Охх, благодаря ви милички, много благодаря! Аз честно казано толкова пъти съм чела въпроса като е бледа чертата, положителен ли е теста и знам, че да.. ама исках да видите и вие, макар че с телефона снимката е доста лоша, на живо си се виждаше малко по-добре
В първия момент се появи контролната черта и нищо и тъкмо си мислех, че е отрицателен и както го гледам, започна да се появява втората, ама лека полека, все по-ясно, затова реших да го снимам на петата минута
а после го прибрах в кутията и като го гледах по-късно още по-ясно личи.
Още не съм казала на никой, освен на една приятелка, а на половинката направо нямам идея как да му кажа, така че да се получи запомнящо се.. не искам да е по телефона всеки случай! Трябва да видя изражението, иначе съм загубила 90% от момента
Момичета, ние на Коледа правим с него една година откакто сме заедно и даже няма да празнуваме само двамата, защото той е на работа всички дни без самата Коледа, а тогава сме със семействата.. А имам най-специалния подарък.
Бебешори, Сисмонди, Мънки, Цвете, Златен дъжд, Фовче, благодаря ви още веднъж, а на Ивето специална честитка за рождения ден на половинката и стискам палци за най-хубавия подарък, знам, че чакането е много трудно, но още ден-два и ще покаже тестчето!
Целувам ви всички!!
П.П благодаря Петенце!