0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #400 -: Януари 19, 2011, 23:20:24 pm »
Цеци 75,  не се притеснявай, хистероскопия се прави и само за диагностика, за да се огледа матката отвътре.  Процедурата е рутинна и след това няма да те боли. Може само леко, ката слаба болка пи цикъл.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #401 -: Януари 20, 2011, 07:31:00 am »

Имаме 1 инсеминация и 3 опита ЕЦ.
На 31.01 съм на преглед, и тогава ще отида и при Силвия да видим каква ще я свършим.

Благодаря ви момичета.
Успех на всички  :wink:
« Отговор #402 -: Януари 20, 2011, 09:40:07 am »
Имам леки болки в гърлото.Сутринта взех тантум верде и нурофен стоп колд.След обяд съм на биопсия,дали има значение?

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #403 -: Януари 20, 2011, 09:51:58 am »
Здравейте.В началото на февруари ми предстои хистероскопия за изолиране на едната тръба.Доста ми е притеснено а и досега чета,че се прави само за биопсия и при миома.Ако някоя е минала по моя път нека ми пише.

На мен са ми изолирани тръбите хистероскопски!/+ оправяне на двурогост в матката/
« Отговор #404 -: Януари 20, 2011, 11:04:13 am »
Имам леки болки в гърлото.Сутринта взех тантум верде и нурофен стоп колд.След обяд съм на биопсия,дали има значение?

Не, не би трябвало да има значение.
« Отговор #405 -: Януари 20, 2011, 11:10:27 am »
Благодаря ,дано не се влоша.В работата идват болни,в стаята сме 5 и само си премятаме някакви вируси.

*
« Отговор #406 -: Януари 20, 2011, 23:21:32 pm »
Момичета, доц. Балтаджиева дава ли консултации в събота? :ask:
*
« Отговор #407 -: Януари 21, 2011, 08:53:13 am »
Здравейте!Аз съм нова пациентка в клиника Надежда.Поеме Д-р Шевкетова.
Има ли някой впечатления от нея,като специалист?
За мен е важно,тъй като идвам от друга клиника в София с 3 неуспешни Иксита.
Благодаря ви предварително за отговорите!
« Отговор #408 -: Януари 21, 2011, 09:15:25 am »
me4e, на мен д-р Шефкетова ми прави трансфера. Беше много мила и внимателна, но нищо повече не зная за нея. Тогава се срещнах с нея за първи път. По принцип съм при д-р Персенска.
« Отговор #409 -: Януари 21, 2011, 09:15:49 am »
Alice  аз ходих на 15.01. за имунологични и доц.Балтаджиева беше там и тя ми задаваше въпроси преди да ме прати в имунологичната лаборатория .Ти ще пускаш имунологични ли или ще се консултираш след взет резултат за лечението което ти е предписано.
В тази връзка има ли момичета които са пускали имунологични -ако може да ми обясните NKT клетките когато са доста над реф. стойност какво значат
NKT cells (CD3+CD16+56+) 28% реф.граници-  2-10 %
Прегледах темите за имунологичните но не видях никъде за НКТ клетките -все срещах постове при които някои от тези са извън границите :
Т cells (CD3+)
Helper T cells (CD3+CD4+)
Suppressor/cytotoxicТ cells     (CD3+CD8+)
В cells (CD19+)
Тotal NK cells  (CD3-CD16+56+)
CD16+56+   NK cells
 а моите са в границите с изключение на горните.В гугъл също търсих но нищо не открих- изписан ми е Респистим плюс по 1 т. и след 45 дни контрола.
Мече , това че сега си била при д-р Шевкетова не означава че ще си само при нея .Не се притеснявай ще имаш прегледи и при д-р Стаменов и при д-р Персенска .В клиниката няма пациент на еди кой си д-р .Всички сме пациенти на кл.Малинов и имаме прегледи при един от тримата.Другият път може да си при д-р Стаменов и това в никъкав случай не означава че няма да е запознат със твоя случай.В добри ръце си -не се притеснявай а вярвай че си на правилното място и че следващият ти опит ще е успешен. :wink:
Да добавя само че първичният ми преглед беше при д-р Стаменов и тогава се спазва т.е. за който д-р ти е първичния при него ще си прегледана .Оттам насетне имах още веднъж преглед при него ,след това се падах или при д-р Персенска или при д-р Шевкетова .При първият ми опит стимулацията ми започна д-р Персенска ,последния ми преглед преди пункция беше при д-р Стаменов ,пункцията ми я прави д-р Персенска както и трансфера пак при нея .
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 09:21:58 am от malkave6tiza »
*
« Отговор #410 -: Януари 21, 2011, 10:32:14 am »
Момичета, чували ли сте за отлагане на плановите операции заради грипната епидемия??? В много болници са спрени!!! :(
« Отговор #411 -: Януари 21, 2011, 12:23:31 pm »
DariD,вчера бях в клиниката,но не чух такова нещо.
« Отговор #412 -: Януари 21, 2011, 13:11:44 pm »
me4e както казва malkave6tiza ще минеш и през тримата доктори,но вярвай наистина те са чудесни и тримата.Аз лично съм очарована от доктор Шефкетова тя ми прави цветната снимка без упойка повярвай ми почти не усетих болка.За това,че знай имай вяра и на тримата.И при тримата съм била д-р Персенска ми прави пункцията д-р Стаменов трансфера е опита беше неуспешен,но вярвам,че втория ще е успешен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #413 -: Януари 21, 2011, 14:03:11 pm »
Един бърз въпрос.
Усещам , че нещо взе да ме събаря грип ли що ли не знам .Пия си метфоргамата вечер , ама се чудя ако си купя Респивакс за засилване на имунитета дали ще си взаимодействат двете хапчета  :ask:

