]
Привет и от мен отново. По повод написаното от Гери и Денис и Зита, искам да попитам и да споделя, незнам дали точно тук е мястото обаче.
Гери не се отчайвай и смени лекаря, защото наистина трудно може да се твърди че липсва всякаква овулация без направени необходимите изследвания, но все пак внимавай да не попаднеш в омагьосан кръг, в какъвто ми се струва че съм попаднала аз, защото винаги когато реша че съм намерила "моят" лекар.....се случва нещо, което което разваля доверието ми. Най - различни неща - грешни диагнози, комерсиални причини и т.н.
Та от всичките ми обиколки досега, знам със сигурност че имам раничка на шийката на матката, но ми обясниха че тя по никакъв начин не пречи на забременяването и ме посъветваха да я махна след евентуални бременност и раждане, но такива няма от 2 и половина годишни опити
Ходя на фоликулометрия но този месец така се случи точно в почивните дни и пропуснах, миналият месец докторката видя прекрасен фоликул, но така и неможа да установи дали се е пукнал, а и този и предходният месец нещо не ми харесват графиките по отношение на разликите в нивата на температурата в двете фази - много малка ми се вижда, което според мен е признак на хормонални проблеми....
И като се добави това че спермограмата ни е много лоша....
та по отношение на лекарите сега агитирам "половинката" че е крайно време да се обърнеме към специализирана ин витро клиника, и тъй като от всичките ми обиколки се уморихме да се лутаме, той почти не вярва че някъде ще ни помогнат.....
Бих искала с риск че ще дотегна
да ми кажете дали виждате и вие ановулаторен цикъл в моята графика!