0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравей, Ivanitka...Когато бях бременна, 10 дни след закъснението на ехограф нищо не се видя...Доктора направи преглед и каза, че 90% съм бременна, защото матката била мека!!! След няколко седмици друг доктор се смя на глас на това заключение и...не очакваше да види нещо на ехографа...Но тогава се видя малкото сладурче...дори имаше тупкащо сърчице. Вярвай и всичко ще е наред, говори му...на бебчето! :) Направи кръвен тест ... Успокой се, гушни тате и помечтайте  :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Добро утро и от мен !
Лиони закуската е прелестна,е че знае ли човек може някой ден истински да се видим на закуска  :D
Иванитка пусни найстина мила кръвен тест той ще покаже
Чакаме да кажеш какви са резултатите 

Вярвам!!!!
*
Здравейте мили мои. Лиони, мерси за закуската - ще си  хапна.
Аз съм горе долу добре  - нищо не ме боли засега, кървенето май спря, само от време на време се розовее на тоал. хартия. Пия нош-па само. Чудя се още за утрогестана. Сутринта личния каза че не може да ми пусне кръвен тест - това трябвало АГ да го направи. Ама той е следобяд - ако мога да се измъкна от работа, ще отида, макар че съм в съмнение дали ще ми даде
 :( :?
Ох не знам - дано бебо да е добре и скоро да го видя на ехографа с тъпкащо сърчице :)

а снощи с моя с това сърчице, май омотахме допълнително нещата. Аз мислех че е спряло кървенето, защото следобяд и вечерта нищо нямаше, и тя стана една... :oops: :oops: :?
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 09:43:48 am от ivanita »

Дано, мила Ивана ..дано yahoo_17 :garden: :balk_7:
Краси

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро щъркелчета.
Тази сутрин и аз ще закуся с вас, днес не съм на работа и ще се помотая в къщи, както и ще започнем приготовленията за посрещането на Новата година.

...Чудя се още за утрогестана. Сутринта личния каза че не може да ми пусне кръвен тест - това трябвало АГ да го направи. Ама той е следобяд - ако мога да се измъкна от работа, ще отида, макар че съм в съмнение дали ще ми даде :( :?

Иванита, не се чуди за утрогестана, както ти е казала Маймунката няма да ти навреди, а само може да ти помогне. Не знам от кой град си, но ако имаш възможност излез от работа и иди в първата частна лаборатория за която се сетиш. Там ще ти направят кръвен тест за бременност срещу заплащане от около 20 лв, но си заслужава "харча", както се казва :D. Линия ти лекар не може да ти даде такова направление затова не си губи времето
Според мен всичко ще бъде наред, почивай си, не се преуморявай с нищо в тия дни и в първите дни на Новата година ще чакаме хубави новини от теб  :bori_023:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Декемврийско-Януарска седмичка, препълн&#
« Отговор #65 -: Декември 30, 2010, 11:21:46 am »
Здравейте момичета!
Иванита, аз също бих те посъветвала да си направих кръвен тест, защото е възможно нивата на ЧХГ да не са се покачили достатъчно, за да се види плодното сакче.Чрез трансвагиналния ултразвук може да се види най-рано гестационен сак, когато ЧХГ нивата достигнат 1000 - 2000 mIU/ml. Тъй като нивата могат да варират много и не може да бъде установена с точност датата на зачеване, то диагностицирането с ултразвук не може да бъде направено докато нивата на ЧХГ не достигнат поне 2000. За секса, ние не си позволихме през първите три месеца, съветвам те да се въздържате известно време.
Късмет!  :crossfingers:
Весело посрещане на Новата година на всички, да е пълна само с положителни емоции !!!
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 12:06:52 pm от Цвете »
*
Здравейте мили мои. Лиони, мерси за закуската - ще си  хапна.
Аз съм горе долу добре  - нищо не ме боли засега, кървенето май спря, само от време на време се розовее на тоал. хартия. Пия нош-па само. Чудя се още за утрогестана. Сутринта личния каза че не може да ми пусне кръвен тест - това трябвало АГ да го направи. Ама той е следобяд - ако мога да се измъкна от работа, ще отида, макар че съм в съмнение дали ще ми даде
 :( :?
Ох не знам - дано бебо да е добре и скоро да го видя на ехографа с тъпкащо сърчице :)

