0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #880 -: Септември 13, 2011, 17:10:52 pm »
Ами аз с тази БТ 36.8 и отрицателен тест,чудя се дали има смисъл да направя след няколко дни още един или просто да си дочакам МЦ.
хмм ??
« Отговор #881 -: Септември 13, 2011, 17:20:27 pm »
правих стимулация с клостилбелгит утре ще се чуе дали има нещо или не !!!
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
*
« Отговор #882 -: Септември 13, 2011, 17:20:37 pm »
Правилно ли съм разбрала - правила си секс на 8.09. и тест за бременност на 13.09? Тоест тест за бременност на 11-и ден от началото на цикъла?
Да, защото чувствам, че нещо не е наред. И тази седмица съм на лекар. Просто имам усещане, че нещо не е както трябва. Надявам се да не остана само с едното усещане  :(
Ти дори и да чувстваш..теста нищо няма да покаже..рано е още..
Има минимален шанс за цветна бр, тогава теста на 13-ти ден би трябвало да отчете забременяването от миналия месец.
Успех, zver_merry  :bighug:!!!
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 17:22:51 pm от lili2011 »
Re: Дали е бременна?!(нормално)
« Отговор #883 -: Септември 13, 2011, 21:35:34 pm »
Здравейте,
от 6 години се "трудим" за радост в семейството,последните 2 несполучливи(2 извън маточни с отстраняване на същата тръба).Така и тази година имаме положителен резултат,но не смеем да се зарадваме ,а само ни тресе нервата.
Въпроса ми е на 09.08.2011 и дойде(приблизително 28 дни цикъл),на 03.09 пуснахме чхг -3.44
-04.09 чхг-6.45
-07.09 чхг-27.20
-09.09 чхг-91.0
Доктора не вижда още сак,и двамата сме много притеснени заради предишните случаи !
Не са коментирали чхг,та въпроса  ми е дали според вас стойностите на чхг са нормални за датите?
Днес съпругата ми беше пак на преглед,чхг 1000 но доктора се изказа пак за съмнения за извън маточна защото не вижда околоплоден сак.Много сме притеснени и двамата,предложих и утре да ходи при друг лекар ,и да я прегледат на 3D или 4D.Но дано да се вмъкне ,че нямало свободни часове.Все още имаме някакви надежди да не е прав лекаря,защото предишните извънматочни бяха с кървене,а и чхг не е скачало толкова осезаемо!Направо ще се срини милата тези дни.
*
« Отговор #884 -: Септември 13, 2011, 22:18:12 pm »
Дано всичко е наред Попай,стискаме палци ,наистина идете на друг лекар.ЧХГ-то ми се струва много добре.Успех и да пишеш какво е станало. :crossfingers:

« Отговор #885 -: Септември 13, 2011, 22:40:16 pm »
Дано ,но доктора не мисли така!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Дали е бременна?!(нормално)
« Отговор #886 -: Септември 13, 2011, 22:49:36 pm »
Здравейте,
от 6 години се "трудим" за радост в семейството,последните 2 несполучливи(2 извън маточни с отстраняване на същата тръба).Така и тази година имаме положителен резултат,но не смеем да се зарадваме ,а само ни тресе нервата.
Въпроса ми е на 09.08.2011 и дойде(приблизително 28 дни цикъл),на 03.09 пуснахме чхг -3.44
-04.09 чхг-6.45
-07.09 чхг-27.20
-09.09 чхг-91.0
Доктора не вижда още сак,и двамата сме много притеснени заради предишните случаи !
Не са коментирали чхг,та въпроса  ми е дали според вас стойностите на чхг са нормални за датите?
Днес съпругата ми беше пак на преглед,чхг 1000 но доктора се изказа пак за съмнения за извън маточна защото не вижда околоплоден сак.Много сме притеснени и двамата,предложих и утре да ходи при друг лекар ,и да я прегледат на 3D или 4D.Но дано да се вмъкне ,че нямало свободни часове.Все още имаме някакви надежди да не е прав лекаря,защото предишните извънматочни бяха с кървене,а и чхг не е скачало толкова осезаемо!Направо ще се срини милата тези дни.

