0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #900 -: Септември 15, 2011, 10:18:26 am »
и аз да кажа усещам че има нещо а теста не го усеща  :lol: преди малко щях да върна фрапето което пия всяка сутрин а БТ ми 37 днес оххх  8O 8O 8O 8O
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
« Отговор #901 -: Септември 15, 2011, 23:10:41 pm »
дами малко полезна информация може да ги знаете но все пак за новите е добре да ги прочетат:
1. тестовете за бременност... http://chick-chat.org/index.php?topic=431
2. развитието на бебенцето седмица по седмица... http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=4199
надявам се да съм полезна макар и да съм прочела 1 000 000 форуми и т.н не спирам да се питам след като теста ми е  :bfn: защо тялото ми си прави шеги с мен  :ask: :?: osi_10!!!!
stork-boy успех на всички  stork-boy
« Отговор #902 -: Септември 16, 2011, 08:33:06 am »
дами малко полезна информация може да ги знаете но все пак за новите е добре да ги прочетат:
1. тестовете за бременност... http://chick-chat.org/index.php?topic=431
2. развитието на бебенцето седмица по седмица... http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=4199
надявам се да съм полезна макар и да съм прочела 1 000 000 форуми и т.н не спирам да се питам след като теста ми е  :bfn: защо тялото ми си прави шеги с мен  :ask: :?: osi_10!!!!
stork-boy успех на всички  stork-boy
Какво имаш в предвид ,че тялото ти прави шеги кога е е пргполагаемата дата на МЦ
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
« Отговор #903 -: Септември 16, 2011, 11:37:38 am »
 zver_merry: --> Какво имаш в предвид ,че тялото ти прави шеги кога е е пргполагаемата дата на МЦ

в смисъл такъв че имах симптоми за бременност и ми закъсняваше 5 дена трябваше да дойде на 11 септ. а чак днеска малко прокървях с адски менструални болки сутринта а по принцип цикъла ми е редовен с -/+ 1 ден разлика а този месец чак 5 + това никога не съм имала такива симптоми... по принцип ме боли корема преди датата на М и гърдите (samo tova) а сега стана след горе посочената дата...  yahoo_33
« Отговор #904 -: Септември 16, 2011, 11:41:32 am »
На мен ми се случи същото в месеца,в който започнахме да работим за бебе,но не бях бременна.Случват се такива неща понякога :wink:Винаги съм имала абсолютно безболезнен цикъл,а тогава умрях от болка,гъдите ме боляха и в деня,в който трябваше да ми дойде прокървих..Бях сигурна,че съм бременна,но теста си беше отрицателен.
« Отговор #905 -: Септември 16, 2011, 12:01:59 pm »
имам впредвид че "мозъкът  ми е бременнен" преди теста да е казал същото и за тялото ми :balk_91: :balk_91: :balk_91: :balk_91: :balk_91: :balk_91:     ех тази твоя котка така ме разсмива уникална е   
 П.П. това морена чикита ми звучи малко испанско а и ти каза че си в чужбина къде точно?
« Последна редакция: Септември 16, 2011, 12:11:31 pm от zver_merry »
ПОМО6Т!!!!!!
« Отговор #906 -: Септември 16, 2011, 18:19:36 pm »
Здравеите имам полоителен тест за бременност ,но все о6те не ми е закаснял цикала.В4ера прокарвих.Днес бях на лекар но о6те ни6то не се вийда в матката за6тото е много рано.Казаха ми да лейа но много ме боли корема ниско долу.Изписаха ми Дуфастон и но-6па и фолиева киселина,моля даите ми савет какво да правя мойе ли теста да е от4ел погре6но и другата седмица да ми доиде цикала?
Re: ПОМО6Т!!!!!!
« Отговор #907 -: Септември 16, 2011, 18:23:42 pm »
Първо се успокой. Според мен си направи още един тест утре сутринта, за да си сигурна. И щом са ти казали да лежиш, лежи си. А ти защо реши да си направиш тест преди да ти е закъсняло?

*
« Отговор #908 -: Септември 16, 2011, 18:40:44 pm »
Валентина според мен недей да се изнервяш още от сега, просто лежи и си почивай. И аз мисля като kriss_and да направиш един тест утре с първа урина, а за ехограф изчакай да ти закъснее поне една седмица. Мисли позитивно и ти желая много успех и дано всичко се нареди успешно!

*
« Отговор #909 -: Септември 16, 2011, 18:47:03 pm »
И още нещо :) за болките в корема знам че е нормално, защото матката се разширява. От деня на закъснение имам болки ниско долу, само днес вече нямах иначе вчера направо ми се подкосиха краката за 2 сек. При всеки е различно, някои жени ги боли в началото, други не.

