0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Д-р Бойка Иванова - 17 поликлиника?
« -: Февруари 04, 2011, 18:20:53 pm »
Здравейте, момичета.
Извинявам се предварително, ако темата ми не е пусната където трябва.

Искам да попитам има ли бебета записани при тази лекарка? Работи в 17 поликлиника на бул. Евлоги Георгиев зад канала? Ако има доволни ли сте от метода и на работа и от отношението и като цяло?
Аз съм я избрала за наш педиатър живот и здраве и ще съм много благодарна на споделените Ви мнения.
Re: Д-р Бойка Иванова - 17 поликлиника?
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2011, 21:00:13 pm »
Да, Натали. Това е педиатърката на сина ми. Педиатър е и на детето на наши близки приятели и те ни я препоръчаха. Не съм съжалявала и за секунда. Много е внимателна, отзивчива- не се сърди ако питам по 5 пъти за глупости.Вдига си телефона винаги или скоро след това връща обаждането. Имам чувството,че  помни всички подробности за всички деца, които са при нея, а те са наистина много. Подкрепя кърменето. Не бърза да раздава антибиотици,но ако се налага го прави само с антибиограма.Добър диагностике. Интересува се от новостите в областта си. Много е слънчева и позитивна. Мисля,че наистина си обича работата. И сестрата, с която работи, е много добра- млада, внимателна. Никога не са слагали на детето ваксина преди да го прегледа внимателно, да го преслуша, да види гърлото и да се увери,че никой вкъщи не е болен.
Сестрата винаги затопля ваксините и има лека ръка- моят ревльо никога не е плакал от тях.
Единствения кусур, който мога да й намеря е, че залита по боаронската хомеопатия, но поне го прави когато положението е леко. Когато нещата са сериозни винаги изписва сериозни лекарства.
Дано съм ти помогнала!
Успех и лека скорошна среща!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #2 -: Март 05, 2011, 19:31:16 pm »
Благодаря ти. :D
Записахме дребния при нея и засега съм много доволна от това, което видях и чух.
Струва ми се много внимателна и наистина изслушва всичките ти въпроси и опасения с голямо търпение.
Само дето има много бебета и доста се чака на консултациите дори и с час, но това да е проблема.
« Отговор #3 -: Март 06, 2011, 12:36:10 pm »
Да, малко е изнервящо чакането, но по-добре да се чака, отколкото да те претупат...Живи и здрави да сте- може някой път да се засечем! :)

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #4 -: Април 08, 2011, 18:38:10 pm »
може някой път да се засечем! :)

Да. Само дето как ще се познаеме.