един менструален цикъл, е добре температурата да се мери по едно и също време и по един и същ начин през всички дни от цикъла. Така непълна температурната ти графика би могла да наведе на мисълта, че овулацията е била на 9-ия ден. Или на 12-ия. А може и преди това (ако Т е била нисичка тогава). Може и да няма. Може и да предстои (ако Т се покачи още с 0,5°C).. С една дума - Т се мери през всички дни, за да няма 10 различни предположения, а техният брой да се сведе до минимум вероятни и реални.
Предполагам, знаеш, че всеки цикъл не е идентичен с предишния, нито със следващия. И това е нормално. Овулацията също не е константна дата: един месец може да е на 12-ти, следващия на 14-ти ден. Може и на 13-я да се случи. Или пък на 15-я..

пп. Обикновено, при МЦ от 28 дни, с овулационните тестове се почва от 11-я ден.
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 10:18:16 am от Rejna »
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #259 -: Януари 05, 2011, 08:47:48 am »
Добро утро Денис !
Можеш ли пак да погледнеш графиката ми,много странна е този месец,температурата падна доста преди М
Благодаря ти !