0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Февруари е тук с положителни тестчета на куп (07.02 – 13.02)
« Отговор #80 -: Февруари 11, 2011, 17:12:53 pm »
Благодаря, Краси! :)
« Отговор #81 -: Февруари 11, 2011, 18:58:38 pm »
Момичета и 2-рия доктор потвърди диагнозите и каза, че без операция няма да стане по естествен път.След 10 дни ще му оперират варикоцелето.После ще изчакаме да стане месец от предишната спермограма и може да направим 2-ра и направо да пуснем документи за фонда.Мисля, че в случая часа ни при д-р Владимиров става излишен.Нито ще ни каже нещо ново, нито може да ни запише за фонда.Затова мисля да изчакаме до 1-ви Март и да направим 2-ра спермограма в друга клиника.Но ще са минали 10 дни от операцията.Може ли да се прави спермограма в такъв случай.Щеше ми се по-рано да можехме да я направим и направо да си подаваме документи още този месец.
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 20:11:13 pm от Златен дъжд »

« Отговор #82 -: Февруари 11, 2011, 19:55:27 pm »
Дъждче, силно се надявам след операцията резултаттите да са отлични..и скоро да си имате бебенце!

За всички имате от мен много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #83 -: Февруари 11, 2011, 20:15:51 pm »
Златен дъжд, аз на твое място бих отишла все пак на прегледа при Владимиров да чуя коментара му за всичко това. Като се има предвид колко се чака за час, не бих го пропуснала дори и да решите след това да го смените с някой друг.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #84 -: Февруари 12, 2011, 09:03:22 am »
Добро утро! Днес май съм най-ранобудна и ми се пада честа да ви сервирам закуска или обяд, както желаете  :wink: Заповядайте!

« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 09:15:21 am от polisia »
*
« Отговор #85 -: Февруари 12, 2011, 09:09:58 am »
polisia, благодаря за закуската! Аз пак се успах.
Хубав уикенд на всички, използвайте го за почивка с любимите си хора! Прегръщам ви! :bighug:
« Отговор #86 -: Февруари 12, 2011, 09:10:47 am »
Добро утро!
Поли прелесна закуска!Веднага си вземам от всичко.
Лек ден на всички!
*
« Отговор #87 -: Февруари 12, 2011, 09:51:04 am »
Добро утро момичета
Полисия, много хубава закуска си ни приготвила. Ще си хапна доволно.

Пожелавам ви приятен уикенд на всички, и много късмет на всички ловуващи  :wink:

*
« Отговор #88 -: Февруари 12, 2011, 09:52:19 am »
Добро утро и от мен, Поли закуската е направо зашеметяваща  :D
Златен дъжд , аз на твое място ще отида при Владимиров, а повторна спермограма доколкото си спомням от тук изчетеното - има раздел за спермограми  е 2 месеца, ама да не те излъжа, провери в нея тема.
Лек ден сладурки, ние днес ще ходим семейно на кино  :D
« Отговор #89 -: Февруари 12, 2011, 10:15:27 am »
Добро утро и от мен!
Полисия,чудесна закуска,мила,нареждам се веднага на масата.
Времето днес ми се вижда хубаво и е идеално за разходки.
Лек ден,момичета и успех на всички.Специално за ловуващите,ето вирусчета от нас  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
« Отговор #90 -: Февруари 12, 2011, 10:25:59 am »
Привет и от мен.
Полисия, закуската е супер. Сядам веднага на масата.
Аз чакам моя мъж да се върне от майстор и да го подхвана да се поразходим и да си позяпаме :wink:.
Хубав ден ви пожелавам, стискам ви много палци и ви поръсвам с доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #91 -: Февруари 12, 2011, 13:08:36 pm »
Здравейте и от мен мацки  :) Полисия страхотна закуска си ни поднесла. Въпреки, че вече хапнах ще си взема и от твоята. Момичета- незнам подробности, но нашата saraapl  вече е мамаааа. Да ни е жива и здрава и Сари, чакаме те с новини от първи канал хихихихих. Целувам ви и ви пожелавам приятен уикенд с любимите ви хора.
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 13:11:33 pm от ioly »

« Отговор #92 -: Февруари 12, 2011, 14:59:37 pm »
Ох, момичета каква объркана стана тя.Отидох ме по сума ти лекари, които ни изплашиха и двамата.Да речем, че при мен е по-лесно - ще пия лекарствата 2.5 месеца и да се надяваме да ми е в норма TSH тогава.Но при мъжа ми е толкова сложно - налагат  се 2 операции, възстановяване, чакане. Варикоцеле - 3-та степен, това е диагнозата за едното, а кистата е на главата на епидидима която направо се е отделила).Всичко това, заради едно мълчане.А имахме други планове.Искаше ми се да родя преди да стана на 30г. (през Май ставам на 29г.), просто ме притеснява, рисковете стават повече, страх ме е дали всичко ще е наред.Съжалявам, че не направихме изследванията още миналото лято.Сега щяхме да сме доста по напред с нещата.А и днес като чух нещо, побеснях вътрешно.Днес свекърва ми (тя също вече знае за планираната операция) е казала на мъжа ми, че са й казали още като е бил бебе, като стане на 12-13г. да го заведе да го оперират, а тя не го е завела.Ако го беше завела, едва ли щяхме сега да имаме тези проблеми, тревоги и страдания... А и щеше да му спести всичко това, което сега преживява, а и аз покрай него... Може ли такава безотговорност от нейна страна ?

