hope-love, аз не съм типичен за медицината случай (започвам с тази уговорка). Д-р Симеонова от Олимед Варна ми беше казала, че имам "имунологичен проблем" относно забременяването и ако излязат повишени НК клетки ще ми направят вливания и инсеминация. Аз съответно изкарах едно старо изследване с много висок ревма фактор (32 при реф до 8 ). Просто инцидентно бях вдигнала ревма фактора отдавна. Попитах я ако аз в следствие на вливанията вдигна отново ревма фактора (което си е индикатор за едно много сериозно заболяване - ревматоиден артрит), тя дали ще поеме отговорността за нанесените на здравето ми вреди.
Общо взето аз сама се пазих от лекарски грешки.
Моите заболявания се оказаха: хроничен апендицит (имала съм си симптоматика доста добра, но не бях попаднала на доктори, които да ме диагностицират вярно) и хроничен тонзилит (възпалени сливици) и хронична инфекция с епщайн бар вирус. АГ-то ми се сети за сливиците, ревматоложката и тя се сети за тях, че да отида на УНГ. Аз подозирах епщайн бар вируса и много, много съм благодарна на Дийп, че само с един кратък пост ми даде куража да го изследвам този вирус и така се нареди музайката.
И кръвни изследвания имах, но никой доктор не им обърна нужното внимание.