Пия и Тайлолхот , довечера ще си купя и още нещо от тези , където ги ракламират сега , ама ми се ще и този Респивакс да си взема ...
*
« Отговор #414 -: Януари 21, 2011, 14:30:40 pm »
Момичета, доц. Балтаджиева дава ли консултации в събота? :ask:

В събота се дават консултации, като се редуват една от двете докторки Доц. Балтаджиева и Д-р Пенкова, единствено започват от малко по-късно, ако не греша след 10ч. сутрин.

« Отговор #415 -: Януари 21, 2011, 17:17:16 pm »
Като споменавате доц. Балтаджиева да ви попитам, че така и не можах да резбера коя от двете дами в този кабинет е тя - слабата с кестенявата къса коса или русата, по-едрата? Объркана се чувствам като не знам, все забравям да ви питам, пък ще контактувам пак с тях преди опита и ми се ще да съм ориентирана.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #416 -: Януари 21, 2011, 17:18:45 pm »
Като споменавате доц. Балтаджиева да ви попитам, че така и не можах да резбера коя от двете дами в този кабинет е тя - слабата с кестенявата къса коса или русата, по-едрата? Объркана се чувствам като не знам, все забравям да ви питам, пък ще контактувам пак с тях преди опита и ми се ще да съм ориентирана.
По -слабата :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #417 -: Януари 21, 2011, 17:19:19 pm »
 :D слабата с кестенявата коса.

« Отговор #418 -: Януари 21, 2011, 17:58:13 pm »
Благодаря ви!
Много неудобна ситуация , ама съм леко късогледа и не им разчитам табелките..ако въобще ги носят...
След първото хистеро почти не кървих, сега, след второто си кървя упорито...по малко , ама не спира. Като се мия падат мнооого малки съсиречета....Чудя се дали е нормално и дали това е от миомата, дето са го чоплили, как мислите?
Ох, дано поддаде тая лигавица и да я избута ,че ми се повръща като си помисля, че февруари пак съм в операционната. Поне се запознавам с мили и свестни момичета, с които после като се срещнем и ни е мило и много приятно, все едно сестра си съм видяла , така им се радвам....
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 18:04:05 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #419 -: Януари 21, 2011, 19:38:52 pm »
Момичета, искам да попитам нещо за кръвните имунологични изследвания и биопсията. Доколкото разбирам обикновено първо се назначават имунологични изследвания. Ако всичко е наред, но има пак неуспешни имплантации, се назначава биопсия. Ако се направи направо биопсия, може ли да не се правят кръвните имунологични? На мен ми предстои втори опит. Д-р Персенска ми каза да направя имунологични. За биопсия нищо не е казала. Дали не е добре и това да се направи, за да не се правят напразни опити.