Привет, дами!
Попаднах на форума от интерес да науча нещо повече за бременността - планиране, установяване, симптоми... Никога до сега не ми се е налагало да го правя и сега се чувствам малко притеснена. На 25-ти т.м. за пръв път не се "пазих" с ясното намерение да забременея. Приятелят ми твърди, че най-вероятно съм била в период на овулация, но аз не съм мн. сигурна... Последната ми менстурация бе на 10 януари '05, но не съм мн. сигурна в точната дата. По принцип менстурацията ми винаги е нормална - трае 28 дни, идва ми с абсолютна точност... Сега съм притеснена и въпреки, че са минали само 2 дни от тогава си задавам хиляди въпроси. Имам чувството, че си внушавам повечето от симптомите /все пак за 2 дни нищо не би следвало да изпитвам/... Чудя се какво ли ми предстои от тук нататък... И макар, че и двамата с приятелят ми желаем дете... нормално е да се страхувам и да се притеснявам дали ще направя всичко, което е нужно за протичане на една нормална бременност... Чудя се какво ми предстои ако установя, че съм бременна?...