Alice аз ходих на 15.01. за имунологични и доц.Балтаджиева беше там и тя ми задаваше въпроси преди да ме прати в имунологичната лаборатория .Ти ще пускаш имунологични ли или ще се консултираш след взет резултат за лечението което ти е предписано.
В тази връзка има ли момичета които са пускали имунологични -ако може да ми обясните NKT клетките когато са доста над реф. стойност какво значат
NKT cells (CD3+CD16+56+)
28% реф.граници- 2-10 %
Прегледах темите за имунологичните но не видях никъде за НКТ клетките -все срещах постове при които някои от тези са извън границите :
Т cells (CD3+)
Helper T cells (CD3+CD4+)
Suppressor/cytotoxicТ cells (CD3+CD8+)
В cells (CD19+)
Тotal NK cells (CD3-CD16+56+)
CD16+56+ NK cells
а моите са в границите с изключение на горните.В гугъл също търсих но нищо не открих- изписан ми е Респистим плюс по 1 т. и след 45 дни контрола.
Мече , това че сега си била при д-р Шевкетова не означава че ще си само при нея .Не се притеснявай ще имаш прегледи и при д-р Стаменов и при д-р Персенска .В клиниката няма пациент на еди кой си д-р .Всички сме пациенти на кл.Малинов и имаме прегледи при един от тримата.Другият път може да си при д-р Стаменов и това в никъкав случай не означава че няма да е запознат със твоя случай.В добри ръце си -не се притеснявай а вярвай че си на правилното място и че следващият ти опит ще е успешен.
Да добавя само че първичният ми преглед беше при д-р Стаменов и тогава се спазва т.е. за който д-р ти е първичния при него ще си прегледана .Оттам насетне имах още веднъж преглед при него ,след това се падах или при д-р Персенска или при д-р Шевкетова .При първият ми опит стимулацията ми започна д-р Персенска ,последния ми преглед преди пункция беше при д-р Стаменов ,пункцията ми я прави д-р Персенска както и трансфера пак при нея .