0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ    :pleasantry:

Goldfin.ch    :goodluck:
Snegina :goodluck:
Zyza :goodluck:
Tsvety_t :goodluck:
sofiabecheva :goodluck:
Златен дъжд :goodluck:
Жени :goodluck:
Krasi/Ahiito/ :goodluck:
Ivanita :goodluck:
Tititbar :goodluck:
84mariq :goodluck:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ :bfp: :bfp: :babyflips:

Мария 81-08.12.yahoo_17
Vitanova_1981 - 07-09.12 yahoo_17
Чоки - 10-11.12 yahoo_17
Renito_86 - 13.12 yahoo_17
Lioni_R - 16.12 yahoo_17

ВИДЕЛИ + ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ   preggo

Рошка 2311 -  :cheerleader: :cloud9: :babyflips:
Mally -  :cheerleader: :cloud9: :babyflips:  
Joya - :cheerleader: :cloud9: :babyflips:  

Добро утро щъркелчета!  :D
Пускам тази темичка с надеждата тя да се препълни с много положителни емоции и тестчета! :wink: Дано да ви е на късмет и да сте по-активни в нея! :wink:
Ето и вирусчета за късмет от нас -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Лека и спорна седмица! :wink:
ПП: Очаквам да казвате кой, в кой списък да го сложа :wink:

Хайде да сервирам и закуската, че май много спинкате днес  :wink:
« Последна редакция: Декември 10, 2010, 12:59:40 pm от petqst »
Re: Декември дойде и заваляха чертички по две :))) /06.12-12.12/
« Отговор #1 -: Декември 06, 2010, 08:11:31 am »
Добро утро и от мен!
Да ни е честита новата темичка и да се напълни само с +++ резултати.
Пете мерси и за темичката и за закуската-веднага си сипвам кафенце да се стопля,че при нас е адски студ.
Лек ден на всички и стойте на топло!

« Отговор #2 -: Декември 06, 2010, 08:17:07 am »
Честита ви нова темичка щъркелчета.Вярвам че ще я напълните само с хубави новини и с две черти :).Дано няма никоя от вас повод за тъга,а само за радост.Петеее направо ме убиваш бе жена,няма такава бременна като тебе ,ти изобщо не спиш май хааххахаха ,мерси и за трапезата, приказна е :))).
 Ето и от нас седмичната доза вирусчета и лек и ползотворен ден : :babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust::babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #3 -: Декември 06, 2010, 08:28:17 am »
Честита ни декемврийска тема,милички!
Пожелавам на всяка една от нас тази Коледа да бъде на сбъднатите желания! :bori_023:
Най-нахално се нареждам под най-сладките вирусчета!
Хубав и усмихнат ден от мен!
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 09:47:36 am от Anjelika81 »
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
« Отговор #4 -: Декември 06, 2010, 08:42:00 am »
Добро утро писанки  :)!
Честита ни първа декемврийска седмична темичка !
Нека има само положителни емоции и най вече положителни тестчета  :bfp:
На ловуващите много късмет  :goodluck: :pleasantry:
а на нечакащите много стиснати палчета  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
А сега да поседна на трапезката на Петето :) страхотна е
Спорна и прекрасна седмица  на всички !!!  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #5 -: Декември 06, 2010, 09:45:02 am »
Добро утро, момичета!
В петък, два дни преди предполагаемата дата на цикъла си направих тест за бременост и беше с бледа втора черта. Реших, че е  :bfp:, защото така ми се иска :D . Не съм ходила за лекарско мнение, понеже е доста рано.
Успешна седмица, момичета!

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #6 -: Декември 06, 2010, 10:06:40 am »
Добро утро и от мен!Честита декемврииска темичка,да се напълни само с +++++тесчета и добре развиващи се бременности!А ето я и първата бременелка за месец декември.Роше леки и безпроблемни  :cloud9:и на финала  :babyflips: :babyflips:здрави,палави,пухкави.
Мацки аз съм вече в нечакащи за 7-9.12.2010г
Лека и приятна седмица.На всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на който за каквото му трябва,а сега сядам да пийна едно кафенце че да не изтине.Пате супер си!!!!
*
« Отговор #7 -: Декември 06, 2010, 10:30:32 am »
Здравейте щъркелчета .Да ни е честита декемврийската темичка.
Петенце ,благодаря ти за прекрасната темичка и закуската .
Дано този месец има много сбъднати мечти .
На всички Нечакащи и Ловуващи много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Честити празник на всички ,които днес празнуват -Никулден

П.П Леле Рошка ,тихичко Честито мила .Лека и безпроблемна бременност до края  :crossfingers: :goodluck: :bighug:
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 11:39:35 am от foveri »
*
« Отговор #8 -: Декември 06, 2010, 10:46:03 am »
Здравейте миличкииии, леле предната тема много тиха , е ха дано тая се изпълни с повече радост.
Рошииии ами честити ти 2 сладки чертички миличка , ех че хубаво почва седмицата  :D :D :D
Петенце благодаря ти и на теб за темата и дано все така да върви - на ден по едно + тестче. Благодаря ти и за закуската
Аз съм в правилния списък, въпреки че още ме е страх да съм в него, ама мечка страх, мен не страх  :lol:
Спорна седмица сладурки и мноооооооооооого стиснати палци за всичкиииии и  :bighug:
« Отговор #9 -: Декември 06, 2010, 10:51:46 am »
Ех че е хубаво когато започва седмицата и деня така хубавооо  :D.
 Рошкаааа честито мила,дано нямаш никакво проблеми до финал,и скоро да се похвалиш с сърчице и те чакам в другата темичка иххихииххиххи......хайде щъркелчетаа давайте коя е следващата късметлийка :)))))))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #10 -: Декември 06, 2010, 11:54:05 am »
Благодаря ви, момичета!
 :bighug: :bighug:
Маймунка, ще дойда и при вас, мила, но искам да се потвърди всичко и от доктора.
Успех на всички ловуващи.
За всички очакващи дано резултата е  :bfp:

