Днес ходих на лекар, но резултат няма. Въобще не си направиха труда да ме прегледат. Измериха ми кръвно и ТТ. Докторката беше изненадана, че меря БТ, заради което се подхилкваше и ме сметна за някаква вманиачена бездетна. Каза че повод за притеснение нама, констатирайки това без никакъв преглед. Нямало нужда и от УЗ, защото такава ми била правена преди година
. За ЧХГ (кръвен ) до последно ми отказваше, защото моите дом. тестове са негативни и според нея били толкова сигурни колкото и кръвният. Нямаше и дори някакво предположение от какво е тази висока БТ, но беше и така също убедена, че ми няма нищо. За ЧХГ ми даде направление и аз с него право в лабораторията, за да разбера, че ми е дала направление за уринен тест
. Когато поисках да платя и да ми пуснат кръвен, категорично ми отказаха. Без направление от лекар никъде неможело да се направи. В крайна сметка казвайки че ме разбира, бях посъветвана от въпросната лекарка да си изчакам часът при личната ми в края на м. март за да се види от какво е тази висока БТ. В момента нямам думи да обясня как се чувствам. Остава ми само да чакам 28 март и надеждата, че не е нещо сериозно.