Здравейте, мили посестрими...Като при всички нас и в мойта глава бушуват толкова неща, че полудявам..Накратко историята: Със съпруга ми сме женени от 3 години и половина, оттогаваи правим опити за дете, неуспешни...Проблем при него, проблем при мен, лекува се той, аз чакам при него да видим резултатите, може бе ще стигнем и до инвитро, но едва ли ще е скоро...Аз съм на 30, той на 37. Бяхме колеги, аз бях с друг мъж, но се влюбих, набързо заживяхме заедно, оженихме се...Интересите ни са много общи, обичаме да прекарваме времето си заедно, само присъствието ни стигаше...Голяма любов. Той ми казваше, че ме обича всеки ден, подкрепяше ме при сълзите за дете...Но от няколко месеца, нещата като че ли се скъсаха...Отчуждени сме, той е постоянно на работа, измести си приоритетите...Поговорихме тогава. Каза неща, които ме нараниха - от сорта на - обича ме, но не сме щастливи, не е сигерен за нашето бъдеще заедно и така...На другия ден, каза че всъщност по-добре да сме заедно и да се опитваме да сме щастливи...Питах за друга жена - категоричен отказ.
Минаха още няколко месеца, продължаваме да сме чужди...И аз почнах да се побърквам, рева всеки ден, сърдя се, ревнувам до безобразие - намирам десетки признаци, които ме карат да ревнувам...Той казва,че ревноста и липсата на доверие е мой голям проблем и ще доведе до нещо лощо... Отпорна реакция в него, един вид...Карам го да вземе решение - да ми доказва, че ме обича и да сме заедно или да се разделим...Но той не може, обича ме, не иска да се разделяме, но нещо в нас куца и не знае как ще свършивсичко...И така...аз полудявам, как ще правим инвитро, ако той изведнъж реши, че все пак няма да се получи...Общо взето иска да оставим нещата така, пък времето ще покаже...Но мойта ревност го влудява, както и мен...Не знам всичко в главата ми ли е, или ме лъже...Как да си върна доверито в него, аз го обичам до полуда, но явно го задушавам...Само това ми е в главата...Дайте някой съвет, моля...