0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Blagodaria
« Отговор #820 -: Март 14, 2006, 13:40:06 pm »
Много ти благодаря,дано наистина е имало овулация.Моля ви помагайте понеже е важно да забременеа-имам здравословен проблем и ако не успея ще се наложи операция....
 :oops:
Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #821 -: Март 14, 2006, 13:49:12 pm »
Моля ви кажете си мнението и за моята графика този месец!
[/
« Отговор #822 -: Март 14, 2006, 13:51:20 pm »
Виждате ли графиката ми?
 8O
« Отговор #823 -: Март 14, 2006, 14:09:29 pm »
[quote="Така мисля :)[/quote]

И аз така се надявам:). Малко ме притеснява това неравномерно покачване, или по-скоро, че БТ не се е покачила достатъчно много - можем ли да говорим за тридневно покачване и оттам за Ову, ако единият ден е 36.9, вчера е 36.7, а днес е 36.8?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #824 -: Март 14, 2006, 14:11:10 pm »
Цитат на: gabonchi
Моля ви кажете си мнението и за моята графика този месец!

този месец,овулацията ти според мен може да е била на13/14 ден от МЦ.
27/01-МЦ- овулацията-14/15 ден
02/01---------------------12/13ден
08/11---------------------18/19 -ти си отбелязала 20 ден,но аз мисля,че е била по-рано,защото имаш като цяло стъпаловидно покачване на БТ.
Давам ти два дена (като предположение за овулацията)защото може да е била и късно вечерта на следващият ден:14 срещу 15,поне аз така мисля.
Никой със сигурност неможе да каже,кога е била.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #825 -: Март 14, 2006, 14:22:27 pm »
Хиляди благодарности!
*
« Отговор #826 -: Март 14, 2006, 14:39:53 pm »
Цитат на: seasmilebg
[quote="Така мисля :)

И аз така се надявам:). Малко ме притеснява това неравномерно покачване, или по-скоро, че БТ не се е покачила достатъчно много - можем ли да говорим за тридневно покачване и оттам за Ову, ако единият ден е 36.9, вчера е 36.7, а днес е 36.8?[/quote]

Ами малко ме притеснява тази стойност от 36.7, но ти в началото на цикъла поддържаш пък по-ниска температура, така че покчването от 0.3, 0.4 стотни го има, дано да си имала овулация. Другия месец си купи и тестове.
« Отговор #827 -: Март 14, 2006, 14:46:19 pm »
Цитат на: StefiZ
Цитат на: seasmilebg
[quote="Така мисля :)

И аз така се надявам:). Малко ме притеснява това неравномерно покачване, или по-скоро, че БТ не се е покачила достатъчно много - можем ли да говорим за тридневно покачване и оттам за Ову, ако единият ден е 36.9, вчера е 36.7, а днес е 36.8?

Ами малко ме притеснява тази стойност от 36.7, но ти в началото на цикъла поддържаш пък по-ниска температура, така че покчването от 0.3, 0.4 стотни го има, дано да си имала овулация. Другия месец си купи и тестове.[/quote]

да, и мен 36.7 беше, което ме смути, но аз по принцип съм с по-нсики температури на всички цикли досега. А за тестовее - има месеци,когато ги правя, други -не, последно една лекарка ми каза, 4е били ненадеждни
*
« Отговор #828 -: Март 14, 2006, 15:38:19 pm »
може да си болна, грип, настинка..нещо такова[/quote]

denis , нямам такива симптоми
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #829 -: Март 14, 2006, 15:48:18 pm »
Цитат на: f_5pm
може да си болна, грип, настинка..нещо такова

denis , нямам такива симптоми[/quote]