а снощи с моя с това сърчице, май омотахме допълнително нещата. Аз мислех че е спряло кървенето, защото следобяд и вечерта нищо нямаше, и тя стана една... :oops: :oops: :?
Ивана,не мога да те разбера....Искаш помощ ,а ти самата не се пазиш....Как може с кървене да ти хрумне секс да правиш???Момичетата ти казаха,да лежиш,да си пиеш но-шпа,да слагаш утрогестан и ПЪЛНО спокойствие.....нали искаш това бебе??Помисли си над думите ми и бъди по отговорна...Успех :crossfingers:
*
ОхИвана,не мога да те разбера....Искаш помощ ,а ти самата не се пазиш....Как може с кървене да ти хрумне секс да правиш???Момичетата ти казаха,да лежиш,да си пиеш но-шпа,да слагаш утрогестан и ПЪЛНО спокойствие.....нали искаш това бебе??Помисли си над думите ми и бъди по отговорна...Успех :crossfingers:

Напълно си права. Заслужавам си боя. osi_6 Обещавам че няма да правя повече глупости!! :sorry:
Купих си утрогестана. Може ли някой да ми пише на лични как точно да го слагам?

Здравейте,момичета!
Аз снощи погостувах малко в С.Загора(да си видя и племенника :) ) и се върнах скоро.Имаме си плодно сакче-7,7/11,2мм.Малко сме малки за седмиците(6 г.с.),но не ми каза,че е нещо притеснително.За болките в корема ми изписа утрогестан и папаверин.На 10.01.11г. трябва вече да чуем и пулса :)
Иванита,аз също те съветвам за си вземеш утрогестан.На мен ми го изписаха в ударна доза,макар да нямам прокървяване,а само болки-3 пъти на ден по 2 капсули вагинално.Стискам ти силно палци,дано всичко е наред.Сега си почивай много и гледай повече да лежиш!!!И ако трябва и до третия несец-никакъв секс.Аз като попитах доки за секса,само да му беше видяла физиономията :D Абе разрешини,но при условие,че сме много,ама изключително много внимателни.
Лека вечер,момичета!
[/url]
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Момичета, наглеждам ви!
Иванита, сексуалните контакти около датата на цикъла или при кървене са забранени. Стискам ти палци всичко да отмине, аз не бих чакала за направление за кръвен тест, но ти си знаеш.

Искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година! Много гушки и стиснати палчета за всяка една поотделно!
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*
Ами Ел, не можах да взема направление за кръвен тест  :( - ако нещо в понеделник вече. В наште болници си е.... м...!!!
Смятам до 3-ти да си почивам колко се може повече и понеделник тичам за кръвен тест. Даже мисля да не празнувам кой знае колко - в семейна обстановка най-вероятно

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ МОМИЧЕТА :-) santa2 santa2

Здравейте,момичета!
Аз снощи погостувах малко в С.Загора(да си видя и племенника :) ) и се върнах скоро.Имаме си плодно сакче-7,7/11,2мм.Малко сме малки за седмиците(6 г.с.),но не ми каза,че е нещо притеснително.За болките в корема ми изписа утрогестан и папаверин.На 10.01.11г. трябва вече да чуем и пулса :)
Иванита,аз също те съветвам за си вземеш утрогестан.На мен ми го изписаха в ударна доза,макар да нямам прокървяване,а само болки-3 пъти на ден по 2 капсули вагинално.Стискам ти силно палци,дано всичко е наред.Сега си почивай много и гледай повече да лежиш!!!И ако трябва и до третия несец-никакъв секс.Аз като попитах доки за секса,само да му беше видяла физиономията :D Абе разрешини,но при условие,че сме много,ама изключително много внимателни.
Лека вечер,момичета!
честито Краси дано всичко и при теб е о.к аз също видях моето преди седмица в 5 г.с. само че пък на нас ни казаха че сме по-големи като за 6 г.с и на 3-ти януари дано чуем  :heartbeat:
Иванита относно секса моят доки каза че е най-добре да се въздържаме,но ако нещо много неможем изключително нежно и с предпазни средства
поздрави на всички момичета :bighug:
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Доброутро поспаланки,
в последния ден на 2010 г. на мен се пада честта да сервирам закуската

