0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета: моля ви за съвет. Преди 45дни правих аборт два дни след това имах кървене обилно също като при цикъл, възможно ли е да е било цикъл и сега отново да съм бременна понеже имам някои симптоми като, често ориниране и чувствителни гърди, много се притеснявам, тестът за бременност за сега е отрицателен, моля за отговори!!!  С голямо извинение към всички опитващи се да забременеят по който път минах и аз не отдавна  :)
DSC00102
*
Re: Възможно ли е !!! Бременност веднага след аборт.
« Отговор #1 -: Януари 21, 2011, 20:33:31 pm »
 :ask:
DSC00102
*
Re: Възможно ли е !!! Бременност веднага след аборт.
« Отговор #2 -: Януари 21, 2011, 20:39:54 pm »
Резултатът от бременност, веднага след спонтанен аборт на най-близката ми приятелка - тази година ще е първокласник. Да й е жив и здрав. :D Но това, че при нея се случи така - не го прави правило все пак. Отговарям просто на въпроса ти дали е възможно по принцип...
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Здравейте....мили дами! Аз съм нова тук,но имам един притеснителен за мене въпрос,който явно не търпи отлагане, за сега нямам никаква възможсност да отида на гинеколог и бих искала да се обърна към вас дано не звучи глупаво!Преди няколко месеца по-точно 3 месеца правих аборт по желание с моя приятел така решихме дано не ме съдите за това,но нямаше др. вариант,след като мина всичко МЦ ми идваше нормално без оплаквания на датата ми и всичко беше наред,по принцип с приятеля ми правим секс без презарватив от 2 месеца,и така на третия месец след аборта ми МЦ беше по различен първо беше с червен цвят,после премина с розов цвят смесен с кафяв цвят и накрая завърши с кафяв продалжи ми по дълго от обикновено дойде ми на 30.05 и завърши на 6.06 по принцип ми тече първите два дена и после ми е оскъдно,но този път беше с еднакво количество по малко от обикновено,това не ме претесни толкова,но 4 дена след като ми сварши на 10.06 както си седях и ми изтечи течност с кафяв цвят и много се претесних, а преди това ми се виеше свят,болеше ме долу ниско в корема,гадише ми се,уморено ми беше и заспивах, когато имах възможност от раз,главоболие,но гърдите не ме болят незнам,защо така.Правих си няколко теста,но все бяха (-).Съмнявам се че съм бремена и ако е така,тестовете защо не отчитат.Моля ви кажете си мнението, възможно ли е пак да съм бремена,забравих да кажа  че вече имам непоносимост към цигари,и металически вкус в устата и корема ми е подут като плондер е  :), и страдам от безсъние.Благодаря ви предварително и дано в скоро време някой да ми отговори  :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
в лабораториите вземат кръв и правят 100% достоверен тест за бременност.
който иска да е сигурен -отива в лабораторията и си прави тест.
всичко друго са догадки.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

mikke,
отиди на преглед, това продължително кървене, смяна на цветовете и т.н. може да има друг произход освен бременност. Може да не са те изчистили добре при аборта, възпаление и др. неща, които не са за пренебрегване. Тук във форум за забременяване няма как да ти кажем.
Отделно нещо ме втрещява, без да искам да те съдя, но не се ли сещаш, че всичко е в "твоята градина". Преди три месеца аборт, после необезопасен секс, докога? Помисли сериозно върху това.
*
mikke, непременно се погрижи за здравето си. Сега се притесняваш да не си бременна, но това хич не е единствения риск в твоето положение...
Как така не можеш да отидеш на лекар? Поне по телефона не можеш ли да се посъветваш с генеколога си? Не искам да те плаша, но и не искам после да съжаляваш, че не си отишла навреме....