Сега видях графиката от миналият месец.През втората фаза(ЛФ) поддържаш по-висока температура ( 37,25). Мисля, че е нормално в началото на цикъла при теб да е 37.0. БТ постепенно се понижава, така че спокойно всичко е наред.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #830 -: Март 14, 2006, 15:56:26 pm »
denis, началото на миналия цикъл т. беше нормална 36.7 затова ми беше чудно какво става  :?  но ще видя следващите няколко дена дали ще спадне  
10Х за мнението  :)
« Отговор #831 -: Март 15, 2006, 13:03:25 pm »
момичета, бихте ли погледнали графиката ми,днес е 49-ти ден на цикъла ми, или може би 33-ти ако за М.се брои това, което съм отбелязала като извънменструално течение. Според мен цикъла е ановулаторен,но пък от 6 дни съм с повишена БТ и ако е имало овулация не мога да определя кога е. Имам всички предменструални симптоми. Доста ми е пообъркана ситуацията.. :cry:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #832 -: Март 15, 2006, 14:44:14 pm »
Цитат на: Tomina
момичета, бихте ли погледнали графиката ми,днес е 49-ти ден на цикъла ми, или може би 33-ти ако за М.се брои това, което съм отбелязала като извънменструално течение. Според мен цикъла е ановулаторен,но пък от 6 дни съм с повишена БТ и ако е имало овулация не мога да определя кога е. Имам всички предменструални симптоми. Доста ми е пообъркана ситуацията.. :cry:

Извън менструалното връвотечение/зацапване, което си отбелязала, може да се дължи и на хормонален дисбаланс,оттам и липса на овулация.Цикълът е доста дълъг ,но по късно нещата се пооправят.Мисля че си имала овулация на 40 или 41 ден,там някъде.Графиката ти показва, че е имало овулация.
Консултирай се с лекар.И продължавай да мериш БТ,сама виждаш ,че в този случай тя много помага.Иначе би се чудила ,какво става.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #833 -: Март 15, 2006, 14:47:49 pm »
Много благодаря, наистина е от голямо значение  меренето на БТ, сега нещата са ми по-ясни, в неделя /след 3 дни/ще направя още един тест, пък да видим  :o
*
« Отговор #834 -: Март 22, 2006, 14:49:51 pm »
какво ще кажете, въпреки 4е е раничко, възможно ли е наистина да съм пред овулация, понаболва ме и от ляво ???
За пръв път се занимавам с Б.Т.
(а някои от вас знаят че ме бяха заклеймили като имаща пълна липса на спонтанна овулация ;)
« Отговор #835 -: Март 22, 2006, 14:58:56 pm »
Кити, доста е рано, за да се прецени, изчакай още малко

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #836 -: Март 22, 2006, 15:46:24 pm »
Цитат на: rally_pat
Кити, доста е рано, за да се прецени, изчакай още малко

..и прави тестове, защото иначе никой неможе да ти каже дали ще има овулация (другият вариант е УЗ) и следи цервикалната слуз-ако започне да става от гъста и бяла - течна и прозрачна ,като белтък(суров)-наближава овулация. За друго не се сещам.
Всичко това ако няма хормонални проблеми,разбира се.
Иначе до тук графиката е чудна.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #837 -: Март 22, 2006, 15:53:47 pm »
denis, на който си покажа хормоните- казва екстра са , с изключение на една....(нямам думи)
а за тестовете - нещо не се справих както трябва миналия път - на 11 ден 2 бледи чертички, после по 1 (3 поредни дни), а на 16-17 ден пак две по- ясни ???
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #838 -: Март 22, 2006, 16:38:28 pm »
Цитат на: KITI
denis, на който си покажа хормоните- казва екстра са , с изключение на една....(нямам думи)
а за тестовете - нещо не се справих както трябва миналия път - на 11 ден 2 бледи чертички, после по 1 (3 поредни дни), а на 16-17 ден пак две по- ясни ???

Случва се и така.Ти продължавай, мери БТ и прави тестове.
Колко пъти си правила хормони, аз съм на мнение че само от веднъж нищо не може да се каже. Особено ако не са много добри.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #839 -: Март 22, 2006, 16:48:56 pm »
Денис, тука си говорихме за моите хормони, и с лекари съм говорила , изглеждат добре , така ми се струва

http://zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3538