Аз за първи път пиша в тази тема, въпреки че имам вече едно по-голямо дете, но него го захраних и не съм имала проблеми. Сега си мисля, че имам проблем и понеже нямам почти никакво време да изчета всичко не можах да намеря това, което ме интересува. Първо започнах да давам плодови пюрета като беше на 5 месеца и половина, но като дадох няколко пъти круша и започна да ми се изхожда по-често и минахме на диета... Обадих се на Мангъров и той ми каза, че не се дават първо плодови пюрета както ми беше казала педиатърката.. Аз първия път започнах с картоф с морков или с морков не помня вече. Криси-баткото имаше по-скоро запек и съм му давала круша и сливи само при запек. Сега обаче имах проблем и поставих малкия на диета и почти месец пи лечебна хумана. Като се регулира започнах захранване с картоф. Въведох постепенно и накрая започна да изяжда по 125 гр. Ходеше по 1 на ден-нормално. След това му дадох картоф с морков на Хип. От тогава започна да се изхожда по-често. Първо по 2 пъти на ден, а днес вече давам за 5 път морков и към него добавих тиква. Днес се изходи 4 пъти. Сутринта беше твърдо акото, после се изхожда кашаво и последните 2 са по-редички-зеленикаво-жълти като има някакви бели зрънца предполагам от АМ. По принцип пюрето на хип ранни моркови с картофи е затягащо, а той ми ходи по-често. ОБадих се на педиатърката да питам дали това е проблем, а тя каза, че не било. Вчера сутринта пак така се изходи твърдо, а после кашаво още 2 пъти през деня общо 3 пъти. Аз май нещо бъркам в захранването.Давах половин бурканче картоф и половин морков/имах от малките на Гербер/ на 2 пъти и после дадох по едно цяло бурканче морков с картоф на хип 2 пъти. Резултатът е, че започна по-често да ака въпреки, че е затягащ ефекта. Бихте ли ми казали къде бъркам. Ще видя утре как ще ходи сутринта, но си мисля, че като е твърдо сутринта е ок.