« Отговор #910 -: Септември 16, 2011, 19:07:16 pm »
Napravih si dva testa ediniq v4era ediniq dnes,i dnes bqh na lekar. predi 3 meseca imam edin missed i sega mnogo me e strah kato prokarvih. po princip trqbva da mi doide na 25 tozi mesec,no kato prokarvih se obadih na lekarkata i tq mi kaza da si napravq test i toi se okaza polojitelen no s mnogo bleda 4erta tq kaza 4e moje da se okaje lajliv test no mi dade lekarstva
*
« Отговор #911 -: Септември 16, 2011, 19:39:33 pm »
Колко дни ти е цикъла, имаш още доста дни до датат на М. За твое успокоение си пусни кръвен тест, там грешка няма.
« Отговор #912 -: Септември 16, 2011, 20:19:45 pm »
 П.П. това морена чикита ми звучи малко испанско а и ти каза че си в чужбина къде точно?

Всъщност съм в кипър но уча испански мн искам да ида в Испания моята зодия постоянно ме влече към романтичните неща и места  :butterfly: :butterfly: :butterfly: :butterfly: :a_cat_02:
*
« Отговор #913 -: Септември 16, 2011, 20:51:02 pm »
Колко дни ти е цикъла, имаш още доста дни до датат на М. За твое успокоение си пусни кръвен тест, там грешка няма.
Подкрепям  osi_9
И моля, пиши на кирилица, или използвай КРЕДОР!  :wink:
Дали сам бременна???
« Отговор #914 -: Септември 17, 2011, 13:53:58 pm »
Здравейте моля някой ако знае да ми каже каква трябва да е температурата след овулация,трябва ли да спадне или остава висока?Аз два поредни дни си направих тест за бременност и има втора бледа 4ерта но все о6те не ми е закасняло.Ходих на лекар все о6те ни6то не се вижда,а температурата ми не спада под 37.20 ве4е пове4е от седмица.Докторката ми каза да отида след една седмица пак да видим какво става ,но аз нямам тарпение.Затова исках да попитам дали толкова висока температура е от това 4е скоро 6те ми дойде(трябва на 24.09)или от хубавата вест?Благодаря ви преджарително и извинете ако вапроса ми е малко глупав :oops:
*
Re: Дали сам бременна???
« Отговор #915 -: Септември 17, 2011, 14:00:44 pm »
Здрасти, Валя!
До колкото знам, след овулацията температурата трябва да остане висока и едва деня преди или на самата овулация да се понижи. Когато температурата остане висока в продължение на 16 дни след овулацията, може да има бременност!
Стискам ти палци и дано да се похвалиш съвсем скоро!
« Отговор #916 -: Септември 17, 2011, 16:11:33 pm »
valentina todorova, БТ трябва да се повиши след ову/както е при теб/ и да остане такава до идване на М., в твоя случай обаче БТ сигурно няма да спадне и ще остане така доста време  :lol:
честито и лека бременност , не се притеснявай излишно, ако има бременност БТ трябва да е точно такава  :D и да се задържи такава след датата на предполагаемата М.
Теста за бременност може да е с бледа черта ,но има ли я значи е +
« Отговор #917 -: Септември 17, 2011, 16:32:31 pm »
Притесняваме защото имах леко кървене и отидох на лекар но още нищо не се вижда,каза само 4е едната ми тръба била много оголемена но това можело да е и от наближаващ цикал и от бременност а пък нямам тарпение да разбера, а тя ме вика 4ак на 29 пак за да се види дали има бременност.Изписа ми лекарства и ме прати вкъщи да лежа.
*
« Отговор #918 -: Септември 17, 2011, 16:37:59 pm »
каза само 4е едната ми тръба била много уголемена
Нещо не си разбрала, тя не може да ти види тръбите. Но пък бледата черта си е бледа черта, изчакай - времето ще мине неусетно. И честито!
Аз днес чакам, ако помните. Сутринта правих тест - за пръв път си купих 'Престо', но... не разбрах дали е отрицателен или положителен. Т.е. имам съмнения за втора черта, но май си е отрицателен все пак. Дано пиша скоро и аз с хубави новини.
*
« Отговор #919 -: Септември 17, 2011, 16:43:09 pm »
В.Тодорова ,надявам се правилно разбирам..трябва да ти дойде на 24-ти септември,а имаш 2 положителни ур.тестове.Тоест ако ПРИМЕРНО цикъла ти е 30 дни ( вече са те помолили момичетата за дължината на цикъла ) днес ти е 23 ден от цикъла..а вече имаш 2 положителни теста...така ли?
Но все пак ако си толкова нетърпелива ,в понеделник пусни един кръвен тест...
Успех!