0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #480 -: Януари 24, 2011, 10:30:53 am »
Момичета, имам една чуденка.

Та значи, на 15.12. кръвния тест след ИКСИ ми беше отрицателен, на следващия ден ми дойде цикъла и продължи 19 дни  8O , като първите 7-8 силни и след това само зацапване.

Трябваше да ми е дошло към 15.01., вече 10 дни закъснение, а няма и симптоми да ми идва.Опитах да си запиша час, но има чак след две седмици при д-р Стаменов.

Какво да направя според вас, да отида без час ли?

Как е в момента работата в клиниката, има ли много процедури?
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 10:33:47 am от silvanchence »
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #481 -: Януари 24, 2011, 10:46:48 am »
На мен след иксито ми дойде без симптоми,ей така изведнъж.Трябваше да записа час на 10 ден.На първия ден от цикъла записах час.Иначе незнам какво да ти кажа тези дни съм през два дни в клиниката,изглеждаше ми по-спокойно,но в събота пък имаше доста хора.Мисля ,че без час ще си отвисиш там.
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 10:51:35 am от desinka71 »

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #482 -: Януари 24, 2011, 11:01:46 am »
Силванче, аз също съм без МЦ 60 дни вече. В началото на месеца ме прегледаха и ми назначиха дуфастон 10 дена 2*1, но така и не ми дойде. Днес отново ходих и откриха киста, пуснах хормони и сега чакам резултатите. Звънни на някой от докторите и попитай те ще ти кажат кога да отидеш да те видят.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #483 -: Януари 24, 2011, 11:33:17 am »
Това ме притеснява, да няма някоя киста, не съм пила след икси никакви лекарства.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #484 -: Януари 24, 2011, 11:42:32 am »
Момичета,след втория ми неуспещен опит на мен също ми закъсня МЦ,на контролния преглед ми откриха малка кистичка,но те са фоликулярни,пукат се,това е от стимулацията.Въобще всички смущения в цикъла са нормални заради всички хормони и др.лекарства, които приемаме.
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #485 -: Януари 24, 2011, 11:48:59 am »
Та значи, на 15.12. кръвния тест след ИКСИ ми беше отрицателен, на следващия ден ми дойде цикъла и продължи 19 дни  8O , като първите 7-8 силни и след това само зацапване.

Трябваше да ми е дошло към 15.01., вече 10 дни закъснение, а няма и симптоми да ми идва.Опитах да си запиша час, но има чак след две седмици при д-р Стаменов.

Свързах се с доктора от първо позвъняване, уцелила съм момента.
Каза ми, че няма страшно, това е вероятно от лекарствата, да си отида на часа ми след две седмици и ще видим какво да се прави.

09.04.2009 г.
« Отговор #486 -: Януари 24, 2011, 12:56:51 pm »
Здравей.Би ли ми дала телефона на д-р Стаменов.Той ми назначи лапаро,но имам да го питам някои неща контролно.Благодаря ти и успех в преследване на целта :)
« Отговор #487 -: Януари 24, 2011, 12:59:54 pm »
Силванче,това трябваше да е на лични.Извинявам се :D
*
« Отговор #488 -: Януари 24, 2011, 13:01:53 pm »
Момичета, за колко време излиза резултата от микробиология в клиниката?
Успех на всички!!!
url=http://lilypie.com][/url]
[/url
« Отговор #489 -: Януари 24, 2011, 13:55:36 pm »
Десинка71, аз също пия оспамокс /заради грип/. За биопсията др. Персенсска каза, че няма да е проблем да я направим. Не се притеснявай.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #490 -: Януари 24, 2011, 14:30:40 pm »
оффф дано съм ок за четвъртък.Изписаха ми анти гъбично 1 хапче микомакс.
Микробиологията става за 7 дни и из правих такава.

« Отговор #491 -: Януари 24, 2011, 14:52:01 pm »
Момичета, в какви граници следва да са стойностите на хормоните за започване на стимулация?
Надявам, се всичко да е ОК и днес да започна борбата.
« Отговор #492 -: Януари 24, 2011, 15:23:51 pm »
Моля ви да ми пуснете линк към темата,засягаща темата с полагаемия отпуск при инвитро процедура.Спешно ми трябва за една жена,на която и отказват такъв.Извинявам се за спама :oops:

« Отговор #493 -: Януари 24, 2011, 15:29:47 pm »
Моля ви да ми пуснете линк към темата,засягаща темата с полагаемия отпуск при инвитро процедура.Спешно ми трябва за една жена,на която и отказват такъв.Извинявам се за спама :oops:

Заповядай :
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41720.0

Кажи как са се развили събитията после !
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
*
« Отговор #495 -: Януари 24, 2011, 17:50:50 pm »
Ако може някой,който е минал по този път да ми обясни,какъв е начина за вземане на съгласие за смяна на клиниката?Може и на лични,благодаря :P
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #496 -: Януари 24, 2011, 18:46:35 pm »
Момичета, имам такъв въпрос. Как ви беше TSH-то преди опитите? Погледнах моето и видях, че е било 2,87. Не е ли високо за забременяване? Май трябва да е под 2,00.
момичетата  са ти писали   и  предполагам си потърсила д-р Начев -ако не си  , го направи по-скоро

Първи опит инвитро започнах с ТСХ: 2,21. Д- р Персенска ми каза , че трябва да под 2,50.Втори опит сега започнах без да съм изследвала ТСХ.
ще си позволя да дам  съвет :

Момичета, пускайте по една контрола на ТСХ преди старта на опита  и при положителен тест , които  желая на всички от все сърце .
 Лекарите понякога пропускат  да напомнят и даже се  чудя защо  го няма като задължение   за изследване   към хормоните при старт на опит.
Възможно е да не сте имали проблеми  с щитовидната  допреди това и изненадващо да се окаже  ,че ТСХ е извън норма.
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 18:54:56 pm от nimika »

« Отговор #497 -: Януари 24, 2011, 22:42:20 pm »
Благодаря nimika, задължително ще проуча въпроса и ще взема мерки ако трябва. Очаквам сравнително скоро да получа заповед и това е още една причина да побързам.
« Отговор #498 -: Януари 25, 2011, 07:31:14 am »
Момичета , както писах по-горе в събота правих ЗЕТ.
Днес усещам ,че ме хваща хрема и се чудя какво въобще мога да пия ,за да се лекувам.Не ми се звъни на спешния и дано някоя от вас е наясно!
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #499 -: Януари 25, 2011, 09:19:41 am »
Момичета, за записване на час за започване на стимулация по къс протокол като преди ли си остава - идва ти и тогава записваш час за 2-ри ден или от сега трябва да записвам? Забравих да питам секретарките сега като са с новата система на записване дали и това се променя.