Мини, тъкмо мислех днес да споделя:)благодаря ти:)
Имате време момичета. Мислете. Тук никой не налага мнение. Първата ни количка беше втора ръка а втората след месеци търсене из всякакви сайтове Мини ми я спечели на търг или по-скоро я договори с продавача:) Другата седмица се надявам да е вече при нас:) Не, че неможех да дам едни 1700-2000 лв. за нова (да е здрав баща им), и то за тройна количка, но...за какво?
Всеки знае себе си и бюджета си. Когато обаче си събирал пари за да ти стигнат за поредната доза инжекции или изследване, нещата придобиват друг смисъл, даже след раждането на дълго мечатните ни деца.
Няма да определям на какво ми прилича да се мрънка непрекъснато против фонда, да се чака финансиране за пореден опит, защото хората са затруднени и малко преди раждане на детето да се дадат 1400 лв. за количка. Прекратих контакта си с тези "познати". Споделям ви го, не за да сравнявам някой с тях а защото все още ми е трудно да приема такъв цинизъм (уж нямаше да определям).
прословутото Стоки, символ на безкраен снобизъм например на мен ми изглежда, все едно на детето са му забили един кол в дупето, ще ме прощавате
И на мен, да ме извинят момичетата на които им е любимо:), или ми напомня на къщата на баба Яга:) Кокоши крак:)
Знаете ли какво ми прави впечетление тук във Варна:),гъзарията е на почит във всяко отношение. И е мода 2010 да сме със Стоки. Ще видим тази година, коя ще е:))))))
Бъдете здрави:)