0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Съвет за лекар (рак на матката)
« -: Май 29, 2006, 17:27:48 pm »
Мили момичета, моля ви да ми помогнете да намеря координати на лекари, които се занимават с операции на рак на матката. Става въпрос за наш познат, чиято майка е с такава диагноза.
Жената е от Бургас, но искат да направят операцията в София.
Много ще съм ви благодарна за съвети и мнения.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Re: Съвет за лекар (рак на матката)
« Отговор #1 -: Май 29, 2006, 17:31:21 pm »
Цитат на: white
Мили момичета, моля ви да ми помогнете да намеря координати на лекари, които се занимават с операции на рак на матката. Става въпрос за наш познат, чиято майка е с такава диагноза.
Жената е от Бургас, но искат да направят операцията в София.
Много ще съм ви благодарна за съвети и мнения.

До колкото знам доц.Попова се занимава с такива неща.
Чела съм много положителни отзиви за нея.
Тя е работила преди в онкологията. Сега доколкото си спомням работи в 5та градска (в София). Прави операции.
Сега нямам нейни кординати подръка.
Ще потърся утре да напиша, ако до тогава някой друг не ги напише.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #2 -: Май 29, 2006, 17:33:31 pm »
Много ти благодаря, Роми. Ще са ми от полза. :kiss:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #3 -: Май 29, 2006, 17:40:51 pm »
Доц. Чернев - Майчин дом ет.2 стая 231 тел: 917-22-00 вътр.220
Шеф на патология
Там работи и сина му, който също е Чернев. Ще се ориентирате по възрастта
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #4 -: Май 29, 2006, 19:07:55 pm »
Братовчетката на моя мъж е оперирана в Окръжна болница - София. Пълна лапаротомия доколкото знам. Казва, че всички там са добри. Вече две - три години няма никакъв проблем, дано и така да продължава, защото е прекрасен човек.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Май 29, 2006, 21:27:25 pm »
аз също да подкрепя Ромми, че доцент Мария Попова от АГ отделението на Пета градска болница в София е един от най-добрите онко-гинеколози и хирурзи.
за съжаление, координатите на частния й кабинет потънаха в архивите на дир.бг и се га не могат да се изровят, но тя може да бъде намерена всеки ден в болницата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #6 -: Май 30, 2006, 08:02:54 am »
Доц. Мария Попова – ст.н.с. ІІ ст.д.м.н.
Акушер-гинеколог онколог.Началник клиника по обща и онкогинекология V МБАЛ.
Тел: 317671 GSM 048845334
Работно време: понеделник, сряда и петък от 15 до 17ч.
Извършвани услуги: Гинекологични, онкологични и профилактични прегледи, консултации, ехографии, колпоскопии, хистероскопии, термокоагулации, операции.
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #7 -: Май 30, 2006, 10:05:23 am »
И аз подкрепям мненията, че доц.Попова е най-добрата в областта!Успех!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #8 -: Май 30, 2006, 10:54:31 am »
и аз съм за д-р Попова-тя оперира и вуйна ми(и тя е лекар) от същото.
<br />
*
« Отговор #9 -: Май 30, 2006, 11:40:16 am »
Страхотни сте, момичета. Имате виртуална почерпка от мен. :beerdr:

Антоан дьо Сент Екзюпери
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #10 -: Май 31, 2006, 17:12:48 pm »
Професор Горчев в Плевен

http://www.svmarina.com/

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #11 -: Май 31, 2006, 17:15:51 pm »
Мерси, Лита. И аз успях да го открия. Дадохме вече информацията, дано всичко мине добре.
Още веднъж ви благодаря.

Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #12 -: Юни 06, 2006, 09:52:36 am »
Д-р Божидар Славчев - МД София.
Специалисте точно по онкологични гинекологични заболявания. Малко серт е, но е страхотен. Преди време питах д-р Владимиров за него, по повод моя приятелка, получих много добри отзиви.
В момента ги нямам, но ако кажеш - до довечера ти намирам координатите му
В очакване ....
« Отговор #13 -: Юни 06, 2006, 12:16:25 pm »
имам позната която е оперирана от проф. Карагьозов в Майчин дом и е доволна.
п.п. нямам лично мнение

*
« Отговор #14 -: Юни 06, 2006, 15:21:30 pm »
Още веднъж ви благодаря за скоростната реакция. Вече дадохме координатите на хората. Надявам се да се справят.
Целувам ви.

Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #15 -: Юни 06, 2006, 15:37:08 pm »
Цитат на: white
Още веднъж ви благодаря за скоростната реакция. Вече дадохме координатите на хората. Надявам се да се справят.
Целувам ви.

Дано нещата да минат абсолютно гладко Уайт!!! Успех на вашите познати!!!!  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #16 -: Юни 20, 2006, 10:53:39 am »
Преди два дни разбрах, че моя братовчедка е оперирана от рак :( . Положението е отчайващо и май с нищо не може да и се помогне. Тя е от Варна, но все пак си позволих да и дам координатите  на д-р Попова. Дано докторката се съгласи да я консултира поне по телефона, въпреки че вече никой лекар не се наема нито да я лекува, нито да я оперира. Мнооого е тежко положението за семейството и. Преди година загубиха сестра и, а сега нея. Моля се, ако може да стане чудо и състоянието на момичето да се подобри :balk_133: .
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #17 -: Юни 20, 2006, 16:14:42 pm »
Цитат на: bori_st
Преди два дни разбрах, че моя братовчедка е оперирана от рак :( . Положението е отчайващо и май с нищо не може да и се помогне. Тя е от Варна, но все пак си позволих да и дам координатите  на д-р Попова. Дано докторката се съгласи да я консултира поне по телефона, въпреки че вече никой лекар не се наема нито да я лекува, нито да я оперира. Мнооого е тежко положението за семейството и. Преди година загубиха сестра и, а сега нея. Моля се, ако може да стане чудо и състоянието на момичето да се подобри :balk_133: .

Съжалявам Бори,  :balk_144:

Може да им дадеш координатите на  Проф. Горчев, той е много голям специалист  в тази област.

Чудесата  са реалност, дано се случи на нея!

Нека Бог да я изцери!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #18 -: Юли 03, 2006, 11:18:48 am »
проф. Карагьозов е оперирал и мен. невероятен доктор и човек. проф.Горчев също, той е негов ученик.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #19 -: Юли 17, 2006, 17:21:02 pm »
White,
Дано не е късно за отговора ми по тази тема. Доц. Дянкова от онкология - София. Много добър диагностик и оператор. Има частен кабинет и всекидневен прием. И лични и косвени много добри отзиви.