0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ  :bed:

Гальонди  :pleasantry:
foveri :pleasantry:
ТITKO :pleasantry:
Marilena :pleasantry:
Ruzka1 :pleasantry:
Serendipity :pleasantry:
Жени :pleasantry:
Златен дъжд :pleasantry:
Krasunka :pleasantry:
polisia :pleasantry:
84mariq :pleasantry:
geri_8819 :pleasantry:
Mally :pleasantry:
kotaranata :pleasantry:
Snegina :pleasantry:
Tonita80 :pleasantry:
Isebs  :pleasantry:
mariq_81 :pleasantry:
sismondi :pleasantry:
akinci :pleasantry:
Лора Райчева :pleasantry:
Bebeshori :pleasantry:
vitanova_1981 :pleasantry:
mimasbg :pleasantry:
zyza :pleasantry:
Tititbar :pleasantry:
Lioni_R :pleasantry:
gergana :pleasantry:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp1:  

Ioly  - ?  :crossfingers: yahoo_17
tsvety_t - 10.02
:crossfingers: yahoo_17

ВИДЯЛИ   :bfp:  ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Надито84  :cloud9: preggo ylinfant  
Kimpo :cloud9: preggo ylinfant
Linnette :cloud9: preggo ylinfant

Добро утро на всички. Заповядайте в новата темичка. Дано донесе късмет и в скоро всяка една от вас да се похвали с най-хубавия подарък.
Успешна седмица ви пожелавам и разбира се доза вирусчета
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

П.П. Надявам се не съм пропуснала някого, но и да съм бързо да казва, че да го добавим :wink:.
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 15:56:13 pm от petqst »

*
tucy, великолепна тема си оформила, благодаря! :)))
Дано донесе много късмет на всички. Прегръщам ви и ви желая приятен и хубав ден, момичета!
:bighug:
*
Добро утро и от нас!  :D
Туци, темичката е страхотна!  :D Дано да се препълни с много положителни тестчета и емоции!  :D
А сега заповядайте на слънчевата трапеза -
Лека и спорна седмица!
И за късмет -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Здравейте момичетааааа!Аз съм на линия и започвам лова  :balk_175:.
Благодаря на tucy  за прекрасната темичка -дано да е на късмет.
Пете закуската е направо вълшебна-сядам докато има още.
Лъвче,Гери чакаме новини от вас  :bfp:  :ask:
Лека и спорна седмичка и от мен  :balk_21: :bighug:
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте! Tucy, благодаря ти за хубавата тема!
Честита нова седмица! Пожелавам ви тя да бъде много успешна, безпроблемна и положителна!

« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 10:27:10 am от polisia »
*
Добро утро момичета!
Пете, какато винаги закуската е страхотна :)
Туци, благодаря за новата седмична темичка, с пожелания да бъде много успешна за всички!

Хубав ден на всички и стиснати палчета от мен :)
Добро утро и от мен. Туци, трашни бебоци сладки си сложила :) Дано всяка една от нас има поне по един такъв :):)

Аз пиша от работа, само да кажа, спахме вчера за първи път в новата квартира..беше много хубаво.. най-после сме си самички :)

Цунки и хубав ден

Добро утро и от мен! Спорна седмица и на очакващите  :bfp: силно, силно, силно  :crossfingers:

А на ловуващите (като мен  :D) - много сърчица !!!
Добър ден момичета, аз се нареждам на закуско-обяд!!!
Лека и успешна седмица на всички!
Темата е супер и колко много ловци имаааа 8O 8O 8O, дано всички да имаме късмет и поне по едно от онези малчовци на снимката.
Краси

Здравейте момичета прекрасна тема и прекрасна закуска  :D
пожелавам на всички късмет дано щастието да ни се усмихне на всички .
Аз май преодолях поредния месец без резултат и всичко започва на ново правилно съм при ловуващите този месец ще се въоража с тестове за О и смятам да си взема живачен термометър , че счупих нашия , а ми се струва , че дигиталния не е съвсем верен макар , че смених батерията . И така знам , че шанса е малък , но все още има време да забременея преди да тръгна по кабинетите  :lol:
Искам да ви попитам тези , които вече са били при др. Владимиров имате ли представа дали цените в сайта са реални , възможно ли е да предвидим понре горе-долу колко трябва да отделим  :oops: не че ще щадя средства , но все пак
Re: Февруари е тук с положителни тестчета на куп (07.02 – 13.02)
« Отговор #10 -: Февруари 07, 2011, 13:30:40 pm »
Добър ден, момичета.
Пете, закуската е страхотна.
Аз днес повторих TSH.Вдигнал се е още - 5.90.Другото - TSH рецепторни антитела още не е готово (май ще трябва да чакам 1 седмица, че само в Понеделник ги правели.Майка ми пък ми вдигна скандал, че пак в Цибалаб съм отишла.Искала в друга да отида, според нея им били различни методите.Е ще отида утре и в Кандиларов - но едва ли има някакво значение (сигурна съм, че и по техните критерии ще е над нормата).Вие какво мислите - има ли смисъл, или не.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #11 -: Февруари 07, 2011, 13:39:36 pm »
Златен дъжд, майка ти е права. Наистина има логика да се повтори изследването в друга лаборатория. Ако трябва може и да се потрети... Аз поне така правя, ако се налага.
*
« Отговор #12 -: Февруари 07, 2011, 13:44:56 pm »
Здравейте  :hello: :hello:
Туци, страхотна темичка си спретнала. Закуската на Петето също изглежда много апетитна и мисля да си хапна - макар да е обяд.
Брейй. ,много ловуващи са се наредили.
Стискам палци на всики :crossfingers: :crossfingers: - ама те да действат по въпроса а не да се мотат из форумите.
Дано всички да се преместят до седмица две в третия списък.
При мен нищо ново - чакам да стане 17-ти, за да си направя БХС.

