Denis,здравей!
Днес отново ходих на лекар и резултата е отчайващ,поне за мен!
Незнам какво да правя вече и за това се обръщам към теб?!
Гледаха ме на УЗИ и този месец,но резултат няма-нали ти бях казала,че миналия месец от 34мм е спаднала кистата на 12мм,а сега пак е 13,7мм.Освен това тези фоликули от миналия месец,за които ти бях споменала-единия от тях се е задържал и сега имам киста и в левия,която също е 15мм.Само незнам защо лекарката като вижда,че ефекта не е знае колко голям не предприеме нещо.Каза ми да пия още един месец Регулон,а аз я попитах ако и другия месец положението е същото какво ще правим,тя каза,че понеже били функционални и се повлиявали от контрацептивите,щяла да ми изпише по-силен контрацептив,като Диане например.
Но съм се отчаяла страшно много!!!
Това значи ли,че аз с години ще си пия тези хапчета и всеки месец ще се образуват нови и нови кисти и така до безкрая........
Това значи ли ,че няма да мога да имам бебе никога?>.......
Иска ми се никога да не бях разбирала за тези кисти:((((((((((.
А дори и някога да се изчистят,може би с нервите няма да съм наред вече.Сринало ми се е всичко.Избива ми постоянно на плач и не знам какво да правя?
Ако можеш помогни ми като ми дадеш съвет какво да правя?
Да почвам ли пак тези хапчета или няма смисъл?
Или най-добре е да потърся мнението и на друг лекар,ако е така кажи ми къде бих могла да ида,но наистина да са добри?
Благодаря ти предварително!!!