Здравейте, вече почти 3 месеца пия оргаметрил за да нямам цикъл (поради съмнения, но не доказана ЕМ). Болките, които имах много намаляха, направо почти изчезнаха... Та затова реших да действам така: говорих със лекаря скоро да спра оргаметрила и след първия цикъл веднага инсеминация. Дори и да има някаква ЕМ, ако забременея, ще се повияе добре. Ако пък не стане, ще му мисля. Реших така, за да не ходя на лапароскопия, както той беше казал, а първо да пробвам инсеминация, имам някакво вътрешно чуство, че ще стане и че нямам ЕМ. Особено като и не ме боли вече... може да е било нещо друго и оргаметрила да го е повлиял добре. Освен това, имам 2 макар и несполучливи бременности, така че си мисля, дори да има ЕМ, явно не пречи да забременея...
Това, което ме обърка малко обаче е, че док преди ми беше казал, че като спра оргаметрила, първото кръвотечение ще е след 2-3 ще изглежда същото като МН, но няма да е. Истинската МН ще е по-късно... Сега ми каза друго: като спреш оргаметрила, до 2-3 ще се неразположиш и след 13-14 дни ела да видим дали имаш овулация + изследвания на мъжа ми и да действаме с инсеминацията. Има ли някой идея дали веднага ще е МН след 3 месеца липса или първото ще е нещо друго.