« Отговор #13 -: Февруари 07, 2011, 14:27:53 pm »
Здравейте и от мен,
аз от днес също съм в графа ЛОВУВАЩИ, вещицата ме навести пак,
Смятам този месец да се направя изследване за хламидия и цветна снимка, казвайте ако има нещо съществено което трябва да знам преди изследванията
Лек ден
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #14 -: Февруари 07, 2011, 15:22:59 pm »
Здравейте, момичета!
Туци, темичката е страхотна, дано донесе късмет на всички! Аз пак се връщам в списъка на ловуващите, днес ме посети  :witch:, а така ми се искаше да не идва, че да ми се разминат и цветната снимка и спермограмата :?.
Лиони, за цветната снимка това, което ми каза док е ако имам възможност да бъде с пълна упойка, да си спестя болката. Също прочетох, че на някои им правели преди това микробиология, на мен не са ми казвали за такава.
Златен дъжд, на мен ми се струва, че и трети път да пуснеш ТСХ, дори да има разлика пак ще е високо и няма да ти се размине терапията. Така, че по-добре си запази паричките за някои от другите изследвания, които ще ви правят. Е, решението си е твое, разбира се :wink:
Успешен лов на всички и дано скоро завалят хубавите новини!!!
*
« Отговор #15 -: Февруари 07, 2011, 15:25:37 pm »
Лиони, от лекаря знам, че изследвания за хламидия и т.н. се правят преди цветната снимка, и след това се пристъпва към нея, ако всички резултати са отрицателни. При мен не бяха и сега се лекувам, цветна снимка чак другия месец, ако всичко е наред... :(
*
« Отговор #16 -: Февруари 07, 2011, 17:28:26 pm »
Добро утро щъркеланки :) (при нас е едва 8 сутринта)
Аз тъкмо се появих на работа и бързам да ви нагледам  :P
Туци, благодаря за темичката, дано я напълним с мноого  :bfp: :bfp: колко ловуващи сме се наредили само :)
Петенце, на теб благодаря за закуската, веднага сядам че "глад мори добитъка"  :hungry:
Жени, Фовери, Йоли... къде се загубихте момичета?
При нас ловния сезон продължава. Ову-то май ще е по-късничко, и си умирам на мъка, защото трябва да продължавам с плануваните в аванс  :bed: а моя мъж никак не "доволен" като го "врънкам", да не говорим, аз колко мразя да се кекся по график... :balk_153:
Кога ли ще ме отреже не знам  :(
От мен слънчева седмица изпълнена с приятни емоции  :flower:

« Отговор #17 -: Февруари 07, 2011, 18:30:22 pm »
Момичета, аз реших да звънна на доктора.Той ме попита колко е сега TSH и каза, че щом пак е високо, няма смисъл да ходя в друга лаборатория.Утре в 13ч сме при него с мъжа ми.За TSH-рецепторните антитела ще чакам явно до другия Понеделник да излязат.

п.с. Моля, кажете ми някой добър уролог във Военна болница, утре след ендокринолога да отидем при него с моя (той има направление).
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 18:33:57 pm от Златен дъжд »

*
« Отговор #18 -: Февруари 07, 2011, 20:37:03 pm »
Здравейте мили мои сладуранки .
Туци перси за новата прекрасна темичка .Дано се изпълни с много прекрасни новини.
Благодаря ти и ,че не сте ме пропуснали за списъчето.Аз от днес започнах с ову тестовете .
Галенце ,тука съм миличка ,но с тази работа дето я почнах почти нямам време ,но когато ми се отдаде  случай да се добера до компа ви чета задължително .
Стискам палчета за всички и очаквам скоро подобаващо -много положителни тестчета .
« Отговор #19 -: Февруари 08, 2011, 08:30:33 am »
Добро утро поспаланки, много спите,
хайде за днес има кекс
Лек ден