0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Замраzяване на стволови клетки
« -: Май 25, 2006, 16:22:23 pm »
Здравейте,
наскоро прочетох една статия zа това, колко е полеzна кръвта от пъпната връв на бебето (zаради съдържаЩите се в нея стволови клетки (Stammzellen - немски)) и необходимостта от съхранението и чреz zамраzяване.
Търсих да прочета неЩо и на български по темата, но ниЩо не намирам. Ако сте чели неЩо по въпроса и имате мнение, моля, споделете.
Благодаря!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #1 -: Май 25, 2006, 16:27:23 pm »
Таня,

не съм чела нищо по въпроса, тъй като на този етап не ме вълнува особено, но моя приятелка, която ще ражда съвсем скоро възнамерява да замрази стволови клетки. Тя ще ражда при Мазнейкова в новата и клиника, но докторката и я е пратила при д-р Стаменов от клиника "Надежда" за консултация относно замразяването на стволовите клетки. Той се занимавал и с това, което не знаех.  Така че - ако се интересуваш, направи си една консултация с него по този въпрос. Методът се прилага доколкото знам и в СВ.Лазар.
Успех:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #2 -: Май 25, 2006, 16:47:03 pm »
След като приятелката ти се консултира, би ли споделила какво са и каzали. Аz Ще се опитам намеря "Надежда" и "Св. Лаzар" по нета и да видя каква информация предлагат.
То и на мене ми е ранко оЩе да го обмислям, но статията ме zаинтригува, та реШих да пусна темата zа дискусия.
Благодаря :D
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #3 -: Май 25, 2006, 16:52:20 pm »
Таня, в Зачатие има много писано по въпроса. Има един бутон "търсене", който може да ти е полезен.
Информацията в гугъл е безкрайно много...

виж тук

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #4 -: Май 25, 2006, 17:00:50 pm »
Благодаря, информацията наистина е много!