0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #380 -: Април 16, 2011, 20:50:07 pm »
Здр Лили аз също си правя тестовете така точно за да отмине нервноста ми...Когато чакам датата за М. си я дочаквам и ако в същия ден не дойде просто правя теста за да отчете (-) и да си ми дойде спокойно,защото съм имала случаи в миналото си от пренавиване съм си спирала цикъла с по 10 дена и естествено накрая болката е ужасна...Относно двете черти няма да откачиш мила...Видях ги в 2 поредни месеца но при мене нещо се случва и бебо не се задържа за повече от 48 часа...Та както и да е....Радоста е огромна и неописуема повярвай ми....Няма инсулти няма инфаркти има само радост,която ти препоръчвам да не споделяш докато не чуеш сърчицето в теб да бие....Аз вече се обвинявам,че заради това,че казах на 100 човека радоста си ми завидяха и стана това в 2 поредни месеца .Обвинявам се,че хукнах по лекари и т.н. а трябваше да оставя природата да си свърши работата,бебо да се импантира и да ми се успокои духа от еуфорията....За всичко обвинявам себе си....
Стискам палци скоро да видиш 2-те черти мила..... :(
« Отговор #381 -: Април 16, 2011, 21:59:35 pm »
Добре дошла lili2011  :) Както казва Мими - радостта наистина е голяма, когато видиш двете черти! Пожелавам ти да ги видиш възможно най-скоро и да не се задържиш тук!
Относно двете черти няма да откачиш мила...Видях ги в 2 поредни месеца но при мене нещо се случва и бебо не се задържа за повече от 48 часа...
Мими, съжалявам за това което ти се е случило! По принцип нивото на ЧХГ остава високо около 4 седмици след спонтанен аборт... Дали не е възможно втория месец, в който си видяла двете черти ЧХГ да не се възстановило от предния месец? Аз имам един мисед аборт в 11та г.с. Около месец след това си правих тестове за бременост просто от любопитство и всичките бяха положителни. Не се притеснявай! Направи си всички необходими изследвания за да се открие проблема! От кой град си?

*
« Отговор #382 -: Април 16, 2011, 23:20:26 pm »
Живея в Гр.Ямбол а тук лекарите са кошмарни просто....Засега понеже ми се струпаха куп проблеми нямам възможност никаква да посетя по кадърни специалисти...То сега не се и налага,защото и с човекът с който бях се разделихме преди седмица и живота ми се омота нацяло...Това за ЧХГ-то не го знаех...Ако е така е възможно и затова и този месец да ми е отчело (+) тестове...Еми аз немисля да спирам да мечтая,да бъда добър човек и дай Боже скоро да срещна мъж с който да збъднеме заедно мечтите си...Все някога всичко ще се нареди и за мен...Надявам се скоро тук в тази тема отново да пиша с въпроси за това дали съм бременна :) Това е най съкровеното ми желание...Дано пък късмета най после ме навести,защото ми се струпа целият ад на земята...
*
« Отговор #383 -: Април 16, 2011, 23:54:15 pm »
Мими, не е възможно да ти е отчело + тест заради ЧХГто от предния месец..Спомням си, че доста ти беше нисък резултата накрая 0. и нещо...
Когато настъпи бременност, и се окаже биохимична, ЧХГто спада изключително бързо. По простата причина, че не стига големи цифри.
Според мен и този месец сте имали + тестче, но просто не се е задържало ембриончето.. :hug2:

*
« Отговор #384 -: Април 17, 2011, 00:00:02 am »
 :balk_144: :balk_145: :balk_144:
« Отговор #385 -: Април 17, 2011, 20:13:00 pm »
Мими, съжалявам за всичко, което ти се е случило! Явно това не е бил човекът, с който е трябвало да създадеш семейство! Не се притеснявай - ще намериш правилния! А дотогава ти пожелавам да намериш време и средства да установите причината за незадържането на оплодената яйцеклетка. Може би Гальонди е права и ако наистина бременността е била в много начален стадии не е възможно ЧХГ да се е задържало високо до следващия месец  :(
Колкото до мен - тази сутрин БТ беше 36.5 и късния следобед ми дойде :( :( :( И пак почваме отначало...

« Отговор #386 -: Април 17, 2011, 21:07:13 pm »
Моми1ета привет,.....аз почти откачих вече,още няма вести за цикъл...утре съм на лекар и силно се надявам да има бебе,,,,,силно се надявам ама много гледам да не се впрягам....Мими спокойно мила когато не очакваш се случват нещата,казвам ти го от опит,,,целувки и успех на всички...утре ще съобщя резултатите ми
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
*
« Отговор #387 -: Април 17, 2011, 21:18:45 pm »
И пак почваме отначало...
Лини, горе главата! Успех този месец!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
bubulechkata, дано са добри новините при теб!  yahoo_17
Миме, ще кацне щастието и на твоето рамо!! Сигурна съм в това! :)

*
« Отговор #388 -: Април 17, 2011, 21:34:38 pm »
Дано Гальонди дано от твоите уста в Божиите уши мила...Късмет много и на тебе...
« Отговор #389 -: Април 17, 2011, 21:47:55 pm »
Благодаря Гальонди за палците  :)
Успех Бубулечка! Ще чакаме да пишеш!

