Здравейте. Благодаря на всички, които споделиха за предпазните колани. Ще поразгледам още малко какви са различните варианти и ще "хвана за ушите" някой.
Камбозола е съвсем права, че в и-бей, 100% има такива втора употреба за дребни суми... Постоянно ровя там за нещо и купувам, а въобще не ми хрумна да видя за такъв колан
Явно много съм затъпяла от бременността, без майтап
По принцип гледам да не мрънкам тук, ама нещо много ми изпуши и ще се оплача сега, за да ми олекне поне на душата
Откакто си прецаках стомаха с тъпите сушени кайсии и си докарах контракции - все не мога да го оправя този стомах явно. Вече трета седмица ще стане
Благодарна съм, че се размина лошото, че нямам контракции, че даже ще спирам хапчетата за тях, но просто храненето ми се превърна в своеобразен кошмар и не знам вече какво да правя. Предимно я карах на препечени филии, сирене и краставици. Направих си един казан супа от картофи, много ориз и няколко моркова и...три седмици само това ям вече
Ненужно е да споменавам, че постоянно ми се яде какво ли не друго, а и тези храни не са най-доброто за една бременна жена с падащ хемоглобин все пак... Полагам всякакви усилия да си вкарам червата в правия път, повярвайте ми, ама явно не се получава.
Пия Комфортекс с всяко хранене, пия и Лакто-4 за чревна дисбактериоза пак с всяко хранене, ям каквото описах и положението е ОК тогава. Повече от седмица, нито стомах, нито черва се обадиха, ходя си до тоалетна съвсем нормално и реших, че вече съм ОК. Снощи хапнах малко пица т.е. тесто за пица, почти без подправки и малко плодова салата от банани и обелена ябълка, придружени с една шепа хапове за стомах. Ами на "разсъмване" пак симфония в стомаха ми, пак разстройство...гадост!!! Разбирам да бяха минали ден-два от последното ми неразположение и да съм яла някакви пикантни храни и да стане така - ОК. Ама мина много време все пак, всичко си изглеждаше нормално, ама е изглеждало само. Вече съм в шах какво да правя. Доки каза като ми стане добре стомаха, да започвам да си ям нормално и пълноценно. Е да, ама хапна ли нещо извън горепосочените - пак се почва отначало /пише Жбрул, хрупайки прегоряла филия
/ Сега с филиите - пак ще се "оправи" стомаха, после ако хапна друго пак ще се скапе и така до откат...
Извинявайте за дългия пост, ама наистина ми се изчерпаха идеите какво да правя с този проблем. Ако някой има предложения - приемам всякакви.
Хубав и БЕЗПРОБЛЕМЕН ден ви желая момичета!