Освен ако не си болна и това не обърква графиката.
По графика О трябва да е била на 9 ден от МЦ - което е рано и нереално според мен. Разликата ти е 0,3 градуса /ФФ-ЛФ/ и за сега графиката ти прави връх...така че както и да го погледна, нещо не е наред /като казвам това имам в предвид че не е нормална О., а не че е нещо лошо/
Здравей, Denis. Не съм болна, но дано си права и е не нормална овулация, а не нещо друго. Казвам това, защото от предната М почти не спира да ме боли в областта около десния яйчник. Надявах се да се размине,но не спира и не ми е ОК. А що се отнася до ранната О (ако изобщо я има) и предния месец предполагахме, че е на 9-ия ден. Аз затова започнах тестовете за О още от 7-ия ден (за да не я изпусна
) и накрая спрях преди да е показало нещо. Между другото,тестовете ми бяха Clear, а за тях четох не много добри неща във форумите. Освен това, не се въздържах от пишкане по 3-4 часа, а само 2-2 1/2. Това май си го мисля повече за успокоение, сама знам, че О не е имало
Както и да е, благодаря ти. Доверявам се на съветите ти и ще си запиша час за лекар. Стискай палци