п.с. ЧЕСТИТО НА САРА !!!
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 15:15:08 pm от Златен дъжд »

« Отговор #93 -: Февруари 12, 2011, 18:12:27 pm »
Здравейте муцки !
Аз не съм писала тия дни,но ви чета да знаете  :D
Честито мъжко бебче на Саринка  :bori_002: :cheerleader: :cheerleader: еххх бебо сладък е вече в прегръдките на мама  :D, чакаме включване на живо  :) и снимки да видим срамежливия беборан  :D
Мими успех мила на инсето,стискаме всички палчоци и сме с теб
Витанова дано тази пауза е съвсем кратка и като се завърнеш отново в редиците да ни зарадваш с един тлъст  :bfp:
Златен дъжд просто нямам думи за твоята свеки  :x но важното е че сте в правилната посока и ден след ден се доближавате към мечтата си за бебче
Йоли мило хайде какво става с твоя цикъл ?
Гери успех на ЦС и спермограмата надявам се твоя хубостник да е склонил вече крайно време е
Лиони денят дойде мила  :D утре е най-вълнуващия ден за теб,с теб съм мисленно,да си изкарате незабравимо и после чакаме снимки от сватбения ден  :) :flower:
Приятни почивни дни милички и успех на всички  :goodluck:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #94 -: Февруари 12, 2011, 18:18:02 pm »
Леле, бебешори добре че беше ти. Лиони, миличка за малко да те забравя, че утре е големия ден. Да си изкарате много хубаво и весело. Ще чакаме снимки да гледаме :D.

*

• 1357
« Отговор #95 -: Февруари 12, 2011, 18:51:22 pm »
Здравейте, момичета!
Надявам се сте оползотворили приятно днешния ден - кой на разходка, кой на кино  :D
Първо да кажа честито на Saraapl! Да и е живо и здраво бебчето, а на нея - бързо възстановяване :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: !
Жени, аз досега се оплаквах, че в Русе си нямаме кино, а сега като имаме не съм стъпвала още :oops: .
Ох, Златен дъжд, съжалявам за това, през което трябва да преминете, но пак се радвай, че започнахте с прегледите, а не чакахте да станат 1 година опити. Така щяхте да загубите още време, а сега знаеш, че работите по въпроса и не стоите в неведение.
Лиони, пожелавам ви весело изкарване на празника! Ще чакаме да разкажеш след това!
Бебешори, ние уж последно ще ходим на изследванията, но май само дотам и после край. Отчаяна съм, не иска да правим нито инсеминации, нито инвитро, нищо. В такъв случай не знам защо да ходим изобщо да се изследваме. Щял след месец-два да заминава да работи в чужбина и ако трябвало да правим инвитро той нямало да бъде тук така или иначе! Толкова години никъде не е ходил, сега като искам да започваме с процедура някаква решава да заминава! Имам чувството, че го прави нарочно... От вчера не съм на себе си :balk_145: . Не мога да повярвам какво ми се случва!
Съжалявам, че ви натоварих така, затова спирам.

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #96 -: Февруари 12, 2011, 19:08:31 pm »
Лиони,мила,ах какъв хубав ден те очаква утре  :cheerleader: :balk_14: :balk_15: Ще чакаме после снимки :)
Гери,една приятелка вече е одобрена от фонда.Нейния мъж обаче,също се очаква да замине за чужбина.Решили са,ако замине преди да им е дошъл реда за процедурата,той да си даде материала,да го замразят и да го ползват,когато си му дойде времето.Така че и за това си има вариант,не се отчайвай :bighug:
Златен дъжд,каква е такава тази твоята свекърва :balk_153: Или по-точно каква майка е изобщо!!!Но станалото-станало.Важното е,че вече знаете какво точно трябва да направите.Дано бързо се развият нещата при вас и бързо се възстанови мъжа ти.Пожелавам ти го от все сърце :bighug:
Лека  и ползотворна вечер,момичета :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
« Отговор #97 -: Февруари 12, 2011, 21:38:41 pm »
Лъвче,дано това е един от най-прекрасните дни в живота ти.Весело изкарване  :kaos7: и дълъг семеен живот +  :bori_016: :bori_002: за допълване на щастието.
gergana не знам какво да ти кажа в смисъл,че ситуацията според мен е доста сложна.С риск да те обидя, но ти сигурна ли си ,че и твойто момче иска толкова силно бебе?Струва ми се ,че не гледате в една посока.Извинявай ако те засегнах!
Златен дъжд смело напред,наистина трябва да сте силни и да продължите напред.Всичко ще се нареди.За свекървата-нямам думи.
Честито на мама Сари!Ще чакаме новини.
*

• 1357
« Отговор #98 -: Февруари 12, 2011, 22:24:21 pm »
Сисмонди, не си ме засегнала, напротив - чувствам се много по-добре когато споделям с вас, защото знам, че ме разбирате!
Наистина е малко сложно положението при нас - преди мен той има 15 години неуспешни опити за бебе (в крайна сметка се оказва, че жената е била със запушени тръби и така или иначе по естествен път не е можело да се получи), но предполагам разочарованието е огромно! При нас вече 7 месеца не се получава и като знам аз как се отчайвам всеки път, представям си какво му е на него... По-скоро е изгубил вяра сякаш и затова го е страх да не би пак да не се получи. Знам ли и аз вече...
П.П. Краси, това е някакъв изход и аз си го помислих, вече не знам за качеството в такъв случай, но дано не се стига дотам :?
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 22:38:59 pm от gergana :-) »
« Отговор #99 -: Февруари 13, 2011, 08:15:35 am »
Добро утро, момичета !
Заповядайте на закуска.

Лек и успешен неделен ден.