Denis, 10х за мнението ти. Обикновено менструацията ми е винаги 7-8 дни, а това зацапване е необичайно за мен и дори съм склонна да го считам за М.,но тогава предния цикъл идва твърде къс. Посещавам лекар от началото на годината, който ми назначи стимулация с клостилбегит и прегнил, но още дори не съм ги купила , поради простата причина, че липсва начало на нов цикъл. В същото време имам предменструални болки, които са малко по-леки от обичайните. След 3-4 дни ще си направя тест за бременост за всеки случай. В момента пия само цистофемин и геритамин.
Здравей!
Геритамина е спрян от употреба.Съдържа 3 пъти повече витамини А/Е съответно 30/70мг., а не 10/30 мг.
Вит.Е не е проблемен, но с вит .А трябва да се внимава.
Мисля че герикапс е по добър вариант.
За стимулацията: ако не сте правили спермограма и проходимост на тръби, има риск опита да е напразен.Много неща трябва да се направят преди да се стигне до стимулация.
Стимулацията се прави по схема,като дозата се увеличава и т.н
Ако започнеш,трябва да направиш целият курс.А това си е много 'здраво'форсиране на яйчниците.Стимулация,може да правиш максимум 5-6 пъти в живота (аз мисля, че и това е много).Така,че не я карай на сляпо.
Според мен си направи всички изследвания,целият пакет ,който се изисква и виж къде е проблема.И намери по добър лекар.
Желая ти успех!