При такава стойност на ЧХГ понякога се вижда плоден сак дори когато е в тръбата. Помислете за лекар с добра апаратура и опит в диагностика на ранна бременност, ако сте в голям град. Ако сте в малък град без много възможности, потърсете най-близкия ви лекар и помолете да ви приемат извънредно /това е спешно състояние/. Не вярвам да ви откажат. Пожелавам ви да не е извънматочна.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #887 -: Септември 13, 2011, 23:01:59 pm »
Предполагам по фамилията сте съпруга на д-р Даскалов!Може и да не е така,ако е така днес звъняхме на рецепцията в клиниката(Медикус алфа),но казаха,че няма 4Д.Ще се мъчим утре в "Торакс" да се вмъкнем.
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 23:04:09 pm от popaay »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #888 -: Септември 14, 2011, 10:11:07 am »
Разбира се, че имаме 4Д апарат, дори е един от най-добрите в страната.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #889 -: Септември 14, 2011, 10:16:17 am »
popaay по груби сметки жена ти трябва да е някъде към 5та седмица, ако овулацията е била малко по-късно от 14ти ден може даже да е в 4та и няколко дни затова може още да не се вижда нищо :) На 3D или 4D сигурно ще видят:)Начела съм се обаче на случаи, в които лекари не са виждали дълго време наличието на бременност, а накрая се е оказвало, че има такава.Не мислете най-лошото- извънматочна и прочее- може просто да се е сбутало някъде и още да е много малко сакчето. Стискам палци всичко да е ОК  :goodluck:

« Отговор #890 -: Септември 14, 2011, 13:46:49 pm »
Здравейте аз съм нов потребител  :D
и аз като всички останали силно желая да съм майка вече,но за съжаление приятеля ми още не е готов  :( Имаме интимни отношения почти всеки ден,идва ми на всяко 22 число и даже сега днес или утре трябва да ми дойде,чудно ми е само защо кръста и гърдите почнаха да ме болят и то силно 2 седмице по рано от очакваното.Корема ме боли от време на време ниско долу,гади ми се но в същото време изпитвам страшен глад.
Въпроса ми е понеже той ме пази има ли вероятност въпреки това да стане чудо и да забременея  :)
Ще се радвам ако някой ми каже нещо по въпроса
« Отговор #891 -: Септември 14, 2011, 13:51:54 pm »
Здравейте аз съм нов потребител  :D
и аз като всички останали силно желая да съм майка вече,но за съжаление приятеля ми още не е готов  :( Имаме интимни отношения почти всеки ден,идва ми на всяко 22 число и даже сега днес или утре трябва да ми дойде,чудно ми е само защо кръста и гърдите почнаха да ме болят и то силно 2 седмице по рано от очакваното.Корема ме боли от време на време ниско долу,гади ми се но в същото време изпитвам страшен глад.
Въпроса ми е понеже той ме пази има ли вероятност въпреки това да стане чудо и да забременея  :)
Ще се радвам ако някой ми каже нещо по въпроса
е как на 22-ро число днес е 14-ти ако искаш влез в чата да общуваме там ако ти е по удобно
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
« Отговор #892 -: Септември 14, 2011, 15:42:07 pm »
Разбира се, че имаме 4Д апарат, дори е един от най-добрите в страната.  :)

.Разбрахме ,че има от интернет но от регистратурата казаха ,че няма като искахме да си запишем час!Може и да е нова колежка,не знам!
Та по въпроса за състоянието на съпругата ми,не е добре.
Установи се извънматочна след преглед във "Вселена",замина си и другата тръба!Лапароскопията е направихме в "Торакс",днес в13.00 при д-р Стратев.
Ами това е от мен,сега ще се възстановяваме и почваме да дерзаем за инвитро.Много рев,сълзи изплакахме през последните 3години с нашите истории,поне инвитрото да излезе сполучливо!
*
« Отговор #893 -: Септември 14, 2011, 17:40:09 pm »
popaay Начела съм се обаче на случаи, в които лекари не са виждали дълго време наличието на бременност, а накрая се е оказвало, че има такава.Не мислете най-лошото- извънматочна и прочее- може просто да се е сбутало някъде и още да е много малко сакчето.

brainbug, дано си прочела завършека на този случай и го запомниш. Колкото и доброжелателен да е съветът ти, popaay беше описал подробно повтарящите се извънматочни бременности на съпругата си, а това е сериозен проблем. Лесно и опасно е да се успокояваме взаимно и да не мислим най-лошото, защото извънматочната бременност застрашава не само фалопиевите тръби, а и живота на жената, ако не се установи и прекъсне навреме.

Д-р Мели Даскалова даде единствения правилен съвет - призовавам да четем много внимателно всеки път, когато тя пише.

popaay, съчувствам ви искрено - дано сбъднете мечтата си по-скоро. В сайта на Зачатие има събрана много полезна информация, с която да започнете, когато сте готови.

