0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ  :bed:                    
Goldfin.ch    :heartbeat:
Zyza  :heartbeat:
Tsvety_t  :heartbeat:
sofiabecheva   :heartbeat:
Жени  :heartbeat:
Mariq_81   :heartbeat:
Чоки   :heartbeat:
Фови :heartbeat:
Титко :heartbeat:
Бебешори :heartbeat:
Рени :heartbeat:
Льони :heartbeat:
Красунка :heartbeat:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ   :bfp1: :pipy_longstocking:  

Vitanova_1981 - 07-09.12   :balk_103:
Снежи-26.12 :balk_103:
Ivanita - 20.12 :balk_103:
84mariq - 23.12 :balk_103:
Гальонди - 26.12 :balk_103:
Златен дъжд - 24-27.12 :balk_103:
Tititbar - ?  :balk_103:

ВИДЕЛИ + ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ  :bfp1: :party:  santa2  

Рошка 2311 -  preggo  
Mally -      preggo
Joya -    preggo
Sonyaa -  preggo  
Krasi/Ahiito/ - preggo
Fe - preggo

Добро утро мили приятелки!Много силно желая всички момичета да сбъднат най-съкровената си мечта-дано стане СЕГА! mc101
:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

« Последна редакция: Декември 23, 2010, 10:26:23 am от petqst »

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Re: Коледа дойде-да я отпразнуваме с чертички 2х2
« Отговор #1 -: Декември 20, 2010, 08:06:49 am »
Добро утроооо. Мони благодаря за темичката- да ни е честита и да се напълни само с хубави новини и много усмивки. Хайде, тези които чакаме тази сутрин да са добрите вестители / те си знаят кои са / да се събуждат за да ни зарадват, та като тръгне така - цяла седмица без да спира да се пълни третия списък, да се пълнии...
Момичета пожелавам ви много хубав и спорен ден, а аз отивам сега при доки да изпише антибиотик, че имам някакви бактерии в микробиологията. Целувам виииии

« Отговор #2 -: Декември 20, 2010, 08:17:07 am »
Добро утро и от мен
дано новата тема и новата седмица се началото на много  :bfp:
Аз съм притеснена малко, отивам към лабораторията за изследване на хормоните, като станат готови резултатите ще пиша.
Лек и успешен ден момичета
« Отговор #3 -: Декември 20, 2010, 08:26:15 am »
Добро утро, момичета.
Хайде, днес аз ще ви сервирам закуската.

tree2a Лек ден и успешна нова коледна седмица. tree2a

« Последна редакция: Декември 20, 2010, 08:40:56 am от Златен дъжд »

« Отговор #4 -: Декември 20, 2010, 08:37:22 am »
Добро утро момичета !
Мони прекрасна коледна темичка  :) дано се напълни само с  :bfp: :bfp:
който ги е скрилда ги показва бързо  :D
Златен дъжд присламчвам  се на масата  :lol: на кафенце,благодаря  :balk_21:
Йолче бързо да ги изтребвате гадините мила и да се започва  :00001754:
Лиони всичко ще е наред миличка не се стресирай предварително,трябва да си много спокойна за да са хубави и резултатите  :crossfingers: :bighug: :bighug:
Аз днес и утре съм на  :needleani: :needleani:  нов дух ново тяло  :lol:
Обичкам ви всички  :bighug: :bighug:
Лека и успешна седмица !!!

Вярвам!!!!
*
« Отговор #5 -: Декември 20, 2010, 09:10:56 am »
Добро утро и от мен, щъркелчета! :D
Да ни е честита новата темичка и дано да я изпълните с много положителни емоции и тестчета.  :wink: Благодаря ти Мони!
Дъждец, благодаря ти за трапезата - веднага се присламчвам за компания! :wink:
Йоли, какви са тия бактерии бе душо? Дано скоро да ги пропъдиш! :wink:
Лиони, всичко ще е ОК! Стискам палци!
Бебешорче, а ти с тия инжекцийки направо ме разби! :wink: /Какво си биеш?/ Успех и на теб! :D
Спорна седмица на всички!
Ето и доза вируси от нас, вече сме станали големи /1 кг./ -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:

« Отговор #6 -: Декември 20, 2010, 09:14:17 am »
Добро утро момичета!!!