*
« Отговор #11 -: Декември 06, 2010, 12:01:15 pm »
Здравейте момичета. :hello:
Надявам се всички да се чувствате добре в този студен ден.
Да ни е честита новата темичка и дано се напълни с ++++ за Коледа.
Петя, закуската е просто превъзходна - особено за прегладнялата ми душичка. :hungry: :hungry: :hungry:
Рошче, честито. желая ти леки и безпроблемни 9 месеца. :crossfingers: :cloud9: :cheerleader:
На всички, които ловуват, МНОГО упешен лов! :bighug: osi_9
А сега и аз да се окъпя във вирусчетатаа :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

П.П. Дано тези  :sperm: стигнат най-накрая заветната цел  :pleasantry: :balk_56: ;-)

« Отговор #12 -: Декември 06, 2010, 14:06:19 pm »
Здравейте шъркелчета,
Ето, че започнаха да валят хубавите новини..дано да е така до края!

Хубав ден и целувки на всички

*
« Отговор #13 -: Декември 06, 2010, 14:17:29 pm »
Здравейте момичета!

Честита ни нова темичка-дано да е пъъъъълна с положителни тестчета и Петето да ние на късмет!
Започна ли да ви заразява коледната еуфория? Предните дни бях в и около Варна и  по моловете е толкова празнично и продават такава чудесна коледна украса...че няма как да не започнеш с украсяването.

Рошка честито миличка!Знаех си че това зацапване ще доведе до нещо мн мн хубаво!
Пожелавам ти едни невероятни 9 месеца,изпълнени само с хубави емоции и едно пухкаво и здравичко бебче след тях!:)

Хубав остатък на деня и не забравяйте да повтаряте Коледните си желания-Дядо Коледа може точно сега да слуша!
 santa2

« Отговор #14 -: Декември 06, 2010, 14:29:07 pm »
Здравейте, момичета !

Пете, закуската е страхотна.
Рошка, честито лека и безпроблемна бременност и сладко, здраво бебче на финала. :D
Ех, че хубаво начало на седмицата.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #15 -: Декември 06, 2010, 17:48:05 pm »
Здравейте мили щъркелчета, ето ме и мен- е, успявам да се включа поне от време на време / всъщност май излизам от депресията и ... затова / . Да ни е честита новата темичка и дано се напълни с прекрасни новини.Те и са започнали да валят. Рошке, честито и от мен мила.Пожелавам ти безпроблемни месеци и много да слушаш  :P Пете, пак прекрасна тема и закуска  :bighug: Мен нормално да ме няма в никой списък, при мен нищо не е ясно. Взех си направление за да отида на един профилактичен и да ми изпишат нещо за предизвикване.Моля се причината за тази липса на цикъл да не е сериозна ама ... ще разберем.

Е, момичета-кокичета ако има някой, който да празнува имен ден днес да му е много весел празника и да получи много подаръци.Аз отивам да пийна за здравето на един младеж. Целувам ви ! До скоро  :bighug:

*
« Отговор #16 -: Декември 06, 2010, 18:21:27 pm »
Привет момичета!
Рошкееее казах ли ти момиче!Много се зарадвах -честито :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:Дано всичко е наред занапред :crossfingers:
Пете ,темата дано е пълна само с такива новини :bfp:!
естествено и вируси за всички :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ето и черпавка,че моето мило има имен ден,просто нямах време да вляза по-раничко :oops:
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 18:27:14 pm от moniks_s »

« Отговор #17 -: Декември 06, 2010, 19:00:37 pm »
Пете,мерси за темичката,мила.Виждам,че започва много добре :)
Рошче,честито,миличка,знаех си,че няма какво друго да е.Желая ти лека и безпроблемна бременност :bighug:
Мони,да ти е жив и здрав именника и да те слуша много ;)
А за списъка-и аз вече не знам на къде съм,защото май този месец няма ову.Но утре като се върна от док,ще потвърдя със сигурност.
Лека вечер,момичета!!!
[/url]
*
« Отговор #18 -: Декември 06, 2010, 22:40:59 pm »
Привет и от мен.
Леле каква хубава тема, каква хубава закуска и каква прекрасна новина.
Пете благодаря за първите две. Дано новата темичка се напълни само с хубави новини. Рошка, тихичко честито миличка. Пожелавам ти много леки оставащи месеци и един хубав пухкав  :babyflips:
Мони, честит празник. Пожелавам на твоето мило, а също и на теб много здрави, много щастие и много късмет.
На всички ловуващи и НЕ-чакащи много :crossfingers:. Дано продължите да ни радвате само с хубави новини.
Малко дълго стана, така че ви пожелавам хубава вечер и едни късни вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

« Отговор #19 -: Декември 07, 2010, 06:41:26 am »
Добро утро щъркелчета!
Започнах да куквам все по-рано и затова реших да ви приготвя масата-присъединявайте се.

Мони честит ти именник на патерици-много да те слуша и глези.
На всички вас-ловуващи,очакващи и бременелки много  :crossfingers: :crossfingers:.
Приятен и спокоен ден момичета!