Госте и аз мисля че трябва да спреш стимулация!Направи сега инсе и после със стимулация с Клостилбегит ин витро!Поне аз бих постъпила така.Но решението си е твое!Каквото и да решиш -пожелавам ти ти УСПЕХ!!!!
Момичета ,да ви разкажа как продължи историята.След като исках тук съвет ,на другия ден бях на УЗИ - 29.05. и 9ти ден с Меногон.Докторът видя един фоликул 18 мм и каза ,че май имало още един, без да каже размер.Питам какво ще се прави дали да не направим инсе.Те се спогледаха с ембрионолога и ми казва да слагам прегнил и да ида след 36 часа- ако не се бил спукал ще правим пункция, ако се е спукал инсе.Отивам на 1.06. узи- "Там е, полека да не гледаме още, да не спукаме нещо - пукция"- лягам, упойка локално и като влезе с уреда за пукция ,вече нещо ме унасяше ,чух :"Празен е".Занесоха ме в стаята.След час отивам пред кабинета да ми кажат какво и ембрионолагът ми каза ,че док му казал да направим и инсе за всеки случай.Направихме го.На другия ден преди да ме изпишат видях доктора за 5 минути.Питах го да вземам ли прогестерон ,а той ми каза:" Бе то ако ще става, ще стане и така". Аз:" А има ли някакъв шанс ?",той :"Не, аз ако имаше яйцеклетка ,щях да я намеря ....Ела ноември да видим пак да започваш".Казвам :"Може ли с Клостил, с него правех 3 фоликула? Той:" Дааа ,може ,че как ..."
На другото момиче в стаята за ин витро - на 33 години ,Меногон ,пак 2 фоликула ,един бил празен.Извадили 1 яйцеклетка.
Сигурно е добър лекар, ама като чета как е протекло при другите, тук нещо не ми се вързва .Първите изследвания на 3 ден от цикъла LH 3,50 (1,5-8) r FSH 9,53 (3,9-12) - не ги бил получил пък и нямало смисъл вече- това на 3ти ден стимулация ( издирих ги в петък - бяха при акушерката).Провери Е2 веднъж на 5 ти ден- 120 и нищо повече.Спермограмата досущ същата като преди година.Реших да сменя тази клиника.Сега ще ближа рани ,а на вас - много успехи!