Сами, ами не съм дребна уж - 171см и вече цели 65 кг
Бебето го изкарват между 2200-2350 за момента, което за мен е твърде малко, според лекарите си е съвсем нормално. Не знам и аз вече. Поне е здрав и всички показатели са перфектни. Какъвто се роди - такъв, нищо не мога да направя по въпроса. После ще си го угоявам... То не, че има на кого да прилича голямо и дебело бебе, но все се надявах поне едно 3 кила да е за секциото, ама не вярвам да ги докара толкова. Явно ще е на "мама манекена"
Иначе пък какви бузи имаааа, ще речеш, че е 100 кила...
Момичета, за кината и дискотеките да уточня само, че лично аз не говоря за шум и силен звук, а конкретно за вибрациите от субовете. На всички ви се е случвало да седнете на стол в диското и да усещате половината си карантии в гърлото, при всеки удар на баса. В този ред на мисли - едва ли на бебето ще му е супер гот да усеща същото, не че нещо ще му стане от това. При проблемни бременности обаче, особено в по-ранни седмици, въпросните вибрации наистина могат да създадат неприятности и ненужен стрес за майката само. Това естествено пак е в графа "общи положения" и всяка бременна трябва да си преценя според състоянието дали да ходи на такива места. Аз и на дискотека бях преди края на 3-я, но не си изкарах добре в крайна сметка - хората пият, пушат и са "на черешата", аз като някаква бастунка с едни безалкохолни коктейли
В грипния сезон обаче и кината и дискотеките не са най-подходящото място за нас, предвид голямото струпване на хора. Лично мнение.