Мони, темата е супер дано да има мноооого поводи за радостни емоции  :bfp:.

Златен дъжд, закуската е чудесна да можех само да съм си в къщи на топличко и пред телевизора, но нищо другата седмица ще си почивам...

Мили момичета,
Пожелавам ви в навечерието на най-хубавия празник всяко семейство да сбъдне мечетата си и изпълни дома си с много радост и детски усмивки.... tree2a..

Лек ден и прекрасна коледна седмица
Краси

« Отговор #7 -: Декември 20, 2010, 09:26:43 am »
Върнах се, резултатите ще са готови в четвъртък, направо ми стана лошо от сметката кято платих, много скъпи били тези изслезвания  :balk_113: :balk_132:
*
« Отговор #8 -: Декември 20, 2010, 09:34:15 am »
Добро утро, хайде и аз да се наредя в новата темичка  :D, Мони благодаря ти, дано се изпълни саааамо с хубави новини
Златен дъжд благодаря ти за трапезката, Йолчи хм тия бактерии не са добре миличка, но скоро да ги мащате и да се захващате с бебеправенето, а с тоя дълъг цикъл какво правим  :oops: , Лиони миличка, пожелавам ти тов ада са последните парички, които даваш за изследвания по този повод, че то като се почне край няма и цифрите растат ли растат  :(, бебешорче боцкай се миличка и скоро да имаме резултат и след 9 месеца бебче/бебчета.
Хайде лек ден и мноооого стиснати палци за всички, кой от каквото има нужда :D
« Отговор #9 -: Декември 20, 2010, 09:51:10 am »
Честита темичка мили момичета,нека бъде изпълнена с сбъднати мечти :).
 Честито на виделите вече +++,успех тези в процедури  :wink:,иии много късмет на ловуващите :).
 Лека,приятна и ползотворна седмичка ви желая :).
Ето и от наще вирусчета малко  :babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust::babydust: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #10 -: Декември 20, 2010, 09:58:45 am »
Добро утро, момичета!
Мони, страхотна темичка си ни поднесла, нека се изпълни коледно с +++++ тестчета.
Дъждец, мерси за закуската, перфектна графика.

На всички много стиснати палци  :crossfingers: yahoo_17  ornaico1
Радостна Коледна Седмица!
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #11 -: Декември 20, 2010, 10:18:22 am »
Честита нова темичка,да се напълни бързо,бързо само с хубави новини.Златен дъжд благодаря за кафенцето.Ех че хубаво на вратата чука коледа,дано ни донесе така жадувания подарък,ами време е!!!!Момичета аз се впускам по течението без много,много да му мисля,пък дано стане,направете и вие така отпуснете се,отдайте се на любовта без да мислите дали ще стане или не ,само чувствайте,похапнете,пийнете,забавлявайте се и не забравяйте „на Коледа стават чудеса"
Успешна седмица от мен пълна само с усмивки и позитивни мисли
Аз съм вече в ловуващите!

