Здравейте, лекърката каза че и според нея ову е закъсняла и че имам хормонален пробрлем затова са били и колебанията в ЛФ в границите между 37.10 и 36.90 а не е постоянно висока над 37.00 градуса. Вчера още докато отидох на лекър и ми дойде М. От два месеца пия клостилбегит, този месец ми го изписа по 2 таблетки 5 дни от третия ден до седмия,много ми се иска да ви разкажа нещичко и искрено се надявам да не ви досади моят разказ
от преди три години за почнаха нашите опити за бебе и след като около година не стана нищо отидох при една лекърка в Благоевград специалист по стерилитет, какво ми каза тя трябва да изследваме хормоните направих всички изследвания каза че имам хормонален проблем и се започна лечение с кломифен цитрат и утрогестан, след дву месечен курс ми предложи инсеминация и аз тъпачката се съгласих, но толкова исках дете и така общо три инсеминация от които нито една без резултат, каза ми че вече нищо не може да направи и ме изпрати при друг специалист в София. Там като отидох лекарят ми каза за Вас единственият шанс е инвитро, вече се бях навила и за това, но си мислех че ще ми направят повторни изследвания и т.н. но не, каза ми кога да отида пак и вече ми беше приготвил всички необходими изследвания, които е трябвало аз да съм направила в "Майчин дом" аз дори незнам къде е , взе ми 50 лева без преглед само за две казани думи и да си приготвя всички документи ще кандидатствам за инвитро, това ме отчая страшно много той беше писъл че нямам деца от 5 години - страхотни лъжи, и така реших че
съм прекалено млада и се отказвам от всичкото това.
Починах си 6 месеца и отидох при друга лекърка, видя ми всички изследвания и ми назначи лечение с клостилбегит и дуфастон, на вторя месец бях бременна не можех да повярвам но за кратко в 4 месец ми каза че бебето е мъртво, но че тя няма да ме кюртира да си търся друг и така стигнах до сегашната си лекърка, на която съм благодарна че ми спаси живота защото от бебето бях получила страхотна инфекция, сега тя ми прави тези три курса на лечение за които разказах в началото и ме успокоява че ще стане, тя ми каза и че предишната лекърка не е трябвало да ми спира Дуфастона веднага след като забременях а е трябвало да го пия до 4 месец и затова бебето ми е умряло, е стига толкова, който иска нека ми пише.
Денис благодаря ти че отговаряш на писмата ми, ще си нанеса данните от ФМ и този месец ако и ма фоликули и ще разчитам да ми помагаш с графиката.