« Отговор #390 -: Април 17, 2011, 22:00:25 pm »
 :D :D :D
Благодаря момичета,ще пиша веднага след като разбера
И не се отчайвайте,винаги изгрява слънцето
Успех и до скоро
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
« Отговор #391 -: Април 18, 2011, 12:36:26 pm »
zdraveite momicheta.Cheta vi ot dosta vreme vav foruma i reshih da se vkluch i s moqt mojebi malak problem.Eto i za nego.Predi nqkolko dni hodih na lekar i toi mi kaza che ima veroqtnost da sam bremenna no trqbva da izchakam do vremeto mi za cikal,nie iskame bebe s priqtelq mi i probvame,i taka az nqmam tarpenie da razbera  sas sigurnost i si napravih dva testa koito sa otricatelni,no mai imaam nqkakvi priznaci gadimi se mnogo sutrin daje po nqkoi pat povrashtam spimi se poveshe izmorqvam se barzo ta vaprosa mi e dali ima varqnt da sam bremenna  kogato testa mi e otricatelen?
« Отговор #392 -: Април 18, 2011, 13:17:04 pm »
ta vaprosa mi e dali ima varqnt da sam bremenna  kogato testa mi e otricatelen?
Добре дошла  :) Кога трябва да ти дойде?

« Отговор #393 -: Април 18, 2011, 13:28:26 pm »
ta vaprosa mi e dali ima varqnt da sam bremenna  kogato testa mi e otricatelen?
Добре дошла  :) Кога трябва да ти дойде?
[/
na 25
]
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #394 -: Април 18, 2011, 13:37:16 pm »
Ами, че то има цяла седмица дотогава! Много малка е вероятността тест да отчете бременност едва седмица след предполагаемата овулация. Изчакай си датата и тогава повтори теста :wink:!
« Отговор #395 -: Април 18, 2011, 13:44:24 pm »
zdraveite momicheta.Cheta vi ot dosta vreme vav foruma i reshih da se vkluch i s moqt mojebi malak problem.Eto i za nego.Predi nqkolko dni hodih na lekar i toi mi kaza che ima veroqtnost da sam bremenna no trqbva da izchakam do vremeto mi za cikal,nie iskame bebe s priqtelq mi i probvame,i taka az nqmam tarpenie da razbera  sas sigurnost i si napravih dva testa koito sa otricatelni,no mai imaam nqkakvi priznaci gadimi se mnogo sutrin daje po nqkoi pat povrashtam spimi se poveshe izmorqvam se barzo ta vaprosa mi e dali ima varqnt da sam bremenna  kogato testa mi e otricatelen?
*
« Отговор #396 -: Април 18, 2011, 13:50:23 pm »
Мдааа момичетата са ти отговорили, то тест за Б. неможе толкова рано да отчете, камо ли доктор да види. Изчакай търпеливо още няколко дена и повтори теста, надежда винаги има  :wink:
« Отговор #397 -: Април 18, 2011, 13:56:48 pm »
Мдааа момичетата са ти отговорили, то тест за Б. неможе толкова рано да отчете, камо ли доктор да види. Изчакай търпеливо още няколко дена и повтори теста, надежда винаги има  :wink:
Blagodarqvi momiceta!Shte izcakam to nqma drug nacin
« Отговор #398 -: Април 18, 2011, 14:36:07 pm »
Е и аз да повторя това, което са ти казали и другите момичета - изчакай датата на цикъла и чак след това направи тест  :)

*
« Отговор #399 -: Април 18, 2011, 14:45:38 pm »
Е и аз да повторя това, което са ти казали и другите момичета - изчакай датата на цикъла и чак след това направи тест  :)
А от мен съвет да не се пренавиваш особено (но като гледам ще ти е трудно). Често още при първите опити започва да ти се струва, че имаш симптоми, понякога дори всички симптоми... а се оказва, че не е така. Една седмица преди цикъл (пак зависи и от цикъла, де) според мен се случва имплантацията, така че най-вероятно е много рано да усетиш нещо. На мен вече всеки месец след овулация започва да ми се гади, и така до цикъла. Също и другите признаци  :lol:. Вече съм почти убедена, че когато се случи напук няма да имам признаци, ама сега на, пренавивам ли се, що ли...
Мими, благодаря за съветите! Знаеш, че не е лесно да се спазват, но обещавам да се постарая!