П.П Честити две чертички на Joya -    preggo и

Sonyaa -  preggo  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #12 -: Декември 20, 2010, 10:26:39 am »
Добро утро!
Да ни е честита новата темичка,за което мерси на Мони и дано сбъдне желанията ни.
Дъждец мерси за кафенцето-присъединявам се към вас.
На всички ви много  :crossfingers: :crossfingers: през коледната седмица в очакване чудото ни да се случи.
Лек ден на всички!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #13 -: Декември 20, 2010, 10:28:02 am »
Добро утро и от нас милички :) Вчера бях много заета с покупки но поне привърших с важните неща..
Мони мила темата е страхотна-дано ни е на късметче и се напълни с много +++ резултати :) На ловуващите пожелавам много успешен да им е лова през Коледната нощ-стават чудеса! НА виделите +++ резултат много лека и безпроблемна бременност-и на финала чудесни и шишкави бебчета :):)
Йоли,Лиони да се лекувате бързо и дано следващите месеци си поднесете най-хубавите подаръци!Бебче ами ти какво си биеш миличка..Дано всичко и при теб се нареди по най-добрия начин съкровище-заслужаваш го!
Петенце много добре се движите-все така големи да растете-не остана много мила :):) vitanova_1981 много добре си решила да се отпуснеш и всичко ще се нареди :)
Сега ви оставям за малко че имам да посвърша това онова и пак ще ви нагледам.
Утре сме на преглед да видим бебко-дано всичко мине както трябва! :) Целувам ви и ви желая лек ден
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #14 -: Декември 20, 2010, 11:37:05 am »
Здравейте момичета и от мен .
Мони темичката е страхотна ,даносе изпилни с много положителни емоции.
Златен дъжд страхотна закуска си ни приготвила.
Йоли дано скоро премахнеш тези гадини .
На всички пожелавам страхотна седмица изпълнена с много усмивки.
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #15 -: Декември 20, 2010, 12:47:04 pm »
Здравейте, момичета!!!  :D
Честита Коледна темичка, да се напълни с много сбъднати Коледни желания!
Да ви напомня, че днес е последното повикване за : http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44269.0

Усмихната и пълна с положителни емоции седмица!  tree2a santa2
*
« Отговор #16 -: Декември 20, 2010, 13:12:24 pm »
Здравейте момичета,

Честита нова коледна темичка и дано седмицата на всички е повече от прекрасна!

Аз все още си чакам, засега няма нищо. Интересното е, че имам чувството, че този път уцелихме някакси овуто /сигурно звучи комично/, защото след моите изчисления въпросния ден имах и леки болки, даже и по време на с. ме наболяваха яйчниците, което по принцип не ми се случва.. та ще видим де. Не съм мерила температури, но по моите сметки днес е 13-14 ден след ову /мисля, че о. беше на 7ми/. Ще се отчета пък каквото е станало  :)

Хайде успех на всички и още веднъж пожелавам радостна седмичка!

« Отговор #17 -: Декември 20, 2010, 13:54:12 pm »
Каква хубава темичка :) Мони,благодаря ти,мила,дано се препълни с много хубави емоции и много +++
Златен дъжд,благодаря за закуската и кафето-аз малко късничко,но ще се възползвам от сервираната маса ;) Успех,мила,графиката ти изглежда много добре :crossfingers:
Аз още чакам.Вчера ми зацапа,днес няма,трети ден и ПМС нямам :ask: Ще видим какво ще излезне накрая.
Бебешорче :crossfingers: Дано ни зарадваш скоро,миличка!
Лионче,ами скъпички са изследванията,но дано не ти се налага да правиш други.
Йоли,изтрепвай ги тези гадинки,дай им червен картон и да се махат от игрището ;)
Успех на всички-ловуващи и чакащи!
Бременелки,пазете се от студа и леда и се глезете повече ;)
[/url]
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #18 -: Декември 20, 2010, 16:35:59 pm »
Здравейте момичета! Само наминавам да се разпиша в новата ви темичка  :D. Чакам да откриете Коледната седмица с  :bfp:  :crossfingers:!
Бебешорка  :bighug:
А сега да наръся  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*
« Отговор #19 -: Декември 20, 2010, 18:40:46 pm »
Добро утро щъркеланки :)

Страхотна темичка, Благодаря Мони :)
Аз не мога да сваря от задачи миналата седмица, да мина да ви "видя" :) Сега минавам да се разпиша и да ви пожелая страхотна Коледна седмица, изпълнена с много забавления и любов  :biglove: :biglove:
Обичайте се, простете на ближните (и не толкова ближните  :wink:) и дано в Коледната нощ се случи чудото на всяка една от нас  :bori_023:
Прегръщам ви  :hug2:  щастлива седмица и mc101