Роми, първият преглед беше в 5.1 седмица. Д-р Владимиров каза, че трябвало да има вече сърдечна дейност и да се вижда ембрион, въпреки че всичко, което прочетох сочеше, че е рано. Той беше категоричен - мисед. Аз днес пак ходих до клиниката - четвърти преглед за 6 дни, но като ме е подгонило едно шубе. Цяла нощ ме наболяваше коремът ту отляво - ту отдясно, та затова реших като отида да ми сложат фраксипарина да го питам, а той пък реши да ме преглежда. Както и аз си мислех, каза, че може би болките са от червата. Ембрионът започва да се вижда, но още няма сърдечна дейност. Днес беше доста по-оптимистично настроен. Каза, че понякога плодът изостава около седмица в развитието си, но това не му се отразява по никакъв начин негативно. Аз не смея да се зарадвам, защото още няма пулс, пък и отначало тръгнах с мисълта, че и този път е провал. Моля се всичко този път да е наред. Иска ми се да се събудя и да е дошло време за раждането, защото не знам как ще преживея всички пренатални диагностики, изследвания и амниото, което задължително ще правя, и най вече чакането около месец да излязат резултатите. Но дано все пак да я докарам до там ....