0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #540 -: Януари 26, 2011, 20:56:44 pm »
Тези са телефоните.
Тази сутрин рано в 8:00 се свързах от раз.
« Отговор #541 -: Януари 26, 2011, 21:10:07 pm »
Момичета как успявате да си запишете час  :? Днес цяла следобяд ми се включва секретар,а трябва спешно да се запиша  :( Да не би да има други телефони...моля помогнете ми... :(
На 01.02.2011 ще бъда в клиниката,ако не е късно на драго сърце ще ти запиша час
« Отговор #542 -: Януари 26, 2011, 21:23:35 pm »
Момичета, дали има тема за обсъждане на имунологичните изследвания?
Ще съм благодарна ако дадете линк.
Току що си получих резултатите по е-пощата и положението не е много розово  :(
« Отговор #543 -: Януари 26, 2011, 21:33:45 pm »
Момичета, дали има тема за обсъждане на имунологичните изследвания?
Ще съм благодарна ако дадете линк.
Току що си получих резултатите по е-пощата и положението не е много розово  :(

Заповядай!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40440.180
« Отговор #544 -: Януари 26, 2011, 21:41:27 pm »
Евита , много благодаря за експресният отговор  :wink:
*
« Отговор #545 -: Януари 26, 2011, 21:42:00 pm »
Мече, при мен ситуацията беше същата с ТАТ и МАТ, а НК - клетките - 15%.
Повишените стойности на ТАТ и МАТ говорят за проблем с щитовидната жлеза и, вероятно, повишени стойности на ТСХ. Ще ти назначат изследване на ТСХ и ФТ4 и ще те пратят при д-р Начев за консултация - ехограф на щитовидната жлеза и назначаване на лечение. Не се притеснявай. Нещата се овладяват що се касае ТСХ.Процедура не трябва да се започва при нива по-големи от 2,5 за ТСХ.
А за имунологичните- след половин година Агапурин, Оксибор форте, Омега и едно вливане на Киовиг преди процедура, вече НК - клетките при мен са 12%, т.е. гранични стойности.Продължавам с Агапурин и Омега, един месец почивка от Оксибор форте, контрола преди процедура.
Мече, успех.Направи си изследванията преди прегледа.
*
« Отговор #546 -: Януари 26, 2011, 21:55:05 pm »
Момичета,благодаря ви за отговорите!
*
« Отговор #547 -: Януари 28, 2011, 08:58:35 am »
Здравейте!Дано да не ви досаждам с моите питанки!
Секретарките ,които записват часове ,работят ли в събота и неделя и с какво работно време.
Записах си час за цветна снимка ,но нещо цикъла ми се обърка и може да се наложи да го отменя и да запиша час за друг ден.Тъп цикъл ,когато го чакаш не идва,а когато не го чакаш оп той дошъл!
Благодаря ви предварително!
*
« Отговор #548 -: Януари 28, 2011, 09:18:07 am »
Аз съм звъняла в неделя и записваха, така че можеш спокойно да се обадиш, но до колко часа не знам, аз звъннах по обед.
Моята цветна снимка мина тази седмица и резултатие са една много трудно пропускаща тръба и една идеална, другата седмица имам час и да видим какво ще ми кажат, но аз предполагам вече лапароскопия.

« Отговор #549 -: Януари 28, 2011, 09:46:08 am »
Нормално ли е стойностите на LH,да падат на 4-ти ден от цикъла спрямо 2-рия ден?
*
« Отговор #550 -: Януари 28, 2011, 16:19:43 pm »
момичета, как успявате да си запишете час? цял ден званя , но неуспявам :(.ако от :(ида без час за вливане на Киовиг дали ще ме вземат?
*
« Отговор #551 -: Януари 28, 2011, 16:22:58 pm »
Рано сутрин аз така успявам, сега звъня, за да запиша час за СГ и не ми се отдава, а исках да го запиша в деня в който имам среща с доктора, та да се разходим двамата заедно до София.

*
« Отговор #552 -: Януари 28, 2011, 16:41:08 pm »
IOLII, ако има свободни легла, може да те вземат за вливане и без час. Просто отиди на обяд, когато вече пункциите ще са минали и ще има свободни места.
*
« Отговор #553 -: Януари 28, 2011, 17:31:04 pm »
IOLII, и аз утре съм на вливка на Киовиг, не ми казаха да звъня за час, досега само веднъж съм си запазвала. Предполагам че няма да има проблем, последния път на третия етаж нямаше места, но ме взеха на втория и бях сама в стая, така че ако има налично лекарството май ще се вредим.Утре може  и да се засечем там.
url=http://lilypie.com][/url]
[/url
*
« Отговор #554 -: Януари 28, 2011, 19:04:58 pm »
благодаря ви! :thankyousign: така и ще направя, ако не успея утре да се свържа ще отида без час.все пак не вярвам да ме върнат  :)
« Отговор #555 -: Януари 28, 2011, 19:45:27 pm »
Здравейте момичета.Днес мина и нашата контрола на половинката ми много съм щастлива :party: :bighug: доста добри резултати след лечението му.А аз неможах да направя контрола на имунологичните защото от снощи съм с висока температура и доц.Балтаджиева,каза да не хабя средства.Ще ги направя другия месец

« Отговор #556 -: Януари 28, 2011, 23:05:12 pm »
danielska, с какво се лекува мъжа ти? При нас също има установен мъжки фактор. За сега при мен няма проблем, но сега чакам резултат от имунологичните изследвания и да видим и там какво ще е. Преди доста време Кацаров ни изписа Оксибор, Спимен, L-карнитин и витамин С. От много време не сме правили контрола. Но мъжът ми пи много врме през последните месеци тези лекарства. Дано е имало смисъл.
*
« Отговор #557 -: Януари 29, 2011, 13:20:59 pm »
Здравейте!
 Включвам се с радост в темата.Новак съм и ще се радвам да ме ориентирате в процедурата. И така-ние сме с мъжки фактор/ азооспермия/.Правихме биопсия при д-р Кацаров и имаме замразен материал в клиниката.Предстои ни първичен преглед при д-р Персенска през април.Чудех се:1. дали преди това е необходимо да се направят някакви изследвания или те ще ни бъдат назначени след първия преглед? 2.На първичния преглед двамата ли трябва да отидем или аз сама? 3.Ккаво ще представлява първичния преглед? Благодаря Ви предварително !!!  :wink:
« Отговор #558 -: Януари 29, 2011, 13:26:09 pm »
Здравей!! :)
На първичния преглед д-р Персенска ще прегледа какви изследвания сте направили и ще си запише резултатите. Ще те прегледа и ще прецени как да продължите, дали има нужда да повторите някои изследвания или да направите нови.
Веднъж /при друг доктор/ на първичен преглед ходих с мъжа ми - струва ми се безмислено, но ако искаш можеш да го вземеш за морална подкрепа.
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 13:29:07 pm от manga-zunga »

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #559 -: Януари 29, 2011, 13:40:02 pm »
Според мен то4но на първи4ни е нужно да сте двамата.
Поне при нас бе така.Докторът пита,обяснява и т.н.Аз в паниката не помнех нищо ,но мъж ми излезе енциклопедия.Помни и до днес
После ве4е може и сама :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!