Леле...успях да ви изчета и да се запиша в новата тема !
Желязкова, много стиснати палци от мен ! Да мине като по учебник редукцията, а после леки и прекрасни 9 месеца !
Кураж !
За килограмите - аз забременях на 62, последно се премерих 82 ... може до края да съм стигнала 84, но се съмнявам. Качих най-много в началото, в средата качвах умерено, а накрая - нищо...последните 2 месеца, я съм качила 1 кило, я не. Не знам защо толкова много качих...не съм прекалявала с храната, сладко не обичам, хляб почти не ям...не знам, но факт. В момента съм около 70 кг, от болницата се прибрах без 10 кг, а от тогава до сега съм свалила още 2 кг. Диети не пазя за сега...страх ме е заради кърмата. Надявам се да мога скоро да започна да спортувам и да смъкна останалите 8 кг до началните
Забелязала съм, че по едрите жени качват сравнително малко (около 10-15 кг ). Кльощавите жени качват малко ( до 10 кг ), и най-много качват средните. ( над 15 кг ) Поне това съм забелязала от жените около мен.
За спането - спах си прекрасно с възглавницата за кърмене! Бяхме като залепени
А на 10тия ден след като родих се завърнах към стария си начин на спане - по корем !
Невероятно е ( завиждайтиииии
)