Асистирани репродуктивни методи http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=163&Itemid=21

Kлиники по стерилитет в България http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1065&Itemid=109

Фонд "Асистирана репродукция"http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=38.0
« Отговор #894 -: Септември 14, 2011, 19:43:01 pm »
popaay съчувствам ви искрено и от сърце ви пожелавам нещата при вас да се наредят!Съжалявам също така ако по някакъв начин съм те подвела с предния си пост.

цигу целта ми не е била да го посъветвам да не ходят на лекар. Просто исках да кажа една две окуражителни думи, защото така се почувствах в момента.Не съм осъзнавала до сега, че желанието да вдъхнеш кураж може да е опасно :) Но ще го имам предвид :)

« Отговор #895 -: Септември 14, 2011, 20:20:10 pm »
brainbug,няма проблем.Живота продължава!
цигу благодаря за информацията.
Но има един факт(без да се стряскат жените с 2 чертички от теста за бременност) и той е ,че теста за бременност и при 3-те извънматочни показваше втората черта бледа,при високо ниво на чхг>400,и друго ,че се случва почти в един и същ месец от годината(първите 2-октомври и сега)
« Последна редакция: Септември 14, 2011, 20:24:43 pm от popaay »
« Отговор #896 -: Септември 15, 2011, 08:08:20 am »
Здравейте дами след като моя въпрос беше минат и подминат пак ще се включа с надеждата че някой би ме насочил нанякъде...след 5 дни закъснение на М вчера към 3 вечерта пак направих тест пак - .. Чудно ми е защото някой симптоми са налице вече даже започна и ПМС и болки в гърдите сякаш ще ми дойде ама 5 ден го няма незнам да направя ли както едно момиче от форума да пробвам след месец или??? А вътрешно имам усещането че съм бременна нз мн странно чувство един път се тествах с някакъв медисмарт а вчера с куик чек с по два теста единия ще го запазя да се тествам пак...нз мн съм объркана уж имам симптоми пък е - ...помагайте момичета
*
« Отговор #897 -: Септември 15, 2011, 08:53:24 am »
Здравейте дами след като моя въпрос беше минат и подминат пак ще се включа с надеждата че някой би ме насочил нанякъде...след 5 дни закъснение на М вчера към 3 вечерта пак направих тест пак - .. Чудно ми е защото някой симптоми са налице вече даже започна и ПМС и болки в гърдите сякаш ще ми дойде ама 5 ден го няма незнам да направя ли както едно момиче от форума да пробвам след месец или??? А вътрешно имам усещането че съм бременна нз мн странно чувство един път се тествах с някакъв медисмарт а вчера с куик чек с по два теста единия ще го запазя да се тествам пак...нз мн съм объркана уж имам симптоми пък е - ...помагайте момичета
Здравей!Може би никой не ти е отговорил,понеже нямаш графика и трудно можем да се ориентираме така.По принцип ,за самите признаци може и да са внушение,а може и  да са признаци на бременността.Закъснението също го има много често при повечето от нас,въпреки че няма бременост.НЕКАЗВАМ ,ЧЕ НЕ СИ БРЕМЕНА!Просто ти споделям фактите.Тестовете за бременост не винаги отчитат ранна бременост(при всяка жена е различно).Аз лично ти желая да е това което желаеш,но е хубаво ако няма бременност да започнеш с тесчета за овулация,мерене на базална температура или и двете.Поне ще можеш,а и ние горе-долу да се ориентираме-кога е ову. и кога трябва да ти дойде и има ли признаци реални за бременност.
Успех момиче!! :crossfingers:
« Отговор #898 -: Септември 15, 2011, 10:13:51 am »
TITKO благодаря за помоща ми миналия месец ми дойде на 10 авг. И свърши на 14 след 28 дни трябваше да дойде демек на 11 септ. но 5 дена "отсъства".. Да кажа за симтомите рано ли е за тях нз но преди 2 седм. Получих кафеникаво петно на гащичките, корема ми се подува, пак преди две седм. По време на секс ме заболя левия яйчник и 2 дена така беше сега и да правя секс чувствам дискомфорт и ме проболва, преди датата на М нямах никакви симптоми за ПМС а след датата (11) вече имам но по различни са някак си по остри са и за кратко, разсеяност, съннливост, отпадналост и ям мн но гадене и такива неща нямам..това са общо казано! Пушачка съм и не ми пречи това в работата понякога се налага да вдигам тежки неща естествено след това се чувствам зле :( ????? А тестовете - :?
« Отговор #899 -: Септември 15, 2011, 10:16:07 am »
А и пишкането забравих да спомена сега ходя двойно преди я има я нема 2 3 пъти сега по 6 7