Да ви е сладко  :D

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата 2011 година, щастливи да са всички нейни дни, да ни донесе много радост, здраве, веселие и смях, любов и дъжд от  :bfp:
Добро утро
Чоки мерси за прекрасната закуска
Моята БТ се е заковала на едно място и тва е, искам да определя О за да изследвам прогестерона, ама този месец мисля че на повечето ни тук графиките са страни.
Весело посрещане на Новата година и много  :bfp:
*
Добро утро!Ведната сядам на масата.Чоки,закуската е страхотна.
ЖЕЛАЯ ВИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНА НА НОВА ГОДИНА И МНОГО ПОЗИТИВНИ ЕМОЦИИ.НЕКА НОВАТА 2011 НИ ДОНЕСЕ ,ТАКА ЖЕЛАНИЯ И ЖАДУВАН ПОДАРЪК :bori_023:

От Мод. : Моля, пиши с малки букви! :wink:
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 09:51:25 am от petqst »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Чоки мила супер закуска си ни спретнала :) Мерси много.Наистина днес е последния ден на 2010 година-така бързо се изниза годината не я усетих!
Искам да ви пожелая новата 2011 година да ви донесе много повече успехи от тази,много здраве,много любов и късмет..Нека всички усетите радостта от това да станете родители! Това най-искрено ви го желая милички.Заслужавате го напълно!
ДА бъдем винаги усмихнати независимо от всичко,с гордо вдигнати глави.Обичам ви много всички.Вие сте супер готини приятели :) Вече повече от 3 години съм с вас тук и не ви сменям за нищо на света :):)
Лек ден от мен сладурчета и ще се видим ако не по-късно,то със сигурност другата година  :wink:
Да си пуснем със синчето и дозата заслужени вирусчета  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро на всички!
Чоки мерси за закуската-присъединявам се към вас.
Краси честито ви точица миличка.
Весело посрещане на Новата година на всички.Дано тя бъде по-успешна и изпълнена с по-положителни емоции от старата;да изпълни всичките ни мечти и копнежи и ни дари с щастието,за което се борим непрекъснато.
Лек ден на всички!

*
Добро утро момичета в последния ден на 2010  :kiss:
Чоки, мерси за закуската - както съм примряла от глад, като нищо ще я изям цялата :eating:
В навечерието на новата година искам да пожелая на всички много, много здраве най-вече, любов и още повече хубави емоции през 2011. Нека всяка гушне така исканите от нас подаръци :bori_022: :bori_020: :-)
Искам и лично да благодаря на всички момичета тук за оказана ви подкрепа, на мен и на останалите - вие сте супер готини и много ви обичам :bighug: :bighug: :bighug:
Не сън и предполагала, че тук ще намеря такава подкрепа, сплотеност и разбиране. А бе с две думи - МНОГО СТЕ ГОТИНИ!! :lol:
 Весело изкарване на новата година момичета :party: :kaos7: :music22: :party:

П.П. Като се има предвид че хич ме няма в благодарствени речи и пожеланип, май не се получи много зле :oops:
Ще се видим догодина :wink:

Добро утро, момичета !
Чоки, закуската е страхотна, сядам и аз на масата.

Желая на всички весело и щастливо посрещане на новата 2011 година и нека през новата година семействата ни да се увеличат поне с 1 малко и сладко човече, което да ни осмисля дните. :goodluck: :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 11:01:09 am от Златен дъжд »

*
Здравейте и от нас! :wink:
Включвам се и аз към страхотната закуска на Чоки, Благодаря ти мила! :wink:
Краси, честита точица мила! :D

Искам да ви пожелая да посрещнете Новата 2011г. с много усмивки и позитивни емоции! :D
Дано тази година се сбъднат всички мечти на момичетата от форума! :wink: Заслужаваме си го! :wink:
Лек ден и още веднъж весел празник!
Ето и дозичка вируси и от нас -   :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: